Günlük burç yorumları – 23 Mart 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Oğlak burçları dikkat! Sıkıcı bir gün sizi bekliyor. Terazi burçları iş arkadaşlarıyla bir takım sıkıntılar yaşayabilir. Boğa burçlarının aklını geçmişten gelen birileri karıştırabilir. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 23 Mart Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 23 Mart 2019, 09:32 Güncelleme 23 Mart 2019, 09:37
Günlük burç yorumları – 23 Mart 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

İş yerinizde yapıcı, dengeleyici unsur ünvanını bir süredir sağladığınız için her konuda size yönelim olabilir, rahatsız edici bir liderlik olabilir. İnsanlara kibar davranmaya çalışıyorsun ama fayda etmiyor! Arkandan konuşanlar artık sana açıkça meydan okuyacaklar. Bugün düşüncelerinizde belli bir kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bu yönünüzü algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyorlar. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız.

BOĞA

Çok çalıştığınız bir işin meyvesini alacağınız için üzerinizde bir baskı var. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde tedbiri elden bırakmazsanız başarınız perçinlenecek. Samimiyet yakalayamadığın insanlara ikinci bir şans tanımayacaksın değil mi? Verdiğin kadarını almak istiyorsun. Arkadaşlarınız arasında farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Maddesel katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım, onları rahatlatacaktır. Aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız.

İKİZLER

Sadece ikili ilişkilerde değil aile ya da arkadaş ilişkilerinde de bugün sevildiğinizi derinden hissedebilir ve bunun için minnet duyabilirsiniz. Herkesin kendi doğrusu olduğunu kabul etmiyorsun. Bugünlerde aksini düşünmek sana daha iyi geliyor. Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Bugün kendinizi ispat etme konusunda ustaca ve kibarca yaklaşımlar sergileyin. Parasal konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre pozisyonunuzu ayarlayın. İstediğiniz performans konusunda partnerinizin yardımını alarak avantajlı duruma geçebilirsiniz.

YENGEÇ

Olaylar tatsızlık seviyesine gelmesin diye kendinizi baskılamanız uzun vadede daha pasif agresif tavır getirebilir, niyetlerinizi sakince dile getirmelisiniz. Çevrendekilerin hayatındaki seçimlerle ilgili yaptığı eleştirilere tahammülün kalmadığı günlerdesin. Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz. Kurallı hareket ettiğiniz zaman işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz.

ASLAN

İş yerinizdeki kişilerin tavırları hoşunuza gitmeyerek gerginlik yaşamanıza sebep olabilir. Sevdiklerinizin desteğini aldığınızda bunların geçici olduğunu kabulleneceksiniz. Bugün eski konuların tekrar açılması mümkün. Geri dönmeye çalışan aşıkların olsa da çaba göstermeyeceksin. Duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz Bugün düşüncelerinizle ilgili ulu orta konuşmayın. Çünkü, sizi yanlış yönlendirebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler başkaları için önemli olabilir.

BAŞAK

Bugünlerde sevgi bakımından bir sorununuz olmasa da maddi konularda da desteğe ihtiyacınız olabilir, elinizdekiler size yeterli gelmeyebilir. Sen bugün gerçekten hassas bir günündesin. Bugün iç dünyana dair meseleler kafanı meşgul edebilir. Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacaktır. Kısa sürede yapmanız gereken çok şey olacak. Kendinize güveniyorsunuz.

TERAZİ

İş arkadaşlıkları gibi konularda geri sayabilirsiniz, romantik açıdan gelecek vaad eden günlere girdiniz ama diğer konuları göz önünde bulundurun. Acımasız eleştirilerin sana karşı sorumluluk taşıyan insanlarla aranın açılmasına yol açabilir, dikkatli olmalısın. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması nedeniyle ertelediğiniz bazı özel işlerinizin birikmesine meydan vermemelisiniz. Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışarak ortaya çıkarma konusundaki stratejik planlarınız size başarı getirecek. Ailenizle aranızda yaşadığınız bir takım problemleri gözünüzde büyütmeyin.

AKREP

Bugünlerde ikili ilişkilerdeki sorunlarınızı çok fazla düşünmekten hareket alanınızı kısıtlamış olabilirsiniz, hayat frekansınızı değiştirmekte fayda var. Bugün, planladığın kadar keyifli geçmeyebilir. Sağlıklı diyaloglar gerçekleştirmekte zorlanabilirsin. Değişik fırsatların size getireceği avantajların bilincinde olarak ilişkilerinize yön verin. Çok tepkili hareketleriniz sizi zor durumda bırakabilir. Bugün bu konuda dikkatli olun. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız bazılarına ters gelebilir Sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken hoşlanacağınız organizasyon çalışmaları içinde olabilirsiniz.

YAY

Özellikle işinizi yaparken tek karar almaya mümkün olduğunca özen göstermelisiniz. Çünkü iş arkadaşlarınız ya da üstlerinizle aksilik yaşayabilirsiniz. Bugün neye ihtiyacın var biliyor musun? Kalbinin ve aklının söz birliği etmesine. İşte güne dair sana ufak bir ipucu. Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çünkü, çabuk değişim gösteriyor ve onunda size ayak uydurmasını bekliyorsunuz. Hedeflerinizi yüksek tutmak konusundaki tavırlarınız sizi zorluyor.

OĞLAK

Hayatınızda hareketlilikler gündeme gelebilir. Bu sebepten ötürü de kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Özgüveninizi arttıracak olaylar gerçekleşiyor olacak. Zaman dediğimiz bazen sadece bir takvim yaprağı. Bugün sıkıcı, enteresan bir gün geçirebilirsin. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var. Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz.

KOVA

Kişisel gelişim için atacağınız her adımda evrenin sizi yerde bulundurttuğunu göreceksiniz bu yüzden de içiniz rahat edecek ve keyfiniz yerinde olacak. Polemiğe girdiğin insanlar bugünlerde seni şaşırtıyor. Mart ayının son günlerinde bu konular kaynayıp taşacak. Siz duygularınıza hakim olduğunuz müddetçe bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda temkinli davranarak biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.. Bugün fırsatlar konusunda bazı aksilikler söz konusu olacaktır.

BALIK

Geleceği öngörmek için sezgilerinizi kullandığınız taktirde bir çıkış bulacak yetenektesiniz. Buna inanıp şartlamanız ve yeteneklerinizi keşf etmeniz yeterli olacak. Bugünlerde hayatının büyük bir bölümünü ayırdığın insanlarla ilgili aklın çok karışık olabilir. Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. İçinizde yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Bugün, sezgileriniz mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.