Günlük burç yorumları – 4 Nisan 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 4 Nisan Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 04 Nisan 2019, 09:32 Güncelleme 04 Nisan 2019, 09:32
Günlük burç yorumları – 4 Nisan 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Ucunda başarı vaad eden bazı işlere atılımınız konusunda aileniz ve dostlarınızdan destek alabilirsiniz. Çalışkanlığınız herkes tarafından takdir topluyor. Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz kuvvetli fakat yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Harcamalarınız konusunda mantıklı olmalısınız. Metabolizmanızı destekleyecek beslenme şeklini tercih edin. Geçmiş geçmişte kaldı ama izleri hâlâ seninle! Bugün, geçmişte kalan biriyle karşılaşıp bir sonuca ulaşabilirsin.

BOĞA

Yeni bir işe başlamak konusunda üşengeçlik yaşıyorsunuz. Bu noktada kendinize şunu sormanız gerekmekte. Gerçekten kalbinizden geçenler nelerdir? Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarından emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak. Böyle devam edin. Bugün oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Her ne kadar sakin ilerlesen de koşturmaca seni biraz yoracak.


İKİZLER

Bir tarafınız partnerinizle sıkıcı ve sıradan bir ilişki yaşamak istemiyorken öbür tarafınız ise sevildiğini hissetmeyi derinden istiyor. İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, Ay tepe evinizde ilerlerken, size kararsızlık duygusu yaşatıyor. Bir süredir bastırdığın duygular su yüzüne çıkabilir. İş yerinde bir iş arkadaşınla yüzleşebilirsin.

YENGEÇ

Arkadaşlarınızla olan iletişim kopuklukları ve karmaşalar sizi panikletmesin. Daha iyilerinin gelmesi için hayatınızda değişiklikler oluyor. Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve son derece kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Yurt dışı ilişkileri olan bir Yengeç burcuysan, kazançlı çıkacağın yolculuklar gündeminde olabilir.

ASLAN

Kariyerinizde dönüm noktası oluşturabilecek konularda başlangıçlar yapmaktan çekinmeyin. Akışta gelen her olumlu cevap kariyerinizi şekillendirecek. Bugün Güneş tepe evinizde ilerlerken, üstünlük duyguları içinde olabilirsiniz. Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. Zamanınızı mutlaka dengeli kullanın. Ay, ateş burcunda. Planlarını gündeme göre yapabilirsin. Ani durumlarda soğukkanlılığını korumalısın.

BAŞAK

Verimli olabilmek için bazen detaylara takılmadan hızlı aksiyon almak gerekir. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın ve evrene güvenin. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Sizi seven arkadaşlarınızın olumlu destekleri sayesinde, problemlerinizin üstesinden geleceksiniz. Çalışmalarınla ön plana çıkmak isteyeceğin bir gün. Özel sektörde çalışıyorsan, proje ve fikirlerinle parlayacaksın.

TERAZİ

Arkadaşlarınız bugünlerde sizin desteğinizi isteyebilir. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız taktirde günü geldiğinde dostlarınız da arkanızda duracak. Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Davranışlarınızla yaşamınızı zorlaştırmamalısınız. Bugün finansal konularda beklenmedik ödemelerle karşılaşabilir, arkadaşlarınla irtibata geçebilirsin.



AKREP

Ne yapacağınızı bilmemek ve birden boşlukta kalmak sizi bunaltsa da kendinizi neşelendirmenin birçok yollarını bulacaksınız keyfiniz yerine gelecek. Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle de çatışabilirsiniz. Ay, ateş burcunda. Kariyerinle ilgili hedeflerini gerçekleştirmek için emin adımlarla ilerliyorsun.

YAY

Size vaad edilen maddi manevi her şeyin yavaş yavaş gerçekleştirilmesi mutluluğunuza mutluluk katacak. Ayrıca arkadaş çevreniz genişliyor. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, daha çok sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız. Bugün keskin kararlar alabilirsin. Memnun olmadığın işinde yenilik yapıp yönünü değiştirmek isteyebilirsin.

OĞLAK

Kalbinizin sesini dinlerken hatalar yapsanız da aslında o hatalar profesyonel iş alanına sahip olmanız içindir. Hatalarınızı kabul edip yeniden deneyin. Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir, özellikle çevresel olaylara karşı ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Bugün hayatının her alanında detaylarla uğraşabilirsin. Kendi işini yapıyorsan ufak tefek pürüzler yaşanabilir.

KOVA

Aşk hayatınızla ilgili düzene oturmamış bazı konular çözüme ulaşacak. Çözüm noktasında karar özgür iradenize kalacağı için kendinize zaman ayırmalısınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Seyahate çıkacaksınız. Sadece yapacaklarına odaklanmak isteyeceksin. Yenilikçi ruhun bir çok alana kanalize olmanı sağlayacak.

BALIK

Pişman olacağınız şeyler yapmamak için iki kere düşünmeşisiniz. Özellikle ilişki konularında fevri çıkışlarda bulunmamak için öncelikle partnerinizi iyi dinlemelisiniz. Yapmayı planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Maddi kayıplara karşı dikkat! Etrafındaki herkese yetişmeye çalışman seni yorabilir. Durumu avantaja çevirmenin yollarını arayabilirsin.