Günlük burç yorumları – 6 Nisan 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? Boğa burçları kalıcı mutluluğun temellerini bugün atabilir. Başak burçları ise gizli korkularını yenmeli. Günün sürprizini ise Akrep burçları yaşayabilir. İşte 6 Nisan Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 06 Nisan 2019, 09:30 Güncelleme 06 Nisan 2019, 09:30
Günlük burç yorumları – 6 Nisan 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Yeni Ay etkileri sizler için yeni başlayacak. Hayatınıza yenilikleri davet etmeyi başarabileceksiniz. Bugünlerde iddacı ve sert tutumdan kaçının. İş hayatındaki değişiklikler temponu düşürmeyecek. Çalışma disiplininle birçok konuda başarıyı yakalayacaksın.

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor Bugün ve partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Sevdiğiniz kişi ile aranızda maddi konuların gündeme gelmesi aklınızı kurcalayabilir. Karşılıklı isteklerin söz konusu olduğu bu günde, kırıcı davranmaktan sakınmalısınız.

BOĞA

Bitmemiş meselelerinizi kapatmadan önce muhattap almanız gereken kişilere üstünlük sağlamanız muhtemel. Ayrıca kalıcı mutluluğun temellerini de atabilirsiniz. Bugün iletişiminin oldukça yüksek. Kurduğun iletişimle birlikte iş hayatında olumlu gelişmeler yaşayabilirsin.

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Uzun süredir planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz. Zamanlama konusunda akıllıca davranmalı ve kendinizi yeniden yapılandırmalısınız. Bugün sorumluluk duygunuzu kullanmak zorundasınız.

İKİZLER

Aşk hayatınızla ilgili verimli olmadığını düşündüğünüz hususlar konusunda partnerinize karşı net olursanız o da size karşı dürüst olur. Bugün, iş hayatını yeniden değerlendirebilirsin. Yeni başlayacak projelere adım atman için uygun bir dönem.

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz.

YENGEÇ

Pişmanlığınızı dile getirmemek adımlarızı sağlam atın. Duygusal konularda gel gitleriniz olabilir ancak sağduyunuz ile üstesinden gelebileceksiniz. Finans anlamda rahat bir dönemde olmana rağmen ödemelerin konusunda daha disiplinli olmalısın.

Ay, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelebilir. İşbirliği içinde olacağınız kişilerin önemini unutmamalısınız

ASLAN

Ekonomik yönden başarıya ulaşacak iş açısından da güzel hedeflere ilerleyeceksiniz aşk konusunda partnerinizle uzlaşamayabilirsiniz. İş yaşamında hırsın sayesinde yapamayacağın iş yok. Eskiye göre daha kararlı olduğunu fark edebilirsin.

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor. İlişkilerinizde istediğiniz güç arayışı bir türlü bitmiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişinin istekleri doğrultusunda hareket edeceksiniz. Geçmişle ilgili takıntılarınız gündeme gelebilir. Eski hatalarınız yüzünden kendinizi suçlayabilirsiniz.

BAŞAK

Ne istediğinizi bilmeniz sizi üstlerinize karşı bir adım önde tutuyor. İsteğinize ilerleme niyetiniz yolunuza ışık tutarken kariyer konularında önünüzü açacak. Evli bir Başak burcuysan, ailene katılacak yeni bir ferdin haberini alabilirsin. Bugünlerde ev değişikliği olabilir.

Ay'ın konumu, bilinç altınızı etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir gün içindesiniz.

TERAZİ

Güzel müzikler dinlemek size iyi gelecek. Hayal dünyanıza ışık tutacak eğilimler içerisinde olmak sizi gerçekten de farklı bir olgunluğa götürebilir. Bugün sosyal çevrende temizlik günü. Geleneksel yapılardan ve insanlardan sıkıldığını belli edeceksin.

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Duygusal romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Karşı tarafın sizi yanlış anlamasından korkuyorsunuz. Siz zor işleri sevdiğiniz için, sorunlu konuları seçiyorsunuz. Maddi konularda sınırlarınızı zorlayarak harekete geçmeniz işe yarayacak.

AKREP

YAY

İşinizde mükemmeliyetçilik yapmak isterken kontrolü elinize almak isteyebilir ve sorumluluk altına girebilirsiniz. Karar süzgecinizi iyi kullanın. Yakın arkadaşlarından gelecek haberle zamanı biraz da kendin için kullanmayı ve rahatlamayı düşünebilirsin.

Ay, Koç burcunda ilerlemekte ve sizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Maddi konuların gündeme gelmesi sizi düşündürecektir, fakat elde edeceğiniz kazançlar söz konusu olduğu için sabırlı davranmalısınız.

OĞLAK

Rekabet yapan kişiler sizin gerginlik içerisinde olmanıza sebep olabilir. Sözlerinize dikkat etmeli ve pişman olacak şeyler söylememelisiniz. Geniş çevren sayesinde kariyerinle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsin. Bu gelişmeyle kazancın yükselecek.

Çözümlenmesi zor olan birçok işin sorumluluğunu almaktan çekinmemelisiniz. Kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz. Maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Şartlarınızı sağlamlaştırmak için, gerekli alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız. Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

KOVA

Bazı kişilere yaptığınız yardımlar sonrası göreceğiniz bazı uygunsuz davranışlar bugünlerde sizi üzebilir, değer görmediğinizi hissettirebilir. Lider ruhun bugün çevreni yönlendiriyor. Ancak bunu yaparken otoriter davranmamaya dikkat etmelisin.

Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Koç'da ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. İşlerinizi sağlam zemin üzerine oturtmak istiyorsanız, yeniliklere açık olmayı denemelisiniz.

BALIK

Sözlerinizin kırıcı olmaması için çaba sarf etmeniz gerekmete bugünlerde. Yanlış anlaşılmalar ve işte mail aksaklıkları bugün gündem konunuz olabilir. Bugün kendini köşeye sıkışmış hissedebilirsin. Sana yardımı dokunacak bazı kişilerin geri dönüşü şaşırtabilir.

Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Bugün, yaşayacağınız olumsuzluklar canınızı sıkmamalı. Onları ikna etmeniz zor olmayacak ve gücünüzü ortaya koyacaksınız