Günlük burç yorumları – 8 Nisan 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 8 Nisan Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 08 Nisan 2019, 09:41 Güncelleme 08 Nisan 2019, 09:42
Günlük burç yorumları – 8 Nisan 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Enerjiniz çok yüksek olduğu için elde edemeyeceğiniz bir şey yok. Yaşam gücünüzü başkaları ile de paylaşın, hayır işleri bugünlerde size çok iyi gelecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, elde edeceğiniz bu gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Çevren genişlerken; yeni insanlar, farklı bağlantılar hayatına girebilir. Maddi sıkıntıları geride bırakmak isteyebilirsin.



BOĞA

Yapabilirliklerinizi keşfetmek, yeni bir meslek seçmek ya da alan belirlemek için uygun bir gün olmakla beraber problemleriniz de bitiş gösterecek. Sevdiklerinizin fikri sizin için önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Başlangıçlar konusunda cesur olun. Kendini geliştirmen gerektiğini anlayacaksın. Uzun süredir bir gönül ilişkin varsa, ilişkini ileriye taşıyabilirsin.


İKİZLER

Aşkınızı itiraf etmek ya da gizli imalarda bulunmak için uygun bir gün ayrıca tam tersi olarak bitirmek istediğiniz ilişkileri bitirmek için de uygun. Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Varis sorunlarına dikkat etmelisiniz. Yanlış ve doğru arasındaki çizgiye duyarlı olduğun günlerden geçerken, hedeflerini şekillendirebilirsin.

YENGEÇ

Aşk ilişkileriniz ya da arkadaşlık ilişkilerinizde duygusal konulardaki yaraları gidermek için harekete geçebilirsiniz. Ayrıca kariyer konularında şanslısınız. Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. İnsanların yanlış anlamalarını düzeltmekle uğraşabilirsin. Politik konuşmalarla arayı bulabilirsin.

ASLAN

Dostluk ilişkilerinizde aldığınız bazı darbeler sendelemenize sebep olabilir ancak en çok kendinize güvenen bir grup olduğunuz için yıkılmanız mümkün değildir. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Ay boşlukta. Girişken yapın sayesinde hedeflerinle şartlarını ortak bir noktada buluşturma şansı bulabilirsin.

BAŞAK

Bazı konularda kaynak yetersizliklerinden dem vurabilir, isteklerinizin bir kısmı gerçekleşmiyor diye başkalarını suçlama eğilimi içerisinde olabilirsiniz. Henüz oluşturamadığınız olayların alt yapısı üzerinde yoğun şekilde çalışmalar yapıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin. Büyük ve güzel sürprizler olacak. Sabrını zorlayan insanlarla arana mesafe koyarken bir yandan arkadaşların sayesinde farklı çevrelere dahil olabilirsin.



TERAZİ

Hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek hem de abartıya kaçmadan kendinizi mutlu edebileceksiniz. Sosyal yaşamınızda yenilenme baş gösteriyor. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Yaşam standartlarını artırma isteğin seni hırslı yapabilir. Her şeyi halletme isteğin detayları kaçırmana sebep olabilir.

AKREP

Bugünlerde bir başarıyı elde etmeniz için uğrunda savaşmanız gerekebilir. İkili polemikler ve haklı çıkma çabaları bugününüzün genel konusu olabilir. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin hale getirmiştiniz. Sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları gözden geçirmelisiniz. Kazançlarını değerlendirmek isteyeceğin bir gün. Çalışma ortamında yeni kararlar alman gerekebilir.



YAY

Sizden beklenmeyen bir performans ile işleri ciddiye alabilirsiniz. Bu sizde uzun süre oturmayacak olsa da en azından işlerinizi halledene kadar işinize yarayacak. Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak bugün her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda dikkat çekeceksiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Potansiyelini sonuna kadar kullanmak isteyeceksin. Gün içerisinde iş çevrende ani değişiklikler meydana gelebilir.

OĞLAK

Atacağınız mesleki adımlar adınızı altın harfler ile yazdırmanıza vesile olacaktır. Meslek grubunuzda bilinen ve tanınan bir kişiye dönüşmektesiniz. Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz. Biraz sakin olun. Hazırcevaplığın üzerinde! Etrafındakiler hızına yetişemeyecek. Kendini ispat etmek için çaba gösterebilirsin.



KOVA

Hayat amacınıza hizmet etmeyen her şeyden uzaklaşmalı ve inat için hiç kimse ile rekabete girmemelisiniz. Bazen rekabet ruhunuza akabiliyor. Mesleki anlamda çok iyi bir dönemdesiniz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir gün. İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Biraz sabırlı olun. Yoğun bir gün seni bekliyor. Gün içinde karşılaştığın bazı durumları sezgilerine güvenerek atlatacaksın.


BALIK

Motivasyonunuzu yüksek tutun ve gördüğünüz her kişiye gülümseyin. Kalbinizin dilekleri ancak başkaları ile el ele verdiğinizde gerçek olabilir. Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarıyla sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda donanıma sahipsiniz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın vereceği desteklerin önemli olduğunun farkındasınız. Gözlem ve sorgulamayı birleştirdiğinde gerçekleri göreceksin. Gruplaşmalardan rahatsız olabilirsin.