27 Şubat 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

27 Şubat 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 27 Şubat 2021 Cumartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 27 Şubat 2021 Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 27 Şubat 2021, 09:38 Güncelleme 27 Şubat 2021, 09:38
27 Şubat 2021 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Ay toprağın en titiz burcunda karşımıza çıkarken Güneş de suyun en son burcunda konumlanacak. Öyle ki "Yapıyormuş" gibi görünen ama hiçbir şey yapmayan kişileri eksikleriyle yüzleştirecek.

Koç: Hayatınızda bazı değişimlerin gerçekleşme potansiyeli olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Kararlarınızı dikkatli almalısınız.

Boğa: İşinizde uzun süredir verdiğiniz emekler ve beklentilerinizle alakalı olumlu ve müjdeli haberleri sonunda alabilirsiniz.

İkizler: Kariyer fırsatı gibi sunulan tekliflerden ya da bazı iş imkanlarından sonrasında o kadar memnun olmadığınızı görebilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Yengeç: Kendinizi daha bütünsel hissedeceğiniz bugünlerde aşk hayatınıza karşı da anlayışlı olmaya çalışın. Size verilen sevgiyi başkaları ile paylaşın.

Aslan: Bu aralar çabalarınızın karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. Mesleki konularda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Başak: Seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir zamandasınız. Tatil değil size menfaat sağlama odaklı planlarınızı gerçekleştirmeye yönelin.

Terazi: Hedeflerinizi elde ederken yaptığınız hataları göz önünde bulundurmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi oldukça verimli hissedeceğiniz bir zamandasınız.

Akrep: Başkasından gelen fikirleri önemsemeyin. Aynı hataları yapmamalı ve daha başarılı olmak için yeni tecrübeler deneyimlemeye niyet etmelisiniz.

Yay: Size olgunluk ve tecrübe veren konuları gözden geçirin ki aynı problemleri bir daha yaşamanız gerekmesin.

Oğlak: Maddi konulara şekil verecek değişimlerin olma ihtimali söz konusu. Bu şekilde sakin ve verimli bir bakış açısı ile dönüm noktalarını oldukça sakin yaşayabilirsiniz.

Kova: Öğlen saatlerine doğru oldukça verimli haberler alabilir ve bazı şeylerin o kadar da zor gerçekleşmediğini görerek rahatlayabilirsiniz.

Balık: Maddi konularda kendinize çıkış kapıları aramanız gereken bir zamandasınız. Duygusal ve maddi konularda şansın üzerinizde olduğu bir zamandasınız...