24 Ocak 2021 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

24 Ocak 2021 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 24 Ocak 2021 Pazar için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 24 Ocak 2021 Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 24 Ocak 2021, 08:35 Güncelleme 24 Ocak 2021, 16:44
24 Ocak 2021 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: 28 Ekim 1955 doğumlu Akrep burcu Bill Gates'in kendisine şehir kurmaya kalktığını duyacağız.

KOÇ: Çalıştığınız kişilerin desteğine ihtiyacınız olabilir. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Bugün sosyal ilişkilerinizi gözden geçirecek ve halletmeniz gereken konuları düşüneceksiniz.



BOĞA: Olayların faklı yönlerini düşünüyor ve hata istemiyorsunuz. Bugün kendinizi sınamak adına başlattığınız olumlu çabalarınız sonuç verecek. Yaşamınızda istediğiniz değişimlere hazırsınız.


İKİZLER: İlişkinize veya sevdiğiniz kişiye zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dostlarınızla projeler geliştirebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımınızın faydalarını gelecek günlerde daha iyi hissedeceksiniz.


YENGEÇ: Çevresel değişimlerden etkileniyorsunuz. Ailenizle ilgili değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyaların yerini değiştirme ve küçük tamiratlar olabilir.



ASLAN: Çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Bugün her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Araştırma yeteneğiniz ön planda.



BAŞAK: BUGÜN paranızı gereksiz bir şekilde harcamaktan çekiniyor ve istemeseniz de disiplinli hareket ediyorsunuz. Birçok atılımı gerçekleştirmek için bulunduğunuz şartları zorlayacaksınız.



TERAZİ: Çevresel koşulları yeniden biçimlendirmek elinizde. Güçsüz kişilerden nefret ettiğiniz için hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Bugün ince duygular içindesiniz. Çevrenize özen göstermelisiniz.


AKREP: İÇsel karmaşadan uzak kalmayı başaramıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı yaklaşıyorsunuz. Küçük detaylardan yola çıkarak, birçok konunun özüne gireceksiniz.



YAY: Partnerinizle romantizm dolu dakikalar yaşayacaksınız. Onunla aranızda somut gerçeklerin oluşması için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün sanatsal aktivitelerine katılabilirsiniz.



OĞLAK: Kişiliğinizi her konuda ön plana çıkaracaksınız. Sezgileriniz sizi yönlendirecek. Alışkanlıklarınızın önemi büyük. Paylaşımlarınızda alçak gönüllü olmalısınız. Sağlığınız bugün daha hassas.


KOVA: İnatçı yapınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmasanız da, yaşadığınız olayları kendi tarzınıza göre yönlendiriyor ve suçlanabiliyorsunuz. Bugün olayların üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz.



BALIK: Başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Fırsatların söz konusu olduğu bir gün. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Bugün ani gelişen hatalar yapabilirsiniz.