Günlük burç yorumları – 11 Nisan 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 11 Nisan Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 11 Nisan 2019, 09:12 Güncelleme 11 Nisan 2019, 09:12
Günlük burç yorumları – 11 Nisan 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bugünlerde sinirlenebileceğiniz durumlar özellikle aile içerisinde oluşabilir. Bazı konularda peşin hüküm vermeden önce detaylı düşünmeniz gerekmekte. Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün birçok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Güven duygunuz gelişiyor. Hayatının her alanında gücünü göstermeye çalışacaksın. Fakat iş yerinde sabırsızlık gösterdiğin bir konuda sorun yaşayabilirsin.

BOĞA:

Niyetlerinizi gerçeğe dönüştürmek için çok çalışmanız gerektiğinin farkında olsanız da bugün kestirme yollara başvurmak size daha cazip gelebilir. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Özgüvenin tavan yapacak. Hemen her konuda kendini söz sahibi hissedebilirsin. Ancak söz vermemeye dikkat et.

İKİZLER:

Takım çalışmalarında iletişimi ön planda tutabilecek başarılı kişilersiniz ancak bugünlerde herkesle çalışmak istemeyebilirsiniz. Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak. Kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez. Yeniliklerle dolusun. Hedeflerine ve ideallerine yaklaşmak için planlarını yaşamına geçirebilirsin.

YENGEÇ:

Yardımsever bir kişisiniz. Ayrıca bugünlerde risk almak genel konunuz olabilir. İş ve sosyal yaşamınızda bazı konularda insiyatif alarak hareket edebilirsiniz. Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz. Ay, bugün senin burcunda hareket ediyor. Yaşam standartlarını öne çıkaracağın bir gün seni bekliyor.

ASLAN:

Bazı konularda bugünlerde kendinizi tutamayabilir, kendi kendinizin bazı sırlarını ve söylemek istemediğiniz şeyleri açık edebilirsiniz. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız. Bugün senin için geri dönüşler başlıyor! Başvuruda bulunduğun kredi, iş başvurundan geri dönüş alabilirsin.

BAŞAK:

İnsanların sizi zorlaması hoşunuza gitmiyor olsa da sizden üst pozisyonda çalışan kişilerin söylediklerini sorgulamadan yapmak zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz.. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız. Sorumlulukların artış gösterirken, kafana göre davranmak isteyeceksin. Düzenli vakit geçirmek seni rahatlatacak.

TERAZİ:

Yazışmalar ya da text içeren konularda başarılı olabilirsiniz. İşyerinizde nezaket ile orta yolu bulabileceğiniz ve herkese kendinizi dinletebileceğiniz bir gün. Yönetici gezegeniniz Venüs, Balık'ta ilerlemekte ve özgür düşünceler içinde hareket etmenize neden olmaktadır. Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün. Aşırı hareketliliğin daha çok konuşmana neden olabilir. Ancak ağzından çıkacak sözlere dikkat etmende fayda var.

AKREP:

Dostunuzu düşmanınızı iyi tanıdığınız bir gün olacak. Dolayısı ile olaylar karşısında tedirgin olabilir strateji belirlemek hususunda hata yapabilirsiniz. Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız. Ay, su burcunda. Bıraktığın işlerini bitirmen için ideal bir gün. İş yerinde ani değişim yaşanabilir.

YAY:

Kalitenizi anlamayan kişilere vaktinizden vermeniz sizin için yorucu olabilir. Bazı konularda karar mekanizmanızı kullanmadan önce iyice düşünmelisiniz. Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek. Güne güçlü duygularla uyanacaksın. Hayal gücünün de etkisiyle farklı fikirler üretebilir, fikirlerini hayata geçirebilirsin.

OĞLAK:

Bazı konularda edinim sağlayabilmeniz için çok çaba göstermeniz gerekebilir. Eğitim içeren konularla ilgili başarılı olabileceğiniz bir zamandasınız. Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz. Hayatına baştan uca yenilik katmak isteyeceksin. Radikal kararlar alabilir, çalışmalara dahil olabilirsin.

KOVA:

Dostlarınızla olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçireceğiniz bir gün olabilir. Özellikle beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz geri bildirimler alabilirsiniz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, özgürce düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız. Kendini ifade ediş şeklinden savunduğun orijinal fikirlere kadar her konu oldukça dikkat çekici olacak.

BALIK:

Hiç tahmin etmediğiniz kişilerle anlaşabileceğinizi gözlemleyebilirsiniz. Bugünlerde iş arkadaşlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek ve aranız düzelecek. Niyetlerinizi Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Ay, su burcunda hareket ediyor. Etrafındaki insanların ani çıkışları seni şaşırtacak. Ancak yüzeysel bakmayacaksın.