11 Şubat 2021 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

11 Şubat 2021 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 11 Şubat 2021 Perşembe için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 111 Şubat 2021 Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 11 Şubat 2021, 08:40 Güncelleme 11 Şubat 2021, 08:43
11 Şubat 2021 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Hava burcundaki Yeniay dünyada eş zamanlı olarak birçok ülkenin dış politikada izlediği tavrı gündeme taşıyabilir.

20 Kasım 1942 doğumlu Akrep burcu ABD Başkanı Joe Biden'ın Orta Doğu'da güdeceği politik tavır siyasetin akışını değiştirecek. Akrep burcu ülkemizi dilinden düşürmeyecek.

KOÇ: MERKÜR geri giderken yeni fikirlerden uzak kalmalısınız. Bugün ilişkinizde değişimler konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu olmak istiyorsunuz.
Birlikte hoş zaman geçirebilirsiniz.



BOĞA: ÇALIŞMA hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Merkür geri giderken, birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin özel sorunlarını öğrenebilir ve dostluğunuzu gösterebilirsiniz.



İKİZLER: MERKÜR iletişim evinizde geri giderken dikkatli olmalısınız. Evinizle ilgili olumlu gelişimler söz konusu. İçinizdeki coşkuları çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.
Diyet programınızı yeniden gözden geçirin.



YENGEÇ: AŞKLA ilgili duygularınız dorukta. Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız dostluğu ve arkadaşlığı kurabilir, birlikte hafta sonu planları yapabilirsiniz. Maddi konularda beklentileriniz gecikebilir.


ASLAN: BAŞARI sizin için çok önemli ve bugün, çevrenizdeki kişilerde de aynı motivasyonu görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Eski dostlarınızı aramak için iyi bir hafta.



BAŞAK: GÜVEN ihtiyacı içinde olduğunuz için, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Her türlü olanaklarınızı kullanabilirsiniz.
Enerjinizin oldukça yüksek.
Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.



TERAZİ: KENDİNİZİ huzursuz hissedebilirsiniz.
Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilir, dengelerinizi korumada zorlanabilirsiniz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek.



AKREP: DUYGUSAL yaşantınızda önemli gelişmeler var. Bugün nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak mükemmel bir örnek teşkil edeceksiniz. Aşk konusunda, kimseye ödün vermiyorsunuz.



YAY: BUGÜN çözümlemeniz gereken birçok konuyu düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmalısınız. Maddi konularda genişlemekten yanasınız ama temkinli olun.



OĞLAK: DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kuracaksınız.


KOVA: İDEALLERİNİZİ ortaya çıkaracak bir hareketlenme söz konusu. Birçok fikir birbirini tetikleyecek ve ilginçlikler ortaya çıkacak. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir.



BALIK: ENERJİK yönlerinizin ortaya çıkmasıyla, farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin paylaşımlarına ihtiyaç duyuyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz.