8 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

8 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 8 Mart 2021 Pazartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 8 Mart 2021 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 08 Mart 2021, 08:35 Güncelleme 08 Mart 2021, 08:48
8 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Güneş - Ay kontağı eğitimde devrimlerin habercisi! Hibrit eğitim dünya da yaygınlaşırken ülkemizde özel okulların koşulları gündeme gelebilir. Birçok ülkenin farklı bakış açılarına sahip siyasetçi kadınlarının birbirlerine olan destekleri yeni bir akımı başlatacak.

KOÇ
21 Mart - 19 Nisan
Duygusal konulara yönelirken, işlerinizde yeterince ilgi gösteremeyebilirsiniz. İş hayatınızda prestij sahibi olmak isterken kontrolcü görünebilirsiniz.

BOĞA
20 Nisan - 20 Mayıs
Bugünlerde sosyal çevrenizle bir arada bulunabilir, hatta bazı konularda ortaklıklar sağlayabilirisiniz. Ayrıca partneriniz tarafından kıskanılabilirsiniz.


İKİZLER
21 Mayıs - 21 Haziran
Kariyer ve iş konularında herhangi bir konuda yenilik istiyorsanız bu yeniliği başlatmak için oldukça uygun bir gündesiniz.

YENGEÇ
22 Haziran - 22 Temmuz
Gelecek odaklı olabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğinizi tasarlamak, planlama yapmak için uygun bir gün.

ASLAN
23 Temmuz - 22 Ağustos
Herkese karşı şüpheci davranmamaya çalışın özellikle de partnerinize karşı haddinden fazla şüpheci olmayın, kavga zemini hazırlayabilir.

BAŞAK
23 Ağustos - 22 Eylül
Borçlarınızı bitirmek ve dışarıya bağımlılığınızı sonlandırabilirsiniz. Ayrıca eğitim konularında da oldukça başarılı olabilirsiniz.

TERAZİ
23 Eylül - 22 Ekim
Duygusal açıdan kendinize yeterli gelmeye odaklandığınız bugünlerde partnerinizin de iyi hissetmesi için elinizden geleni yapabilirsiniz.

AKREP
23 Ekim - 21 Kasım
İş dengesini sağlayın ve kendinizi üstlerinize karşı verimli ifade edin. İkili ilişkiler konusunda konuşmalarınız farklı anlaşılabilir.

YAY
22 Kasım - 21 Aralık
Bu aralar eğitim ya da size katkı sağlayacak herhangi bir konuda alacağınız kararlarda evrensel olarak destekleneceksiniz.


OĞLAK
22 Aralık - 19 Ocak
Borçlarınızı ödeme planına sokmak için oldukça uygun bir gün. Sınıf ortamı ya da grup dersleri sizlere iyi gelecek dikkatinizi verimli yöne yönlendirecek.

KOVA
20 Ocak - 18 Şubat
Aklınıza gelen bazı kariyer fikirlerinize arkadaşlarınızı da dahil edebilirsiniz. Bazı iş ya da eğitimleriniz için seyahat yapmanız gerekebilir.

BALIK
19 Şubat - 20 Mart
Bugünlerde aşk hayatınıza odaklanırken iş hayatınızdaki bazı fırsat ya da şansları bekletmeyi tercih edebilirsiniz.