27 Nisan 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

27 Nisan 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 27 Nisan 2021 Salı çin ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 27 Nisan 2021 Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 27 Nisan 2021, 08:34 Güncelleme 27 Nisan 2021, 08:44
27 Nisan 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Bugünden sonra birçok ülkenin eş zamanlı olarak uydu attığına şahit olacağız.

KOÇ: BUGÜN oldukça romantik duygular içindesiniz.
İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Amacınızı iyi belirlemelisiniz.

BOĞA: YAŞAMINIZLA ilgili yeni bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz.
Organizasyonlar yaşantınıza renk katıyor.

İKİZLER: SİZİ sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Mesleki konularda sizden saklanan olayların arkasındaki giz peresini kaldırabilirsiniz.

YENGEÇ: FİKİR tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak.Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var.

ASLAN: BUGÜN hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz.

BAŞAK: AY'IN etkisiyle içe kapanık bir tablo çizerek, merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve birçok işi, başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok.
Dostlarınızdan ilginç teklifler var.

TERAZİ: KENDİ gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, olaylara yaklaşım tarzınız, size güven duygusu veriyor.

AKREP: YAKIN ilişkilerinize çekimser bir şekilde bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden rutin işleriniz aksayabilir. Bugün hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

YAY: ÇEVRESEL faktörlerden kaynaklanan, oluşumlar sizin için önemli. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Finans konularını kendi lehinize çevirecek gerekli donanıma sahip oluşunuz bir avantaj.

OĞLAK: AY, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Bugün enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

KOVA: KİŞİSEL isteklerinizle karşı tarafı etkiniz altına alabileceğiniz bir gün. Direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Toplumsal olaylara ağırlık verecek, özel yaşantınızla ilgili sorunları atlayacaksınız.

BALIK: KİŞİSEL savaşlarınız çok fazla oldu ve çevrenizde bozulan ilişkileri düzeltme konusunda arabuluculuk yapmak zorunda kaldınız. Yardımseverliğiniz, bazen sizin aleyhinize gelişiyor.