Günlük burç yorumları – 23 Nisan 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? Kova burçları kendi kabuğuna çekilmeli ve geri planda kalmalı. Yengeç burçları bugün ev kuşu olmak isteyebilir. İş arayışındaki Koç burçlarına şans gülebilir. İşte 23 Nisan Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 23 Nisan 2019, 09:21 Güncelleme 23 Nisan 2019, 09:22
Günlük burç yorumları – 23 Nisan 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Kendinizi tam istediğiniz gibi ifade edebilecek, arzularınız hususunda çalışacak cesareti bulabileceksiniz. Keyfiniz yerinde olacak, aşk sizinle olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel desteğine ihtiyacınız olabilir. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor ve iş bağlantılarınızı, özel egolarınızın dışında tutuyorsunuz. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirecek ve halletmeniz gereken konuları gündeme getireceksiniz.

İş arayışında olan bir Koç burcuysan, gün içerisinde farklı bir alandan iş teklifi alabilirsin. Tereddüt etmene gerek yok.

BOĞA

Burcunuza geçiş yapan Güneş ile berber enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Dileklerinizin gerçekleştiği bir gündesiniz. Kalbinizden geçenleri yapmak için... Olayların faklı yönlerini düşünerek, hata yapmak istemiyorsunuz. Kendinizi sınamak adına başlattığınız olumlu çabalarınız sonuç verecek. Bugün, kendinize her konuda güvenebilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yapmayı istediğiniz değişimlere hazırsınız. Yüksek ideallerinizi gerçekleştirmek için, çevresel destekleri red etmemelisiniz.

Ailende çözülemeyen miras ve mal paylaşımı konuları gündeme gelecek. Ailene ders verecek konuşmalar yapabilirsin.

İKİZLER

Arkadaş çevrenizde girişer, çıkışlar ve yenilikler yaşanabilir. Bazı durumlar sizleri üzebilir ancak her şeyin hayrınıza olduğunu bilmeniz gerekmekte. Bugün Ay, aşk evinizi etkiliyor ve duygusal yaşantınıza daha somut bir şekilde bakmanızı sağlıyor. İlişkinize veya sevdiğiniz kişiye daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Eski dostlarınızla birlikte bazı projeler geliştirebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızın sağlayacağı faydaları, gelecek günlerde daha iyi hissedeceksiniz.

Bu zamana kadar yaşadığını karışıklıklar bugün itibariyle yavaş yavaş çözüme ulaşmaya başlıyor.

YENGEÇ

Evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde üşengeçlik etrafınızda dolanabilir bu yüzden egzersiz ve sağlıklı beslenmeyi ön planınıza koymanızda fayda var. Çevresel değişimlerden etkilenmemek elinizde değil. Ailenizle ilgili bir takım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirme ve küçük tamiratlar gündeme gelecektir.. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler.. Bugün aktivitelerinizi onlara göre yönlendireceksiniz. Özel olmayı başarıyorsunuz.

Sorguladığın her konuda haklı olduğun bugün, yaşadıklarının ispatı olabilir. Sezgilerine de inanmalısın.

ASLAN

Aşk hayatınızda geçmişte yaptığınız bazı hataları tekrar yapmamak için olumlu niyetlerde bulunabilirsiniz. Kalbinizi sevgiye açmak size iyi gelecek. Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Bugün, her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Özellikle atacağınız adımlarınıza, ince hesaplarla yaklaşmanız hoş karşılanmayabilir.

Monotonluktan sıkıldığın bugün. hayatınla ilgili kararlar alabilirsin. Ev ya da araba değiştirme fikri gündeminde.

BAŞAK

İş yerinizde oluşabilecek yeniliklere hızlıca ayak uydurabilirsiniz. Bu durum iş arkadaşlarınızın dikkatini çekebilir, rakipleriniz çoğalabilir dikkatli de olmalısınız. Bugün, paranızı gereksiz bir şekilde harcamaktan çekiniyor ve istemeseniz de, disiplinli bir şekilde hareket ediyorsunuz. Partnerinizle birlikte bütçenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, bir çok atılımlarınızı gerçekleştirmek için, bulunduğunuz şartları her anlamda zorlayacaksınız. Ortak bir bütçe oluşturma çabası içinde olacaksınız.

