7 Haziran 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

7 Haziran 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 7 Haziran 2021 Pazartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 7 Haziran 2021 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 07 Haziran 2021, 08:33 Güncelleme 07 Haziran 2021, 08:41
7 Haziran 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Ay-Satürn karesi denizlerin kaderini çizmeye çalışanların oyunlarını bozacak. Birçok ülkenin iç denizinde görülen yapısal bozuklukların kasıtlı atıklarla bir noktaya getirildiğini sosyal medyadaki bilinçli araştırmacılarla ortaya dökülebilir.

KOÇ: DUYGULARINIZI, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün yaşayacaksınız.
İşlerinizin düzenli ilerlemesi iç disiplininizden ileri geliyor. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz.



BOĞA: DUYGUSAL konularda kendinizle ilgili aşamalar kaydetmek istiyorsanız, yakın çevrenizle işbirliği yapmak zorundasınız. Sürekli kendinizi aşma içgüdüsüyle çalışıyorsunuz.



İKİZLER: ÖZGÜVENİNİZİN yüksek olduğu bir gün ve dostlarınızın desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz.
Zor olanı seçmek sizin tarzınız.
Görüşeceğiniz kişilere dikkat.



YENGEÇ: AİLEDE bazı dengeler gündeme gelecek. Bugün sorumluluk duygusuyla değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız.



ASLAN: MADDİ konularınızın yeni bir boyut kazanmasıyla elde edeceğiniz prestiji inkar etmemelisiniz. Yapacağınız organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz.



BAŞAK: YARATICILIĞINIZ konusunda engel tanımıyor ve kendinizi ifade edecek çalışmaları tercih ediyorsunuz.
Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak.



TERAZİ: ESTETİK yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz.
Dengelerinizi korumalısınız.



AKREP: ARKADAŞ çevrelerinizde sabitbir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız size faklı bir kimlik katarken, bazı tereddütlerinizi ortadan kaldırmanızı sağlıyor.



YAY: DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor.
Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz.
Hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz.



OĞLAK: TOPLUMDA iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz.
Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız.



KOVA: ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ destekleyici çalışmalar içindesiniz. Yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Bugün hiç kimseyle tartışmaktan yana değilsiniz.



BALIK: BİRÇOK işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz.
Mesleki anlamda size yarar sağlayacak çalışmalar içinde olacaksınız.