Günlük burç yorumları – 14 Nisan 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 14 Nisan Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 14 Nisan 2019, 09:59 Güncelleme 14 Nisan 2019, 09:59
Günlük burç yorumları – 14 Nisan 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Yoğun iş programınızda yardımı olabilecek kişiler etrafınızda belirebilir. Karşılaşmaların ve tesadüflerin mutluluk vereceği bir gün içerisindesiniz. Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır. Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Bugün alacağın sürpriz bir telefon, tatil planlarını aniden değiştirebilir.

BOĞA:

Niyetlerinizi gerçeğe dönüştürmek için almanız gereken radikal kararlar var. Üzerinde bir süredir düşündüğünüz kararları uygulamaya geçmek için uygun bir gün olacak. Beraber iş yaptığınız arkadaşınızı daha planlı çalışmaya yöneltin. Çok çalışan akıllı bir kişi olarak, çevrenizden de aynı duyarlılığı beklemelisiniz. Bugün veriminizi daha da artıracak yöntemler bulacaksınız. Azimli gününüz. Duygusal yaşantınızda çok hassassınız. Bir o kadar da çevrenizle çok ilgileniyorsunuz. Bugün cesaretli ve tutkulu tarafını ön plana çıkarıp yeni işlere imza atmak isteyebilirsin. Yaratıcı kimliğinle göz önündesin.

İKİZLER:

Konuşma alışkanlığınız sırlarınızı ifşa etmenize sebep olabilir. Tanıştığınız kişilerle samimiyet kurmadan önce biraz geri çekilip tanımaya çalışmanız iyi olur. Bugün Aslan burcunda ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz. Midenizle ilgili sorunlarınız olabilir. Paylaşmayı seviyorsun. Ancak bugün, duygusallığını gizlemek, zayıf yönlerinin kullanılmasını istemiyorsun.

YENGEÇ:

Kalbinizden geçenlerin olabileceği sihirli bir gün sizi bekliyor olacak bu sebepten özellikle sabah saatlerinde moral durumunuzu hızlıca düzeltmeye niyet edin. Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün, Ay, para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor. Bugün, sınırlarını zorlayan her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsin. Maddi konular gündeminde olabilir.

ASLAN:

Olayların en kötüsünü düşünürken çok daha iyi şeylerin rast gelmesi akşam üstü saatlerine doğru sizi rahatlatabilir, kendinizi dinlenmiş hissedebilirsiniz. Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. Cömert ve yüce gönüllü yapınız, her zaman sizi ön plana çıkarırken, yanlış kişilerle sizi karşı karşıya bırakabiliyor. Sezgisel yönünüzü kullanmalısınız. Bugün, beklediğin paranın haftaya eline geçeceği haberini alabilirsin. Çevrene karşı analizci bir tutum sergileyebilirsin.

BAŞAK:

Bazı konularda tedbiri elden bırakmasanız da bugün tersi bir tutum sergileyebilirsiniz. Beklenmedik bir boş vermişlik zihninize adeta tatil yaptıracak. Çalıştığınız yerdeki iş akışında, her bir adımı aşırı bir şekilde dikkatli ve titiz götürüyorsunuz. Hatasız bir iş için uygun bir tarz fakat, günün hızla değişen şartlarında biraz daha çabuk davranmak da kaçınılmaz bir gereksinim. Bugün bulunduğunuz ortamın şartları konusunda, fazla irdeleyici olmak size zaman kaybettirebilir. Kredi kartı harcamalarına dikkat etmen gereken günler. Kendini kısıtlaman sana biraz zor gelebilir.

TERAZİ:

Sadece partner açısından değil, küslüklerin biteceği güzelliklerin geleceği ve anlayışın hep daim olduğu zamanların temelinin atılacağı uygun bir gün. Ay'ın bulunduğu konum sizi herkesten farklı kılıyor. Reddedilme duygusuna tahammülünüz yok. Karşınızdaki kişi, sizin değerini bilmek zorunda. Yoksa hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz. Bugünlerde iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor.. Eski arkadaşlarınızı aramalısınız. Evdeki bir eşyanın bozulması seni zor durumda bırakabilir. Sakin kalmayı başarırsan üstesinden geleceksin.

AKREP:

Aşk hayatınızda bazı konularda tedbiri elden bırakmasanız da partnerinize güvenmeyi ihmal etmiyorsunuz. Kalbinizin iyi niyeti ortaya çıkıyor. Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün aslında senin günün! Farklı arkadaş çevrelerine girebilir, farklı insanlarla tanışabilirsin.

YAY:

Sizinle aynı şehir ya da aynı ülkeden olmayan kişilerle yolunuz kesişebilir, farklı kültürler tanıyıp yeni bilgiler edinmenin keyfini sürebilirsiniz. Keyfiniz artabilir. Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun. Yaşayacağın olayların tekrarını daha önce de yaşamış olduğunu fark edebilir, geçmişin muhasebesini yapabilirsin.

OĞLAK:

Aşk hayatınızla ilgili kusurları görmezden gelmek mutluluğunuzun anahtarı olacak. Partnerinizi olduğu gibi kabul etmeniz, yüksek uyum getirecek.İş yaşantınızda herkesten daha fazla performans sergiliyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin tepkisine aldırmamalısınız. Bugün, aşkta hiç kolay biri değilsiniz. Sevimli ve çekici yapınız sayesinde, bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergiliyorsunuz. Parterinizle aranızda olabilecek tartışmalardan uzak kalmalısınız.Bugün yakın bir dostunun itirafı seni şaşkına çevirebilir. Arkadaşlarınla aranda güven problemi yaşanabilir.

KOVA:

Bugün yalan söylemiyor olsanız dahi gerçeği ustaca çarptırabilmek gibi bir yeteceğinizi kullanacaksınız. Özellikle ikili ilişkilere dikkat. Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var. Arkadaşlarınla yapacağın sohbetlerdeki sözlerin farklı algılanabilir. Açıklama yapmak sabrını zorlayabilir.

BALIK:

Kalbinizin pır pır olacağı bir gündesiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda geleceğe tasarılar yapabilir, kendinizi zamanla partnerinize açmaya niyet edebilirsiniz. Yalnız siz, bulunduğunuz ortama mantıklı çözümler getirebilirsiniz. Fakat uygulamaya geçtiğiniz anda, hata üstüne hata yapıyorsunuz. Benlik egonuz çok güçlü. Planladığınız işleri, iyi bir örgütlemeyle başarabilirsiniz. Çevrenize de şans verin. Enerjinizin yüksek oluşu, aşk ilişkilerinizi yanlış etkileyebiliyor. Olaylara mantıklı yaklaşmalısınız. Yakın çevrenle, yaşam alanını düzenleyebilirsin. Kullanmadığın eşyaları bağışlama kararı alabilirsin.