7 Şubat 2021 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

7 Şubat 2021 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 7 Şubat 2021 Pazar için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 7 Şubat 2021 Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 07 Şubat 2021, 08:30 Güncelleme 07 Şubat 2021, 08:38
7 Şubat 2021 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Satürn-Chiron kontağı Akrep burcu Biden'ın Orta Doğu'daki radikal güçlere karşı ağzından dökülenler gündemin seyrini değiştirecek. ABD askeri anlamdaki hamleleri gün yüzüne çıkabilir. Kişisel gizlilik kavramının temelinden değişeceği günlerden geçiyoruz.

KOÇ: Bugün ailenizle ilgili konulara ilgi göstermeniz, sorumluluk duygularınızın pekişmesini sağlayacak. Bugün hassassınız. Çevrenizden fazla etkileniyor, her sözün etkisinde kalıyorsunuz.



BOĞA: Kariyer evinizde ilerleyen Güneş toplumsal hayatınızı canlandırıyor. Bugün yeni insanlar tanımak için enerjiniz yüksek. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından pek benimsenmiyor.


İKİZLER: Yönetici gezegeniniz Merkür, sosyal hayatınızın güçlenmesini sağlıyor. Aktif hareketleriniz ön plana çıkarken, beden dilinizi doğru kullandığınız bir gün. İş birliği yaptığınız kişilere dikkat edin.



YENGEÇ: Enerjinizi üst düzeyde kullanmalısınız. Kazandırdığınız vasıfları başkalarını etkileme konusunda kullanabiliyorsunuz. Çevrenizdeki olaylara fazla tepkilisiniz. Sağlığınız işlerinizi aksatabilir.


ASLAN: Duygularınızı sürekli denetim altında tutmakla yanlış yapıyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz düşünceler, gerilime sebep oluyor. Herkesin gıpta ile baktığı ölçülü davranışlarınızı esnetmelisiniz.



BAŞAK: Gezegeniniz Merkür geri hareketini yapıyor. Kazanç fırsatları size motivasyon kazandıracaktır. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak işlerden kazanç sağlamaya başlamak için, kolları sıvamalısınız.



TERAZİ: Retro Merkür'ün bulunduğu konum, aşk ve sosyal hayatınızla ilgili konulara karşı duyarlılık kazanmanıza neden oluyor. İş yaşantınızda kazandığınız başarılar sizi pek tatmin etmiyor.



AKREP: Bencilce davrandığınızda, hatalarınızı çok çabuk anlıyorsunuz. Anlaşılmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Bugün bazı konulara karar vermeden önce ince eleyip sık dokumalısınız.


YAY: Güneşten olumlu etkiler alıyorsunuz. Olumlu idealler peşinde olmanız sizi çevrenize özel kılıyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Keşfettiğiniz her şey, adeta sizi büyülüyor.


OĞLAK: Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için, kinci olarak tanınsanız bile, kendinize toz kondurmuyorsunuz. İlişkilerinizde sabırlı davranışlarınız, sizi adım adım başarıya götürüyor.



KOVA: Güneş burcunuzda ilerlerken, istekleriniz ve hareketleriniz önem kazanmaya başlıyor. Estetik davranışlarınız ve ölçülü konuşmalarınızla dikkat çekiyorsunuz. Sıra dışı işler için yaratılmışsınız.

retr

BALIK: Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özellikle iş arkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli. Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız her yeni iş farklı bir özen ve çok dikkat istiyor.