Günlük burç yorumları – 9 Nisan 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 9 Nisan Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 09 Nisan 2019, 09:21 Güncelleme 09 Nisan 2019, 09:21
Günlük burç yorumları – 9 Nisan 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ

İç enerjinizin çok yüksek olacağı bir gündesiniz başkalarına da yardımcı olmak gibi bir hevesiniz var ancak önceliğin kendiniz olması gerektiğini her zaman hatırlayın. Bugün düşüncelerinizde belli bir kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bu yönünüzü algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyorlar. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Bugün iletişim konusunda güçlüsün. Eğer iş hayatında sektör değiştirmeyi düşünüyorsan, bir fırsatı değerlendirebilirsin.

BOĞA

Azimli olduğunuz için işlerinizi en üst düzeyde tamamlıyorsunuz. İş konularında profesyonel olmanız, duygusal konuları işinizi yapmamak için kullanmıyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Maddesel katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım, onları rahatlatacaktır. Aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız. Özgüveninin tavan yaptığını hissedeceksin. Sana yöneltilen olumsuz eleştirilere karşı kendini güçlü hissediyorsun.

İKİZLER

Sabah neşesiz uyanabilirsiniz, yataktan kalkmak istemeyecek olsanız da öğlene doğru alacağınız güzel haberler ve keyifler ile iyi ki kalkmışım diyeceksiniz. Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Bugün kendinizi ispat etme konusunda ustaca ve kibarca yaklaşımlar sergileyin. Parasal konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre pozisyonunuzu ayarlayın. İstediğiniz performans konusunda partnerinizin yardımını alarak avantajlı duruma geçebilirsiniz. Sorunları aşmak için doğru gün bugün. Sorumluluklarının bilincinde hareket edeceksin.

YENGEÇ

Maneviyatınızın güçlü olduğu bir gün. Sevdiklerinizle ve yaratıcı ile bağlantıda bir gün olacak. Huzur ve maneviyat ile gittiniz her yere güzellikler getireceksiniz. Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz. Kurallı hareket ettiğiniz zaman işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz. İşlerine konsantre olmakta zorluk çekiyorsun. Tavsiyem, kariyer ivmene olduğun yerden devam etmen.

ASLAN

İş konularında hırslı değil azimli olmanız gerektiğini fark etmelisiniz. Çok istediğiniz şeylerin bir kısmını henüz elde edememiş olmak edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz Bugün düşüncelerinizle ilgili ulu orta konuşmayın. Çünkü, sizi yanlış yönlendirebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler başkaları için önemli olabilir. Beklemekten sabır taşına döndün ama şans senden yana. Sonuçlanmasını beklediğin işlerin çözüme kavuşabilir.

BAŞAK

Aşk konularında partnerinizle iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. Kendisi anlattıklarınızı anlamak istemeyebilir hatta anlattıklarınızı alehinize kullanmak isteyebilir. Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacaktır. Kısa sürede yapmanız gereken çok şey olacak. Kendinize güveniyorsunuz. Birikimlerin üzerine düşüneceğin bir gün seni bekliyor. Geleceğini garanti altına alma isteğin seni tutumlu yapacak.

TERAZİ

Bugüne keyifli uyanabilirsiniz. Bu sebepten bir süredir ihmal ettiğiniz kişisel bakım meselelerini sabahtan halledebilirsiniz. Fiziğinizde ışıltılar söz konusu olabilir. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması nedeniyle ertelediğiniz bazı özel işlerinizin birikmesine meydan vermemelisiniz. Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışarak ortaya çıkarma konusundaki stratejik planlarınız size başarı getirecek. .Ailenizle aranızda yaşadığınız bir takım problemleri gözünüzde büyütmeyin. Yorucu ama sürprizli bir gün. İş yerindeki bir toplantı veya bir proje gelişimi esnasında fikirlerin dikkat çekecek.

AKREP:

Anlaşmalar ve sözleşmelerle alakalı şanslı bir gününüzdesiniz. Verimli çalışma stiliniz özellikle iş verenlerinizi büyüleyecek ve başarılı hissedeceksiniz. Değişik fırsatların size getireceği avantajların bilincinde olarak ilişkilerinize yön verin. Çok tepkili hareketleriniz sizi zor durumda bırakabilir. Bugün bu konuda dikkatli olun. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız bazılarına ters gelebilir Sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken hoşlanacağınız organizasyon çalışmaları içinde olabilirsiniz. Aile içerisinde miras konuları gündemde. Parasal konularda çıkacak tartışmaya engel olamayabilirsin.

YAY

Para konularında bereketin artacağı bir gün. Sosyal hayatınızda keyfiniz yerinde. Ancak partnerinizin tam sevgisini ya da saygısını kazanmış hissedemeyebilirsiniz. Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çünkü, çabuk değişim gösteriyor ve onunda size ayak uydurmasını bekliyorsunuz. Hedeflerinizi yüksek tutmak konusundaki tavırlarınız sizi zorluyor. Yeni bir şeyler öğrenme, kendini geliştirme isteğin artacak. Girişimde bulunmak için istek duyuyorsun.

OĞLAK

İş konularında sabırsızsınız ve her şeyin bir an önce hallolmasını istiyorsunuz. Bazı konularda haklısınız ancak yine de beklemek bazen en doğru sonuç olabilir. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var. Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Enerjik ve azimli halin sana yardımcı olacak. Değer verdiğin kişinin sürprizi ayaklarını yerden kesecek.

KOVA

Konuşurken başkalarının da ne düşüneceğini kararlamanız gerekmekte. Bugünlerde yapacağınız konuşmaların lehinize olması için çift taraflı düşünerek aksiyon almalısınız. Siz duygularınıza hakim olduğunuz müddetçe bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda temkinli davranarak biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.. Bugün fırsatlar konusunda bazı aksilikler söz konusu olacaktır. Sabrını zorlayan olaylar karşısında bir süre sessiz kalmayı tercih edeceksin. Yeni bir iş arayışına girebilirsin.

BALIK

Geçmişte zorlandığınız bazı konuların sizlere o kadar da zor gelmediğini göreceksiniz. Kendinizi verimli addedebilmek için bazen olayları gözünüzde büyütmemeniz çok önemli. Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. İçinizde yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Bugün, sezgileriniz mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız. Bugün tez canlılığın yarım bıraktığın işleri tamamlamanı sağlarken; ufak tefek sakarlıklar yaşayabilirsin..