26 Şubat 2021 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

26 Şubat 2021 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 26 Şubat 2021 Cuma için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 26 Şubat 2021 Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 08:32 Güncelleme 26 Şubat 2021, 08:49
26 Şubat 2021 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

DEVİR, HIZLI DÜŞÜNME DEVRİ!

Dünya Hızlanırken İnsan Yavaşlayamaz!

İnsanoğlu olarak son bir buçuk yıldır eşine zor rastlanır, tabiri caizse "bin yılda bir" denilecek bir sürecin içerisindeyiz. Durum öyle olacak ki, en küçük detaylardan en büyük yapılara kadar değişen bir dünya söz konusu. Bu haftaki yazımda siz değerli okurlarım için hızlı düşünmenin günümüzün yadsınamaz bir alışkanlığı haline gelişinden bahsedeceğim.

Programlanıyor Muyuz?

Ceplerimizde, kişisel bilgisayarlarımızda ve televizyonlarımızda bulunan uygulamalar, bizi belli bir düşünce yapısına mı sevk ediyor? Yoksa arz talep ilişkisi mi? Demek istiyorum ki tüketicinin isteğine göre şekillenen teknolojik dünya bizlere farklı bir düşünce sistemine mi sokuyor. Bunun cevabını kullanıcı verilerimizi kullanan uygulamalar kendisi veriyor zaten. Daha önce baktığımız ürünlerin reklamlarını uygulamalarımızda görmek, veri bankalarının daimi bir üyesi olmak, programlanma sürecinin sadece ilk aşaması mı? Kova Çağı'na girmiş olan dünyamız düşünce yapımızı değiştiren teknolojinin sinyallerini uzun zaman önce vermişti zaten.

"Son zamanlarda kullanımı artan "Clubhouse" uygulaması da teknolojinin ne seviyeye çıktığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Twitter 'da kalemi güçlü olanlar, Instagram 'da güzel resim paylaşanlardan çok daha ötede olanlar, deyimi yerindeyse beynimizi çıplak bir şekilde aktarabileceğimiz ve iletişim gücümüzü ortaya koyabileceğimiz yeni bir dünya düzenine geçiş yapıyoruz. Paylaşım yaptığımız alanlar, artık bizi daha çok okur-yazar olmaya ve en çok da dinlemeye itiyor. Belki de kaybettiğimiz özellikleri bu tarz uygulamalar ile tekrar kazanacağız. Dinlemeyi, konuşmayı ve paylaşmayı tekrar başaracağız. Ancak bir farkla; Çok daha hızlı hareket edeceğiz."

Bizleri Hızlı Düşünmeye İten Sebepler Nedir?

Zamanı doğru kullanmak

İşlerimizin yoğunluğu

Kaygı bozukluğu ve stres

Dünyanın her saniye yeni gelişmelere gebe olması

En önemlisi de dikkat dağınıklığı önlemek için. Çünkü düşüncelerdeki ani gecikmeler bile o anki odak noktamızı bambaşka alanlara çevirmemize neden olabilir.

Az Zaman Çok İş Sorunsalı

Yaşantımızın çoğu anında kendimizi belli bir süre ile sınırlandırırız. Bu süre içerisinde kararlarımızı verir, günlük planlarımızı yaparız. Kısıtlı zaman içerisinde karar almak için ise hızlı düşünmek en büyük avantajlarımızdan birisi olacaktır. Ancak bu gibi durumlarda az da olsa "yavaşlamak" eğriyi ve doğruyu daha net görmemizi sağlar. Çünkü ne kadar hızlı bir şekilde sonuca ulaşmak istersek hata payını buna paralel olarak arttırırız. Hele eliminizin altında birçok sorumluluk varsa. Sonuç olarak, hızlı düşünmek çağımızın getirdiği önemli özelliklerden bir tanesi, bu özelliği ne kadar geliştirebilirsek bizim için o kadar iyi…

Astrogündem: Güneş – Satürn ilişkisi insanoğlunun sosyalliğine dem vurabilir. Dünyanın yavaş yavaş normalleşmeye yürüdüğü bu günlerde, kafe ve restoran zincirleri gündemdeki yerini koruyacaklar. 31 Mart 1971 Satürn – Boğa döngüsünde kurulan Starbucks, üzülebilir. Tıpkı 1971 yılında kurulan diğer kurumlar gibi.

Koç: Kendin yenilemek istiyorsun. Hem maddi hem manevi olarak bir iyileştirme sürecinde olabilirsin. İsteklerini ertelemiyorsun.

Boğa: İnsanlar ile arana mesafe koymak isteyebilirsin. Gerekli görmediğim samimiyetlerin içinde olmak istemeyebilirsin.

İkizler: Sorumlulukların için hafifletici bir çözüm bulmaya çalışıyorsun. Tüm tatmin edici cevapları etrafında toparlıyorsun.

Yengeç: Ailen ve sevdiğin kişilere karşı sahiplenici bir tavır sergiliyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan karşı taraf kendini baskı altında hissedebilir.

Aslan: Sabah uyandığında günlük planını gözden geçirmen gerekebilir. Alışkanlıklarını kolay kolay değiştiren biri değilsin bu nedenle bu konuda tavizlerin bir hayli kısıtlı oluyor.

Başak: Maddi olarak güçlendiğini hissediyorsun. Evli bir Başak burcuysan eşinle kısa süreli bir tatil planı işine girişebilirsin. Duyarlılığın artıyor.

Terazi: Hedeflerine karşı umutsuz olduğun konusunda kaygılarını saklıyorsun. Ailen sana bu konuda yardım ediyor. Sorunlarını hızlıca aşmak için onlardan güç alıyorsun.


Akrep: Konuşmalarına ve iletişim diline her yönden dikkat ediyorsun. Online alışverişlerin sırasında kargo şirketleri ile problem yaşayabilirsin.

Yay: Güvendiğin kişileri teste tabi tutabilirsin. Samimiyetinden şüphe ettiğin insanlara karşı mesafeli davranabilirsin.

Oğlak: Zihninde yoğun düşüncelere sahip olabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan ayrılığın eşinde olmak seni olumsuz etkileyebilir.

Kova: Özverili bir çalışma hayatın olabilir. Kariyer yaşamında başarıya kendini yakın hissediyorsun. Sosyal yaşamında popülerliğin artabilir.

Balık: Bir süredir sorun yaşadığı maddi konularda çözüm bulabilirsin. Ailenle bu konuda konuşarak problemlerin hızlı hallolmasını sağlıyorsun.