Günlük burç yorumları – 30 Nisan 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 30 Nisan Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 30 Nisan 2019, 09:34 Güncelleme 30 Nisan 2019, 09:36
Günlük burç yorumları – 30 Nisan 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Arkadaşlarınızı seçerken uyumlu olmaları hususunda bilinçli tercihlere yönelebilirsiniz. Bilinçli tercihler verimli sosyal çevre yaratır. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin ve birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız.

BOĞA

Kapanmamış konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi tekrar çemberinde hissedebilir farklı kişilerle de benzer deneyimler yaşadığınızı görebilirsiniz. Yaşam kalitenizi artırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle birlikte ortak aktiviteler ve eğlenceli geziler gündeme gelecektir. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.


İKİZLER

Arkadaş ve çevrenizin etkisinde kalmaya meyiliniz çok fazla. İnsanlardan tavsiye alın ama onları hayatınıza geçirmeye çalışmayın. Organizasyonlar önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde etkilenmeleri lehinize gelişiyor. Karşıt ilişkilerinizde gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı ele almayı biliyorsunuz.



YENGEÇ

Aşk hayatınızda anlayışlı olmaya çalışırken kendinizden ödün verebilirsiniz. Sesli düşünmek istediğiniz anlar gelirken kendinizi bastırmamalısınız. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde.


ASLAN

Bir süredir başkalarının etkisi altında kalarak özgürlüğünüzü kısıtlıyordunuz. Yeni farkındalıklar ve bilgi açlığınız sizi daha verimli hale getirdi. Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Venüs, Koç burcunda ilerlerken, yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir. Tercihlerinizi doğru yapmalısınız.



BAŞAK

Tartışmaya meyilli olabileceğiniz bu yüzden de sosyallikle aranıza mesafe koymanız gereken bir gündesiniz. Kendi içinize dönerek doğru ve yanlışlarınızı fark edebilirsiniz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Kısa zamanda yaratıcılığınızı ortaya koyacak yolculuklar söz konusu. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bugün yaşamı sorguluyorsunuz.



TERAZİ

Aşk hayatınızda özgürlüğü ön plana çıkartarak daha mutlu bir ilişki sürdürebilirsiniz. Partnerinize olan sevginizin özgürken daha güçlü olduğunu keşfedebilirsiniz. Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.


AKREP

Aşk hayatınızda partnerinize gösterdiğiniz sevgi ve sadakat onun hoşuna giderek kendisi de bağlılık göstermek hususunda yeni adımlar atabilir. Bugün mantıklı konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca adım adım yaklaşacaksınız. Bilinçaltınızda biriktirdiğiniz bir çok düşünceyi dağıtmayı denemelisiniz. Oğlak'ta geri giden Satürn'ün size verdiği dayanıklılık ve sabır faydalı olacak.


YAY

Aşk hayatınızda ilginin hep kendi üzerinizde olmasını istemek ve partnerinizi buna teşvik etmeye çalışmak bugünlerde biraz problem çıkartabilir. Sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman, kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz.


OĞLAK

Hırsı azime çevirmeniz sizi verimli hale getirir. Kontrollü istekler başarıya giden yolda sizi motive edecektir ve kendinizi daha merkezinizde hissedebileceksinizdir. Ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Duygusal ilişkilerinizde olumlu hareketlenme söz konusu.



KOVA

Kabul görmek için çabalamak yerine kendiniz olmalısınız. Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler sizi sevmeye yöneltebilir ve sevmenin mutluluğuna erişebilirsiniz. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden asla taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, güven duygusunun çok önemli olduğunu karşı tarafa hissettirmelisiniz.


BALIK

Eski partnerinizle barışmak için çaba harcayabilirsiniz. Olması ihtimal değilse ve sezgisel olarak zorlamamanız gerektiğini biliyorsanız gerektiği kadar çabalamalısınız. Ketum davranışlarınız altında gizli planların olduğunu çevrenizden saklamayı seviyorsunuz. Bugün kombinasyon burcunuzda ilerleyen Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İkili ilişkilerde karşı tarafın şartlarını kendi düşüncelerinizle birleştirmek isteyebilirsiniz.