Günlük burç yorumları – 21 Nisan 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 21 Nisan Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 21 Nisan 2019, 09:44 Güncelleme 21 Nisan 2019, 09:44
Günlük burç yorumları – 21 Nisan 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Ikili ilişkilerde sözünüzün geçmesini isteyeceksiniz bu uğurda biraz fazla atılım yapabilirsiniz. Kontrolcü olmak yerine saygı beklemek en hayırlısı olacaktır. Bugün partnerinizle sürekli benlik savaşı içindesiniz. Karşılıklı yaptığınız tartışmalarda, kayda değer bir sebep yok. Olaylar, istediğiniz gibi gelişmediği zaman, belli etmeseniz de, aklınız oralarda takılı kalıyor. İş yaşantınıza duygularınızı karıştırmamalısınız. Sonunda üzülen hep siz oluyorsunuz...

BOĞA:

Güneş burcunuzda seyretmeye başlarken hemen her konuda kendiniz için en doğru kararları alabilecek potansiyelinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Her türlü ilişkinizde, dengelerinizi korumanız gerekiyor. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Bugün içsel olmak zorundasınız. Yeni başlangıçlar yapmanız içim çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz. Gerekli zaman ve harcamalar konusunda titiz davranmalısınız.

İKİZLER:

Yeni arkadaş çevresi aşk hayatınızda hareket olmasına sebep olabilir. Yeni kişilerle tanışmak yeni flört fırsatları getirerek sizi keyiflendirecek. Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. İstediğiniz şartları sağlamanız yeterli değil sanki. Sürekli bir değişim içindesiniz ve ani tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Duygusal sorunlarınızı çözmek için uygun bir gün yaşıyorsunuz. Problemlerinizi masaya yatırmayı denemelisiniz.

YENGEÇ:

Aşk hayatınızda olumlu ve yapıcı olacaksınız böylelikle de kendinizi daha başarılı hissedeceksiniz. Akşam üstü romantizm odaklı olabilirsiniz. Ailesel çabalarınızın ön planda olması, sizi mutlu edecek. Onların fiziksel aksiyonlarına yardım edecek ve ortaklaşa bir çok işi başaracaksınız. Bugün olmanız gereken noktalardasınız ve şekil değiştirme konusunda acele etmemelisiniz. Duygusal konularda güçlü enerjiler içindesiniz. Karşınızdaki kişiye hissettirebiliyorsunuz.

ASLAN:

Uzak gördüğünüz kişilerle beklenmedik bağlantılar kurabilir, iş konusunda yaratıcılığınız ve fikirlerinizi başka insanlara da açmak için fırsat kollayabilirsiniz. Çevrenizle olumlu işbirliği içinde olmak istiyor fakat ikna konusunda zorluklar yaratıyorsunuz. Sıkı bir şekilde ele almanız gereken bazı konular var. İş arkadaşlarınızdan gerekli yardımı alacak ve başarı şansınızı kısa sürede arttıracaksınız. Bugün planlı ve uyumlu bir şekilde çalışmalı ve çevre itibarınızı düşünmelisiniz.

BAŞAK:

Hayatın keyfini çıkarmak için istikrarlı bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. İş ve eğlencenin dengesini kurmanın önemli olduğu bir süreçten geçiyorsunuz. Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Cesaretli olun. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Kendinizi sınırlamaktan vazgeçin. Bulunduğunuz ortamlarda kendi gücünüzü ortaya koyacak çalışmaları tercih etmeyi yeğleyeceksiniz.

TERAZİ:

Kendinizi halsiz hissettiğiniz bir güne uyanabilirsiniz ancak ilerleyen saatlerde iş ve iletişimle alakalı yapacağınız açılımlar keyfinizi yerine getirebilir. Duyarlı ve algılama gücünüzün yüksek oluşu ve uzun zamandır merak ettiniz konularda çabanız başarı şansınızı yakınlaştırıyor. Enerjinizi belli bir konuda odaklaşmayı sağlamalısınız. Siz dostlar konusunda oldukça şanslısınız ve bugün güzel sohbetler yapmak için bir araya gelecek ve paylaşımlarınızı birbirinize aktaracaksınız.

AKREP:

Aşk konusunda içgüdülerinize güvenebilir. Aşkta ve savaşta her şey mübahtır ruhu ile girişeceğiniz hareketler sizi bugünlerde yorabilir ya da başınızı derde sokabilir. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Ay bugün duygularınızı karıştırıyor. Yaratıcılığınız mükemmel olmasına rağmen, aceleci davranarak, yapmak istediklerinizi yaşama geçirme konusunda hatalar yapmanız mümkün. Temkinli davranırsanız geriye dönüşler yaşamayacaksınız.

YAY:

Bugünlerde başkalarının fikirlerini size empoze etme çabalarından yorulabilir içinde bulunduğunuz hayatı sorgularken kendinizi bulabilirsiniz. Yapacağınız çalışmalarda, çevrenizle güç birliği içinde olacaksınız. Bugün, değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. İstediğiniz performansı sağlama politikası içinde hareket etmeniz, size artı getirecek. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız.

OĞLAK:

İnsanlar kendilerini size yakın hissedebilirler. Nazaket içerisinde iken mesafenizi korumakta problem yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde sıkıldığınız anlara dikkat edin. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız...

KOVA:

Işlerinizi beklediğinizden erken saatte bitireceğiniz bir gün olacak. Sosyal ilişkiler konusunda kendinizi soyut ve motivasyonu eksik hissedebilirsiniz. Bugün yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Üstelik, yaşadığınız ilginçliklerin arkası kesilmeyecek. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir.

BALIK:

İyi ya da kötü bir konuda partnerinize açılıp onun görüşlerinin sizi etkilemeyeceği şekilde davranmak için gerekli planlamayı yapabilirsiniz. İş konusunda hareketli bir gün yaşayacaksınız. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, ortalıkta dolaşan kimliksiz kişilikleri sevmiyorsunuz.