29 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

29 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 29 Mart 2021 Pazartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 29 Mart 2021 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 29 Mart 2021, 08:36 Güncelleme 29 Mart 2021, 08:43
29 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Güneş - Chiron kavuşumu herkesin bir yarasının olduğunu ortaya koyacak. Farklı bir Pazartesi gününe uyandığımızı gün içinde değişen son dakika haberlerinden anlayacağız.

KOÇ
21 Mart - 19 Nisan
Sıkıntılara karşı güçsüz hissediyor olabilirsiniz. Pes etmek üzere olduğunuz bazı konular var ancak pes etmek sizi mutsuz edecektir.


BOĞA
20 Nisan - 20 Mayıs
Yapmış olduğunuz bir takım resmi işler, yolculuklar ya da eğitim konuları olabilir. Geçmişteki başarılarınız bugünlerde gurur kaynağınız olabilir.

İKİZLER
21 Mayıs - 21 Haziran
Bugünlerde hayal kurmak sizin odak konunuz olabilir ancak bu hayaller gerçekleştirilemeyecek şeyler olmayacak. Hayallerinizin peşinden koşun.

YENGEÇ
22 Haziran - 22 Temmuz
Bugünlerde kendinizi kararsız hissedebilirsiniz akabinde bu sizde negatiflik ya da korku olarak tezahür edebilir.

ASLAN
23 Temmuz - 22 Ağustos
Geçmiş başarılarınızla elbette gurur duyun fakat orada takılı kalmayın. Verimli olmak istediğiniz sürece hayatınıza karşı verimli olabileceksiniz.

BAŞAK
23 Ağustos - 22 Eylül
Bugünlerde sebepsiz olayları kabullenerek, ders çıkarmalı ve bilgeleşmelisiniz. Başarı pratikten geçer bunu aklınızda tutmalısınız.

TERAZİ
23 Eylül - 22 Ekim
Bugünlerde kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Planlama yapmak ve bu planlara uymak, başarı elde etmek isteyebilirsiniz.

AKREP
23 Ekim - 21 Kasım
Son zamanlarda doğru adımlar ile başarılı olacak ve başarının tadı ile hayatınızı uzun süre yönlendirebileceksiniz. Şansınız yaver gidecek.

YAY
22 Kasım - 21 Aralık
Kendinizi güçlü hissedeceksiniz ancak stres hastalıklarına karşı dikkatli olmanız gerekmekte. Bugünlerde bitki çayı tüketmeye çalışın.

OĞLAK
22 Aralık - 19 Ocak
Bugünlerde gerçeklerle yüzleşmek istediğiniz bir gerçek. Hayatınız için daha sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz.

KOVA
20 Ocak - 18 Şubat
Aile içi ve maddi meselelerde kendinizi ifade etmeniz gereken durumlar olabilir. Hayatınızı tecrübeler verimli kılacaktır.

BALIK
19 Şubat - 20 Mart
Bugünlerde ruhani konularda araştırmalar ilginizi çekebilir. Bu tezahürden kurtulmanın yolu ise ilahi sisteme güvenmektir.