Günlük burç yorumları – 12 Nisan 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 12 Nisan Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 12 Nisan 2019, 09:14 Güncelleme 12 Nisan 2019, 09:14
Günlük burç yorumları – 12 Nisan 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

İş konularında atacağınız ciddi adımlar iş verenleriniz tarafından makul karşılanacak. Öncülüğünüz bugünlerde kendini olumlu açılardan gösterebilir. Güneş burcunuzda ilerlerken, kişiselliğinizi ortak ilişkilerinizle güçlü bir şekilde birleştireceğinizi gösteriyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz. Başkalarının fikrine aldırmamalısınız. Bugün arzularınız dahilinde hareket ediyorsunuz. Günler önce yapmayı unuttuğun işin seni telaşlandırabilir. Yapacağın anlaşmalardaki bazı maddeler seninle uyuşmayabilir.

BOĞA:

İletişimde bulunduğunuz ve pek güvenmediğiniz kişilerin iyi niyetlerini fark etmek sizi hem şaşırtacak hem de bir o kadar hoşunuza gidecek. Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak. Geçtiğimiz haftadan biriktirdiğin işler bugün seni zorlayabilir ve gün içinde bu durumun pişmanlığını yaşayabilirsin.

İKİZLER:

Çakralarınızın parladığını hissedebilirsiniz. Gün içerisinde alacağınız haberler sinirlerinizin zorlanmasına sebep olabilir kırıcı olmaktan kaçının.Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemeye gereksinme duyacaksınız. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün. Bugün işler senden yana. Uzun süredir beklediğin telefon görüşmesi heyecanlanmana sebep olabilir.

YENGEÇ:

Alıngan ve fazla duygusal olmamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle sosyal arkadaşlarınızın söylediklerini yanlış anlayabilir sonrasında kendiniz üzülebilirsiniz. Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Bugün sakin olmaya ihtiyacınız var. Yollarla ilgili beklediğiniz haberlerin size sağlayacağı avntajlara dikkat etmelisiniz. Bugün aklına yeni fikirler gelecek. Kendi işini yapıyorsan, alacaklarının gecikmesi seni kaygılandırabilir.

ASLAN:

Aşk hayatınızda tamamlanmışlık hissi sizinle beraber gelebilir. İlişkinizdeki bazı yanlış anlaşılmalar düzelince kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bugün bulunduğunuz ortamlarda, ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz. İdeallerini, isteklerini planlayıp sıraya koyman için güzel bir gün olacak. Zihnini kaygılarından arındırmak isteyeceksin.

BAŞAK:

Sözlü etkileşim içerisinde bulunduğunuz kişiler sizlere göstereceği müsemma farklı olacak. Gerekli adımları atarak ve sonuçları öngörerek devam etmeyi deneyin. Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız. Motivasyon gücünüz arttıran en önemli etkenin grup çalışmaları olduğunu biliyor ve bu konuda gerekli çalışmalarınızı başlatmak istiyorsunuz. Kendi işini kurmayı planlıyorsan ilk adımı atabilirsin. Bazı insanların fikirlerini dikte etmeleri seni kızdırabilir.

TERAZİ:

Bugünlerde farkında bile olmadan çok manipülatif olabilirsiniz. İnsanlar sizin isteklerinizi nezaketiniz karşısında hayır diyemeyerek gerçekleştirebilir. Güneş karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz. Bugün gergin ortamların oluşmasını engellemeye yönelik her türlü önlemi almak isteyebilirsin.

AKREP:

Yalnız yürürken açmaz olarak gördüğünüz konularda kendiliğinden ilham geldiğini hissedebilirsiniz ve doğru yolda olduğunuzu görmek size çok iyi gelebilir. Merkür kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlemeye başladı.. İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Bugün, aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Taviz vermek istemiyor ve kararlarınızda diretmeyi sürdürüyorsunuz. Bugün, duyarlı tarafın artabilir. Yakın bir arkadaşının haksız davranışına maruz kalabilirsin.

YAY:

Etrafınızın güzelliklerle dolu olacağı bir gün olacak. Size gelen bazı ufak hediyeler gününüze neşe katabilir, kendinizi özel hissedebilirsiniz. Jüpiter'in verdiği güçle kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde; kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatmaktadır. Bugün disiplinli yönlerinizin size kazandıracağı karizmaya karşı ,bazı değişimlere de hazır olun. Şartlarınızı zorlayacaksınız. Bugün Merkür- Jüpiter 90'lığı gerçekleşiyor; yaşam alanınla ilgili düzenlemelere gitmeyi tercih edebilirsin.

OĞLAK:

Manipüle etmeyi fazla hayat amacınız haline getirmeyin hal böyle olursa neyin sizin için daha sağlıklı olduğunu görmekten uzak kalabilirsiniz. Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Ekonomik olarak kendine yeni bir düzen getirmek isteyeceksin. Birikim yapmaya karar verebilirsin.

KOVA:

İlgilendiğiniz kişiden beklenmedik bir ilgi ya da ilişkiyi deneme hususunda heves görebilirsiniz. Öğlen saatlerinde gününüzün seyri yeni haberlerle değişebilir. Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. . Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Kendini olaylar karşısında kontrol etmekte zorlanacağın bir gün yaşıyorsun. Yanlış anlaşılmalar olabilir.

BALIK:

Arkadaş olduğunuz kişilerle aynı yerde çalışırken tutumunuzu belirlemelisiniz. Sonrasında kendinizi kötü hissetmeden önceden önlem alın. Merkür burcunuzda ilerliyor.. Mesleğinizde ilerlemek istediğiniz zaman, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün, olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, sizin bu yönünüzü tatmin ederken, şartlarınızın yönü değişmesi sizi şaşırtabilir. Sonuç sizden yana olacaktır. Son zamanlardaki duygusal iniş çıkışların radikal kararlar aldırabilir. Tek başına hareket etmek isteyebilirsin.