6 Mart 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

6 Mart 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 6 Mart 2021 Cumartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 6 Mart 2021 Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 06 Mart 2021, 09:04 Güncelleme 06 Mart 2021, 09:04
6 Mart 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

KOÇ: Enerjinizi doğru kullandığınız taktirde etrafınızdaki çatışma konusunda aktif rol üstlenecek ve olası negatif enerjileri absorbe edebileceksiniz.

BOĞA: Etrafınızdaki rakiplerinizin de sizi hem kendinizle hem onlarla rekabet etmeniz için teşvik etmesi hallerinde bu enerjiyi pozitif yönde kullanın.

İKİZLER: Etrafınızdaki rakiplerinizin de sizi hem kendinizle hem onlarla rekabet etmeniz için teşvik etmesi hallerinde bu enerjiyi pozitif yönde kullanın.

YENGEÇ: Yengeç'ler bugünlerde flört seçeneğinin bolluğu ile sınanabilirler. Partnerinizin sizden anlayış bekleyeceği bugünlerde empati yeteneğiniz oldukça sınanabilir.

ASLAN: Yengeç'ler bugünlerde flört seçeneğinin bolluğu ile sınanabilirler. Partnerinizin sizden anlayış bekleyeceği bugünlerde empati yeteneğiniz oldukça sınanabilir.

BAŞAK: Etrafınızdaki her türlü çatışmayı yok edebilecek potansiyeliniz, pratik zekanız ve tatlı diliniz mevcut. Bunu güvenilir olmaya borçlusunuz.

TERAZİ: Kavgalardan saygı ile çıkabilmek aşktaki tutkunuzu ve birbirinize olan güveninizi arttıracak. Ruhsal uyumu hissedeceksiniz.

AKREP: Aşk hayatınızda kararlı ve istikrarlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Duygusal ve maddi açılardan yeni haberler alabilir ve mutlu hissedebilirsiniz.

YAY: Aşk hayatınızda kararlı ve istikrarlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Duygusal ve maddi açılardan yeni haberler alabilir ve mutlu hissedebilirsiniz.

OĞLAK: Aşk hayatınızda olumlu bir süreç başlıyor. Bazı problemlere göğüs germeye cesaret ettiğiniz taktirde aşkta romantizm odaklı olabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi zihinsel bir tatil içerisinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hırslanmak enerjinize zarar verebilir mesleki anlamda zarar getirebilir.