Günlük burç yorumları – 3 Mayıs 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 3 Mayıs Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2019, 09:21 Güncelleme 03 Mayıs 2019, 09:21
Günlük burç yorumları – 3 Mayıs 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Haklı ve haksızı ayırt etmekte zorlanabilir olayları farklı açılardan görmeye teşvik edilebilirsiniz. Özellikle okuduklarınızı anlamakta bugün problem çekebilirsiniz. Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor ve karşılıklı ilişkilerinizde fiziksel anlamda ilgi çekmenize rağmen, söz konusu duygular olduğu zaman, karmaşalar yaşıyorsunuz. Kendiniz ifade etmekte zorlandığınız için ilişkileriniz çıkmaza giriyor. Bugün tahammül sınırlarının aşılması mümkün. Para kazanmak istiyorsun ve bu yönde başarılı işlere imza atıyorsun.

BOĞA:

Sosyal yaşamınızda kendinizi pek verimli hissetmeyebilirsiniz. Enerjinizin düşüklüğü sizi yanıltmasın bu geçici bir süreç. Yeni Ay'da tamamen güçlenmiş olmanız içindir. Yaratıcılığını doğru kullandığınız zaman, her şey kısa sürede çözüyor. Bugün, dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Sizin düşünceleriniz herkesten çok farklı olduğu için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Geniş çevreler edinmek için ideal bir gündesin.

İKİZLER:

Yapacaklarınızı başkaları ile paylaşarak motivasyonunuzu düşürmeyin. Sürekli engellerden bahsettiklerini bilerek bir gece bir sessizliğe bürünebilirsiniz. İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için konuları bütün yönleriyle kafanızda şekillendirmeniz gerekiyor. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız. İletişim halinde olduğun halde bazı konularda beklemede kaldın. Şimdi geri dönüş zamanı geldi.

YENGEÇ:

İşinizde başarılarınızından söz ettireceğiniz bir süreçtesiniz. Bazı konularda isteksizlik duysanız da sonra enerjinizi geri kazanabilirsiniz. Sosyallik için uygun bir gün.Kararlarınızı alırken, duygusal istekleriniz daha belirgin olduğu için, mantık ve hisler konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için, açılımlarınız konusunda gecikmeler yaşıyorsunuz. Düşler ve gerçekler arsında gelip gitmekten vazgeçmelisiniz. Çalışıyorsan, iş arkadaşlarını yanlış anlıyor olabilir misin? İnsanlarla arana gereksiz duvar çekebilirsin.

ASLAN:

Aldığınız radikal kararlar meyvelerini vermeye başlayabilir. Aşk hayatınızda gerekli dersleri alarak partnerinizle iletişim odaklı bir ilişki kurmanıza vesile olabilir. Bugün gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Anaç duygunuz size zarar verebilir. Eğer; sanatla uğraşıyorsanız, çalışmalarınız yoğunlaşacak. Sosyal çalışmalarınızda da meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz. Kendinizi de kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz. Güvensiz bir imaj çizebilirsin. Bu, insanlarla arana mesafe koyabilir. Ailen ve sevdiğin insanlarla zaman geçireceksin.

BAŞAK:

Başak'lar bugünlerde çekicilikleri ve üslupları ile her işlerini kolayca halledebilirler. Ayrıca önümüzdeki günlerde aile konuları gündeme gelebilir, olumlu sonuçlar olabilir. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız. Bu dönemde; araştırmalarınızda yoğunlaşacaksınız. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Ay, boşlukta hareket edecek. Son iş gününe gelmişken, çalıştığın ortamda her sözü üstüne alınıyorsun.

TERAZİ:

İletişimin önemli olduğu bir gündesiniz ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Atışmalar ve istenmeyen durumlar gündeme gelebilir. Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. . Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu. Hafta sonuna bir gün kalmasına rağmen, sen bugünden hafta sonuna girdin. Güne isteksiz başlaman olası.

AKREP:

Pasaport başvuruları, burs gibi konularda şansınızın yaver gitmesi keyfinizin yerine gelmesine vesile olacak. Bugünlerde şanslı gruplardansınız. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Yaratıcılığınız kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve ayni zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz. Güne duygusal ve hassas başlayabilirsin. Tek başına hareket etsen de yoğunluğun buna engel olabilir.

YAY:

Aşk hayatınızda sevgi paylaşımı söz konusu olabilir. Huzurun güveni ile daha emin adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Keyfiniz artacak. Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız; en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz. Ayak sorunları, en çok şikayet ettiği konuların başında geldiğini biliyoruz..Dikkatli olun. İş hayatın aktif. Bugün takıldığın konuları ele almayı dene. Kendi işini yapıyorsan iş hayatının karıştığını düşüneceksin.

OĞLAK:

Oğlak'lar aşk hayatlarında zirve mutluluklar yaşayabilirler. Partnerinizle ne istediğinizi paylaşabilmeniz size farklı bir özgürlük ve keyfin kapısını açabilir. Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmeli ve atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız. Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Zorluklar yaşayabileceğin bir gün geçirebilirsin.

KOVA:

Bazı olayları kayıp olarak görmektense iyi tarafına odaklanmanızda fayda var. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizde mükemmeliyet hissi yaratmamalı. İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gökyüzü, iletişim ve güzelliğin birleştiği alanlarda öneri geliştirmen konusunda fırsatlar oluşturabilir.

BALIK:

Yazışma üslubunuza dikkat etmeli ve özellikle iş yerinizde sizden kıdemli kişilerle konuşurken ve işinizi yaparken başarıya odaklı olmalısınız. Yaşam enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız sosyal ilişkilerinizde tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Bugün çevrenizi gözlemlerken, olayları esprili yönlerini yakalayabilirsiniz. Karşı cinsle aranızda ani gelişen elektrik var. Bugün kaygıların ve endişelerin su yüzüne çıkabilir. Bu sadece bugünün zorluğu ile alakalı bir durum olabilir.