Günlük burç yorumları – 19 Nisan 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 19 Nisan Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 19 Nisan 2019, 09:22 Güncelleme 19 Nisan 2019, 09:22
Günlük burç yorumları – 19 Nisan 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Girdiğiniz her ortamda lider olmak yerine biraz geri plana geçerek olayların akışını izlemek isteyebilirsiniz. Yeni bir kitaba başlamak için uygun bir gün. Bucunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınız alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor. Bildiğiniz konularda taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir fakat inatla bulunduğunuz şartlarla savaşacak ve yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız.

BOĞA:

Keyfinize düşkün olacağınız bir süreçtesiniz. Sağlıksız beslenmemeye dikkat etmelisiniz. Boğa'lar bugünlerde yazılı iletişim aracı ile güzel haberler alabilirler. Kariyerinin ön plana çıkmasıyla gizili bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız.

İKİZLER:

Rutin haline gelen her şey sıkıcı bir etki yarattığı için yeni maceralara girmeye niyet edebilirsiniz. İkili ilişkilerde iradenize dikkat etmelisiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, bir çok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, Bazılarına farklı gelebilirsiniz. Çevrenizin kalabalık olması: sizi her anlamda mutlu ediyor. Değişimden olumlu etkileniyorsunuz.

YENGEÇ:

İkili ilişkilerinizde olayları zora koşmamak için sizin de çabanız gerekmekte. Doğru olduğuna inandığınız bakış açınız bazen size zarar verebilir. İç güdülerinizin siz sağlayacağı avantajlar sayesinde, bir başarıya kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Akıllı ve pratik olduğunuz için de, herkesten farklı bir yaklaşımla ele aldığınız konular başarıya çabuk ulaşmanızı sağlıyor. Bugün, mesleki konularda beklediğiniz kriterleri, karşı taraf sağlayacaktır. Uyumunuzu bozmamalısınız.

ASLAN:

Küçük şeylerin içindeki iyiliği görebileceğiniz kişisel gelişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatleri evde dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddesel konular bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir. Partnerinizle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşamak istemiyorsanız, sözlerinizde net bir yelpaze geliştirerek, ifade tarzınızı olumlu sunmalısınız.

BAŞAK:

Yapacaklarınıza günün erken saatlerinde karar vermek akşama kendinize ödül verebilmenize ve keyfinizin yerine gelmesine vesile olacak. Aşkta şansılısınız. Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz.

TERAZİ:

Aşk hayatınızla ilgili bulunduğunuz dileklerde dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün ritüel, dua gibi enerji yükselten etkinliklere ilginiz artacak. Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Çalışma yaşantınızda çeşitli ve orijinal fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Aşk yaşantınızda bir çok alternatif sizi bekliyor. Yapacağınız bir çok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

AKREP:

Sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir gün olacak zira kendi kendinize, hiçbir yardım almadan başarabildiklerinizi görünce keyfiniz yerine gelecek. Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken, aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Bugün mekanınızla ilgili değişime ihtiyacınız var. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz.

YAY:

Gökyüzü hareketleri bir süredir sizi çalıştırmak ve bir şeyler başartmak husunda itiyordu. Hak ettiğinizi hissettiğiniz her şey size ayrıca huzur verecek.Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de, ihmal etmemelisiniz. Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz.

OĞLAK:

Başka insanların da desteklerinin yadsınamaz olduğunu görecek ve günü minnet ile geçireceksiniz. Minnet ve şükür manevi yönünüzü de yükseltebilir. Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanamayacağını bilmek sizi sinirli ve huzursuz yapıyor. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

KOVA:

Sizi yanlış anlayan insanların farklı yönlerinizi görmesi sizimutlu edecek. Entelektüel yapınız ile sizinle tartışmak isteyenleri engelleyebilirsiniz. Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat teme çabası içinde olacağını gösteriyor. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işiniz, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmek, sizi olumlu bir potaya getiriyor.

BALIK:

İşinizde ya da bir şeyler üretirken bilhassa dikkatinize ve konsantrasyonunuza önem vererek başlamalısınız. Odak kontrolü ilk niyetiniz olmalı. Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Bugün Ay'ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız.