20 Nisan 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

20 Nisan 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 20 Nisan 2021 Salı için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 20 Nisan 2021 Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 20 Nisan 2021, 08:29 Güncelleme 20 Nisan 2021, 08:33
20 Nisan 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Influencerlarların yeni dünya düzeninde sınavı başlıyor.

KOÇ: BUGÜN sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz.
Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarla alakalı.

BOĞA: BUGÜN partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunlara neden olacak. Özellikle yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız konuları yeniden ele alabilirsiniz.

İKİZLER: BUGÜN, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan bir çok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz.

YENGEÇ: DUYGUSAL konularınızda yoğun bir derinlik var. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamayın.

ASLAN: DUYGUSAL konulara takılmak sizi olumsuz kılıyor. Çevrenizdekilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir.
Onların size karşı haksız davranmaları incitiyor. Kişiliğinizi ortaya koymalısınız.

BAŞAK: KİŞİSEL çekiciliğinize duygusal derinliğinizi de katıyorsunuz ve olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyorsunuz. Kendi düşüncelerinize fazla değer verdiğiniz için olayları fazla abartmaya başladınız.

TERAZİ: BİLİNÇALTINIZIN pozitif enerji ile yoğunlaşmasıyla yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Temponuz hızlı gelişiyor.

AKREP: YÜKSEK enerjinizi olumlu kullanmalısınız.
Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak.
Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Çalışma hayatınızda bulunduğunuz konum yetersiz kalabilir.

YAY: YARATICILIĞINIZI ortaya çıkaracak çalışmalar yapacaksınız. Bu dönem özellikle düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, enerjinizi toplamalı ve çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız.

OĞLAK: ENTELEKTÜEL oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir.

KOVA: İLİŞKİLERİNİZDE bazı pürüzler çıkabilir.
Duygusal değişimleriniz işinizi aksatmanıza neden oluyor. Maddi konularda istediğinizi yakalamak için biraz beklemelisiniz.
Çok çalışmak kafanızı karıştırıyor.

BALIK: UNUTTUĞUNUZ olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek.
Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz.