Günlük burç yorumları – 3 Nisan 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 3 Nisan Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 03 Nisan 2019, 09:15 Güncelleme 03 Nisan 2019, 09:15
Günlük burç yorumları – 3 Nisan 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bugün yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için çok uygun olacak. Prosedür gerektiren konularda harekete geçecekseniz bugün çok uygun olacak. İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat bulunduğunuz ortamlarda vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Aile şirketinde çalışan bir Koç burcuysan, kendinden daha güçlü kişileri karşına almamaya dikkat etmelisin.

BOĞA:

Etrafınızdaki kişiler arasında köprü görevi görerek güzel işlere imza atabilirsiniz. Partnerler arası barıştırma, aile içi tartışmaları sakinleştirme gibi görevler size kalabilir. Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Bugün kardeşler ve aile ile ilgili konulara daha duyarlı yaklaşıyorsunuz. Kişisel motivasyonunuz, çevresel faktörlerinizle paralel gidiyor. Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Üzerine aldığın her sorumluluğu bir bir yerine getireceksin.

İKİZLER:

Ruh haliniz bugünlerde başarmanız gereken işler hususundaki en büyük engeliniz olabilir. Bir iyiyken birden kendinizi kötü hissedebilir. Ay tepe evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağmak istiyor olmanız belki çok güzel, fakat duygularınızda yaşadığınız gel gitler sizin için hiç de hoş olmuyor.. Düşündüğünüz konularda yaşadığınız kararsızlıklar iş temponuzda yavaşlamalara neden oluyor. Bugün, ilgi çekmek için her türlü donanıma sahipsiniz. Beklenmedik durumlarla karşılaşacaksın. Tesadüfen tanışacağın kişi kalbinin kapılarını açabilir.

YENGEÇ:

Partnerinize karşı kırgın olduğunuz konular var. Bu konularla alakalı olarak iletişime geçmek için uygun bir gün. İletişiminizde kuvvetlenme gözlemleyebilirsiniz. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, biraz daha düşünmelisiniz. .Zamanlama konusunda yaptığınız hataların geriye dönüşlerinde yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Satürn'ün size vereceği olanakları iyi kullanmalısınız. Rutin işlerinin gecikmesine neden olacak aksilikler yaşayabilir, günü toparlamakta zorlanabilirsin.

ASLAN:

Sizler ne zaman ki başkalarının ne düşündüğüyle ilgili kafanızdaki tüm soru işaretlerinden arınacaksınız, o zaman hayatta başarı ve doyumu yakalayabileceksiniz. Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Merkür burcunuzda ters hareket ederken, eski sorunlarınızı kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamalısınız. İşte birtakım değişiklikler yaşanabilir. Kendini stres altında hissedebilir, sakinliğini korumakta zorlanabilirsin.

BAŞAK:

Bazı konularda beklentinizi çok yüksek tutmanız hayal kırıklığına uğramanıza sebep olabilir. İş yerinizde verilen vaadlerin yerine getirilmesi için zaman tanımalısınız. Ay, karşıt evinizde ilerliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok. Düşüncesiz insanlara tahammülün yok. Olumsuz düşüncelerinden kurtulmak için bugün yakın arkadaşınla buluşabilirsin.

TERAZİ:

Günün sabah saatlerine güzel başlayacak ancak akşam saatlerine gelmeden iş yerinde ufak tartışmalar ile gergin ruh hali içerisine gireceksiniz diyebiliriz. Bugün Merkür'ün iletişim konusunda size vereceği fırsatları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni başlangıçlar için acele etmemelisiniz. Ani fırsatları değerlendirme konusunda olumsuz sürprizlere hazırlı olun. Mevki sahibi insanlarla bir araya gelebilirsin. Bu bir iş toplantısı olabileceği gibi sosyal bir ortam da olabilir.

AKREP:

Partnerinizle olan ilişkinize verdiğiniz özeni, iş konularına da yansıtmalısınız. Ufak detaylarda boğulmadan hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, onun sizin üzerinizdeki gücü biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir yönlendirme getirecek ve son durumunuzdan siz de memnun kalacaksınız. Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Bugün hırsların daha da açığa çıkacak.

YAY:

Kalbinizi açtığınız kişilerin sizi anlamaması hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir. Çocuksu gözlerle etrafınıza bakarsanız gerçek dostlarınızın da orada olduğunu göreceksiniz. Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve zamana ihtiyacınız var. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Bugün, sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız. Uzak bir yakınından alacağın telefon, gün içindeki planlarını değiştirebilir. Bugün sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin.

OĞLAK:

Verimli bir hayatın dengeli bir hayat olduğu farkındalığı ile sizler için detox, aile ile vakit geçirme, fırsatları değerlendirmek gibi konular etrafında dönebilir. İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Balıkta ilerleyen Ay, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak ve geçmiş bilgi birikiminizi kullanacaksınız. Finans konularında yaşadığını pürüzleri en kısa sürede toparlayabilirsiniz. Daha önce tecrüben olmadığı yatırım alanlarına yönelebilirsin. Başvuru yaptığın işlerden dönüş alabilirsin.

KOVA:

Öğrenmek, sosyalleşmek ve bildiklerinizi uygulayıp pratiğe dökmekle alakalı çalışmalar yapacağınız bir gün geçireceksiniz. Aktif olup zamanınızı iyi kullanın. Ay'ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği ileri vadede başarınızın içinde önemli bir adım oluşturacak.Bugün beklenmedik haberler kapını çalabilir ve hayatını etkileyecek kararlar almak zorunda kalabilirsin.

BALIK:

Aşkı bulmak hususunda şanslı olan sizler, ilişkiyi götürmek hususunda şanstan fazlasının olması gerektiğinin farkı ve bilinci ile hareket edebilirsiniz. Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacağınız bu günde, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz. İşinle ilgili her konuda şansını sonuna kadar kullanmak ve kariyer planlamanı değiştirmek isteyebilirsin.