Günlük burç yorumları – 6 Mayıs 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 6 Mayıs Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2019, 09:38 Güncelleme 06 Mayıs 2019, 09:39
Günlük burç yorumları – 6 Mayıs 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bugün değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve enerjinizi yönlendirme konusunda başkalarından fikir almalısınız. Bu aralar paraya sıkışmış olabilirsin. Alım-satım veya borç-alacak işlerinden bugün bir sonuç alamayabilirsin.


BOĞA:

Maddi konularda yoğun mücadeleler; sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Merkür burcunuzda ilerlerken, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. İçsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız. İletişimi ve zekayı yöneten Merkür, burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün planlı hareket etmek istemeyebilirsin.

İKİZLER:

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla birlikte daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Gün içinde duyacakların seni bir anda geçmişe götürebilir. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemelisin.

YENGEÇ:

Ay'ın bulunduğu konum içsel sorgularınızı arttırıyor. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Bugün, sabit düşünceler içinde hareket etmemeli ve zevklerinize esneklik kazandırmalısınız. Bugün her şeyi bir kenara bırakıp sadece geleceğini şekillendirmeye odaklanmak isteyeceksin.


ASLAN:

Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için ne yazık ki engel oluşturuyor. Başlatacağınız çalışmalar için gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alışveriş içinde olacaksınız. Yakın çevrenle ilgili konular ve sorumlulukların için planlar yapabilir ve biraz çalışmak durumunda kalabilirsin.


BAŞAK:

Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. Haftaya hızlı başlayacaksın. Çalışan bir Başak burcuysan, işte yüksek bir performans sergilemen mümkün.


TERAZİ:

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi canınızı sıkıyor. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.Etrafında dönen bazı olaylardan sıkılmış olabilirsin. Bu durum seni köklü kararlar almaya itecek.


AKREP:

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişilerde kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Midenizle ilgili problemlere dikkat! Etrafında dönen bazı olaylardan sıkılmış olabilirsin. Bu durum seni köklü kararlar almaya itecek.


YAY :

Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Fakat işinizi ısrarcılığınızla ve konuya olan hakimiyetinizle sonuçlandıracaksınız. Yakınında bulunan ama pek de samimi olmadığın birinin, senin hakkında söylediği bazı olumsuz şeyleri duyabilirsin.


OĞLAK:

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var. Fakat sizin özgürlük duygularınız çok yoğun. Yaratıcı tarafını göstermek istiyorsun. Akşam saatlerinde sevdiğin kişiden ilginç haberler alabilirsin.


KOVA:

İletişim konusunda kimseye söz hakkı vermiyor olmanız ilginç bir şekilde ilgi görüyor. Uranüs'ün her konuda desteğini görüyorsunuz. Takıldığınız konularda çevrenizden yardım almak istemiyorsunuz. Arkadaşlarınızın duygusal yönleri sizi şaşırtıyor. Yeni bir iş arıyorsan, iş başvuruları yapmak için uygun bir gün. Güzel yanıtlar alabilirsin. Şans senden yana.


BALIK:

Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenlerini hak etmek için daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. Maddi konularda sıkışmış olabilir ve biraz zorlanabilirsin. Sana gelir getirecek işlerin peşine düşebilirsin.