23 Şubat 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

23 Şubat 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 23 Şubat 2021 Salı için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 23 Şubat 2021 Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 23 Şubat 2021, 08:38 Güncelleme 23 Şubat 2021, 08:52
23 Şubat 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: 30 Ocak'tan bu yana devam eden Satürn – Uranüs 90'lığı işletim sistemlerini ve altyapı konularını merkezine alacak.

KOÇ
21 Mart - 19 Nisan
İlişkinizde güzel giden noktalar olacak ve bu noktalarla alakalı söylediklerinizin yanlış anlaşılmaması hususunda dikkatli olmalısınız.


BOĞA
20 Nisan - 20 Mayıs
Maddi konularda şansın sizden yana olduğu bir gün ancak insan ilişkileri hususunda ihanete uğramamak için dikkatli olmanız gerekmekte.


İKİZLER
21 Mayıs - 21 Haziran
Hırslı olmak yerine azimli olmak size daha iyi gelecektir. Bugünlerde hem etrafınızdakilerle hem de kendinizle yarış halinde olabilirsiniz.


YENGEÇ
22 Haziran - 22 Temmuz
Maddi konularda dikkatli olmanız gerekmekte. Bugünlerde bağımlılık geliştirmeye zemin hazırlayabilirsiniz.

ASLAN
23 Temmuz - 22 Ağustos
Dedikodu ve arkanızdan bazı işlerin döndüğünü öğrenebileceğiniz bir gün olabilir. Bu hedeflerinize zor yoldan ulaşmanıza neden olacaktır.

BAŞAK
23 Ağustos - 22 Eylül
Bugünlerde kendinizi daha verimli ve mutlu görebilir, partnerinizle huzur yaşayabilirsiniz. İlişkinizi gözden geçirmek için uygun bir gün.


TERAZİ
23 Eylül - 22 Ekim
Etrafınızdaki kişilere güven teşkil ettiğiniz bir gündesiniz ancak etrafınızdakiler size o kadar hızlı güven teşkil etmeyebilir.

AKREP
23 Ekim - 21 Kasım
Geçmişinizdeki problemlerden ders çıkarttığınız ve hatalarınızı düzelttiğiniz taktirde oldukça başarılı bir sürece gireceksiniz.


YAY
22 Kasım - 21 Aralık
Geçmişinizdeki problemlerden ders çıkarttığınız ve hatalarınızı düzelttiğiniz taktirde oldukça başarılı bir sürece gireceksiniz.

OĞLAK
22 Aralık - 19 Ocak
Son zamanlarda ailevi konular ve sevgi içeren her konuda kendinizi iyi hissedeceğiniz ve rahatlayacağınız güzel haberler alabilirsiniz.


KOVA
20 Ocak - 18 Şubat
Yemek yeme bağımlılığı ya da stresinizi atmak için farklı denemelere yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerde yaptığınız bazı kıskançlığın yersiz olduğunu göreceksiniz.


BALIK
19 Şubat - 20 Mart
Bugünlerde hayatınızı tasarlarken planlarınızın özgür iradenizden geldiğinden emin olun. Çevrenizin etkisi altında kalabilirsiniz.