Günlük burç yorumları – 5 Nisan 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 5 Nisan Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 05 Nisan 2019, 10:20 Güncelleme 05 Nisan 2019, 10:21
Günlük burç yorumları – 5 Nisan 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Aile, dostlar ve sosyal çevreye vakit ayırarak günü geçirebilirsiniz. İletişimin sizin için çok önemli ve çok keyifli olduğu bir zaman diliminde olacaksınız. Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizdeki gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için, günlük yaşantınızda gizemli olarak algılanıyorsunuz. Takıntılarınızdan vazgeçerek, olaylarda çok yönlü düşünmelisiniz. Bu sizin psikolojik olarak rahatlamanızı ve dingin bir kişiliğe bürünmenizi sağlayacak. Yeni başlangıçlara açık olacağın bir gün. Bugünlerde özel görüşmelerin resmiyet kazanmaması keyfini kaçırabilir.

BOĞA:

Kademeli olarak devam ettiğiniz bazı iş ve isteklerinizle bugünlerde ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlar, aile ve iş derken samimiyetiniz gerekçesi ile çok bölümüyorsunuz. Bugün düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde yeni konular gündeme gelecek. Şansınıza güvenmeli ve iletişim konusunda hatalardan kaçmalısınız. Zorluklar karşısında sağlam adımlar atarsan üstesinden gelemeyeceğin olağanüstü bir durum da kalmayacak.

İKİZLER:

Dostlarınız ile hoşça vakit geçireceğiniz, doğruyu ve yanlışı sezgileriniz ile fark edebileceğiniz bir gün. Sorumluluklar size fazla geldiği için atabilirsiniz. Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini almalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Bugün, her konuda sağlığınızla ilgili özverili davranın. Güçlü duruşunun ardında duygusal yapıya sahip oluşun, alacağın kararlarda zorlanmana sebep olabilir.

YENGEÇ:

Özellikle ikili ilişki alanında yaşadığınız güzellikler sizi her alanda her konuyu daha da güzelleştirmeye ve estetikleştirmeye yönlendirebilir. Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Sizden yaşça büyük yöneticilerin desteğini göreceksiniz. Gün içinde romantik ve duygusal olacaksınız. Bazılarınız duygularını içinde saklayarak, platonik hisler içinde bulunacaklar. Partnerinize her konuda yardımcı olmalısınız. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kararsızlık yaşadığın konular netleşiyor. İşinden memnun değilsen, gelen teklifi değerlendirebilirsin.

ASLAN:

İkili ilişkilerde partnerinizi yalnızlaştırmaya yönelebilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve iş idealleriniz bugünlerde sizler için daha ağır basıyor. Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile; sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Son günlerinde bir huzursuzluk duygusuna kapılabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz İnatçı tavırlarınız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Başarısızlıklarına bahane bulan kişilerden uzak durmalısın. Bugünlerde güzel ve verimli ortaklıklar kurabilirsin.

BAŞAK:

Bir işi elinizden geldiğinin en iyi şekilde yapmak için samimiyetinizi de ortaya koyuyor, özellikle iletişim alanında başarılı oluyorsunuz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün Dostlarınızın değişik teklifler karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Aile çevremizde kalp kırmamaya ve olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz. Kariyer hayatındaki beklentilerinin gerçekleştiğini hissetmen, seni daha da mücadeleci bir hale sokacak.

TERAZİ:

Arkadaşlarınızla kurduğunuz keyifli iletişim ve sohbetleriniz sizi mutlu edecek. Yakın arkadaşlarınızla kırgınlıklarınızı bu dönemde giderebilirsiniz. Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilir ve maddi destek verebilirsiniz. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.Cesur adımlar atmayı arzulayacağın bugün kendini kararlı hissedeceksin. İş planlarını hayata geçireceksin.

AKREP:

Kafanıza koyduğunuzu başarabildiğinizi bir kez daha kanıtlayabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. İş ilişkilerinizde destekleyici kişilerle bir araya geleceksiniz. Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizdeki analiz yeteneği mükemmel. Ruhsal gelişiminiz için duygusal konulara gereksiniminiz var. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Samimiyetsizliklerden yorulduğun bir gün. Artık olaylarda ve insanlarda sadece gerçeklik istiyorsun.

YAY:

Akşam saatlerinde birikmiş sorumluluklarınız gözünüzde büyüyebilir ancak pratik zekanız ile her şeyin üstesinden gelip bir kez daha başardım diyebilirsiniz. Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Cesaretli olun. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Çevrenizle çoğalan bir ilişki içindesiniz. Bazı hatalarınızı görmezlikten gelmelisiniz. Bazen, duygusal olayları kafanıza takıyor ve sinir sisteminizi bozuyorsunuz. Başarı basamaklarını zorlanmadan çıkıyorsun. İş konusundaki tecrüben arttıkça öğrendiklerini aktarmak isteyeceksin.

OĞLAK:

Güne motivasyon bakımından biraz düşük başlayabilirsiniz ancak öğlen saatleri olmadan toparlanacak ve işinizi dengeye oturtabileceksiniz. Bugün, yapacağınız iş görüşmeleri eksik olan yönlerinizi ortaya çıkaracak. Dar alanda sıkışmış bulunan imkanlarınızı arttırmanın yollarını arıyorsunuz. Bugün, kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Yakın dostlarınızın çağrılarına uyarak kısa seyahatlerde bulunacaksınız. Günlük spor aktivitelerinizde ayak bileğinize dikkat ediniz. Kariyerin adına çıtayı yükselteceğin bir gündesin. Sen sen ol, gereksiz inatlaşmalara girme.

KOVA:

Yeni ve farklı ortamlarda bulunmak zihninizi canlandırıp düşünme kapasitenizi arttıracak ayrıca yeni bir hobi edinmek istiyorsanız bugün tam zamanı. Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Bugün, dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Sizin düşünceleriniz herkesten çok farklı olduğu için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. İş hayatın, etrafındaki insanlar tarafından masaya yatırılabilir. Önemli toplantılara katılman söz konusu olabilir.

BALIK:

Değerli olarak gördüğünüz dostlarınızı koruyor olmanız sizleri güvenilir yaparken kendinizi de bu açıdan bakınca daha çok taktir edip kucaklıyorsunuz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Fikir ayrılıkları ve bireysel hareket etme isteği, ortaklığınla ilgili değişiklikler yapmana sebep olabilir.