Günlük burç yorumları – 1 Mayıs 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 1 Mayıs Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2019, 10:17 Güncelleme 01 Mayıs 2019, 10:17
Günlük burç yorumları – 1 Mayıs 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ

İş konusunda tam olarak istediğiniz konumda değilsiniz. Kariyer sürecine tezat olarak maddi konularda yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde, iş birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçlenirken, önünüzdeki engeller, sizin için destekleyici bir denge oluşturuyor. Kariyerinde ya da mesleğinde abartılı kıskançlıklara girebilirsin. Sabrının son noktalarında olduğunu hissedeceksin.


BOĞA

Önümüzdeki günlerde hayatınızda değişiklikler ön plana çıkabilir. Bu sürece gelene kadar strateji ve yapılanma üzerinde uzun uzun düşünebilirsiniz. Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problem oluşmasına neden oluyorsunuz. Her ikinizin farklı konuları savunmasının ortak bir paydası olmalı ve sistemli yapınızın böyle bu durumu çözmemesi imkansız. Kariyerinde seçimlerini gözden geçireceğin bir gün. İlişkin varsa sevgiline karşı güvensiz olabilirsin.

İKİZLER

Bazı konularda çokça düşünmek olayları daha da zorlaştırabilir. Akışta kalmak ve süreci evrene bırakmak maneviyatınızı yükseltebilir. Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcı dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, birçok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün alışveriş yapmaktan büyük zevk alacaksınız. Mayıs ayına Merkür-Satürn 90'lığı ile başlıyoruz. Hataların ya da eksik yaptığı konular karşına çıkabilir.

YENGEÇ

Narin yapınız sizleri risklerden uzak tutmak istese de kabuğunuzu kırarak çıkmaya karar vereceksiniz. Yeni Ay dönemine girdiğinizde farklılaştığınızı hissedebilirsiniz. Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir. Onlarla yapacağınız işbirliği sizi mutlu edecek. Sürprizlere açık bir gün. Özellikle duygusal beklentileriniz gündemde. Bugün durduğun noktayı sorgulayacaksın. Yeni bir işe girme niyetin olabilir. İş yerinde zorlanıyorsun.


ASLAN

İnsiyatif alma cesareti kendi kendinizin sınırlarını ve kapasitesini de görmenize vesile olacaktır. Günlük hayatta rutinlerin sizi bunalttığını hissedebilirsiniz. Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız birtakım işlerde, girişimciliğiniz size fayda sağlarken, olayları sonuçlandırmanın keyfini yaşayacaksınız. Bugün sana uygun olmayan işler yüzünden yorulabilirsin. Öğleden sonra alacağın haberle keyfin yerine gelecek.


BAŞAK

Toprak etkilerini tam olarak hissedeceğiniz zaman dilimindesiniz ve aşırı kontrolcü olmak size yeni problemlerle ve başka bir formda dönerek sizi rahatsız edebilir. Bugün gezegenlerin çoğu madde evinizde birikerek, bu konuların önem kazanmasına neden olacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Mayıs'a Merkür- Satürn 90'lığı ile başlıyoruz. Yöneticilerinden ilgi görmemen kapris yapmana neden olacaktır.


TERAZİ

Maddiyat ve finanse konularında iyice düşünmeniz gerekiyor. Karar almadan önce aile büyükleriniz ya da tecrübeli kişilere danışabilirsiniz. Bugün inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var ve sosyal ilişkilerinizde ki başarınız takdir ediliyor. Bugün kendi adına hareket etmekten ziyade insanları mutlu etmek adına programını şekillendirebilirsin.

AKREP

Önümüzdeki günlerde çok yönlü düşünebilmek için biraz daha çaba harcarsanız özellikle iş alanında çok başarılı olabilir ve mutlu olabilirsiniz. Kişisel başarınızı arttırma yolunda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Partnerinizin sizden beklentilerini karşılamazsanız tartışabilirsiniz. Bugün hırslı yanın açığa çıkıyor. İçine attığın bazı olaylar sabrının bugün taşmasına neden olabilir.


YAY

Kalpten geçirdikleriniz hayatınızda bir anda belirebilir. Olumlu ya da olumsuz düşündükleriniz gerçek olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Uzun süredir beklediğiniz şartların, kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. İçsel enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle değerlendirmeniz, bugün özellikle toplumcu yapınızı ön plana çıkarıyor. Çok radikal kararlar almış ve kendine yeni bir yol çizmeye çalışan bir Yay burcuysan, fırsatlar yakalayacaksın.


OĞLAK

Toprak durağanlığını biraz üzerinizden atmalı ve hayata karşı esnek olabilmelisiniz. Olayları mantık süzgecinden geçirmektense akışa bırakmalısınız. Başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanıza bağlı. Mesleki başarınızı ortaya çıkarmak için duygusal motivasyona ihtiyacınız var. Bugün üst düzeydeki kişilerden olumlu etkilenebilirsiniz. Bugün azmin ve performansınla dikkatleri üzerine çekeceksin. Yöneticin, hızlı bir karar aldığını düşünebilir.


KOVA

Bugünlerde sizler de söyledikleri yanlış anlaşılabilecek gruplardansınız. Egolu olduğunuz ya da kırıcı olduğunuz bugünlerde sıkça dile getirilebilir. Bugün olumlu etkiler sizden yana. Balık burcunda ilerleyen ay, özgürlük sınırlarınızı aşarak kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşulları sunuyor. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yapmak istediklerinizin de ötesinde olacak. Yeter ki eski hatalarınızı tekrarlamayın. Etrafında bazı meraklı insanlar olabilir. Bu yüzden telefon ve e-posta şifreni değiştirmen içini rahat ettirecek.



BALIK

Yalnız kalmak için uygun bir gün olacak. Kaderinizi sorgulayabilir radikal kararlar almaya niyet edebilirsiniz. Her ne ister. Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar, sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz. Yaşam standartlarını artırmak istiyorsun. Maddi gelirini artırmak adına gelir sağlayacağın işlere yönelebilirsin.