Bugün kalbinin sesini dinleyeceksin. Duygusal yapın çabuk kırılmana neden oluyor. Kendini savunmalısın.

TERAZİ

Maddi anlamda rahatlama yaşayacağınız bir gün olsa da dostluk ve kardeşlik ilişkileri ile alakalı eski problemleriniz tekrar gündeme gelebilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Güçsüz kişilerden nefret ettiğiniz için, hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Bugün, ince duygular içinde hareket ediyor ve çevrenizde görüştüğünüz herkese, kendilerini ifade etme şansı tanıyorsunuz. Harcamalarınız konusunda temkinli olmaya özen göstermelisiniz.

İş yerinde birinin yapması gereken işi sen yapabilirsin. Yeni iş alanlarına geçiş yapmanın yollarını arayacaksın.

AKREP

İkili ilişkilerde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir tutumunuzu daha politik göstermek zorunda kalabilirsiniz, samimiyetsiz olmak istemeyebilirsiniz. İçsel karmaşadan uzak kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Küçük detaylardan yola çıkarak, bir çok konunun özüne girebileceğiniz bir gün.

Güne sorunlarla uğraşarak başlayabilirsin. Bu seni paniğe sürüklemesin çünkü pratikliğin ön planda.

YAY

Çekimser kaldığınız konuların sizi esir almasına izin vermemelisiniz. Hali hazırda kazandığınız şeyleri endişeleriniz ve düşünceleriniz ile kaybedebilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Ay, bazı sürprizleri de beraberinde getirebilir. Partnerinizle aranızda romantizm dolu dakikalar yaşayacaksınız. Onunla aranızdaki paylaşımlarda somut gerçeklerin oluşmasını sağlamak için, elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün, sanatsal olayları yakın planda takip edebilir, aktivitelerine katılabilirsiniz.

Ay boşlukta hareket edecek. Hareketli bir güne hazır mısın? Bugün, idealist yanını ön plana çıkaracaksın.

OĞLAK

Dostlarınızla iletişiminiz iyi yönde ilerlerken bazı sorunları pratik zekanız ile çözebilirsiniz. Yeteneklerinizin başkalarını da kurtardığı bol tavsiye vermeli bir gün olabilir. Kişiliğinizi her konuda ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Sezgileriniz sizi yönlendirecektir.. Bazı alışkanlıklarınızın sizin için önemi büyük. Bugün, çok daha dingin ve algılama gücünüzün yüksek olduğunu hissedebiliyorsunuz. Paylaşımlarınızda alçak gönüllü olmalısınız. Sağlığınızın hassas olduğu bir gün.

Kendini ağırlaşmış hissediyorsun. Bu yüzden çalışmalarına hız kazandırmanın yollarını arayacaksın.

KOVA

Aşk hayatınızda tutumunuzun değişmesi ile beraber partnerinizin tutumu da değişebilir. Aşkınızın kaderini belirleyeceğiniz günler içerisindesiniz. İnatçı yapınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmasanız da, yaşadığınız olayları kendi tarzınıza göre yönlendiriyor ve istemediğiniz şekilde suçlanabiliyorsunuz. İnandığınız konularda savaş vermekten hoşlanıyorsunuz.. Bugün, bir takım olayların üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz. Gününüzün olumsuz etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Her durumda ön planda olma isteğin, arkadaşların tarafından eleştirilebilir. Biraz geri planda kalmalısın!

BALIK

Bugün sizi seven kişiler ile bir arada bulunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi sorgulayabilir, derin sohbetlerin içerisinde olmayı gündelik hayattan daha çekici bulabilirsiniz. Mesleki başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Bugün, fırsatların söz konusu olduğu bir gün. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Sizin en büyük kusurunuz, olayları karşı tarafa abartarak sunmaktır. Bugün, yoğun ve hızlı hareket ederek, ani gelişebilecek hatalar yapabilirsiniz.

Kendine daha fazla zaman ayırmak isteyip seni tanıyan insanlardan uzaklaşma isteği duyabilirsin.