Günlük burç yorumları – 22 Mart 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 22 Mart Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 22 Mart 2019, 09:17 Güncelleme 22 Mart 2019, 09:25
Günlük burç yorumları – 22 Mart 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Güneş burcunuzda ilerlerken sizlerin lider özellikleri ve yetenekleri daha da ön plana çıkıyor. Sabrınızın meyvesini toplamaya başlayacaksınız. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz. Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmaktadır. Zincirleme gelişen olaylardan sizde payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün senin için epey hareketli geçecek. Öyle ki, zaman su gibi akıp geçecek.

BOĞA

Bir an önce olayları değil de olaylara bakış açınızı değiştirmeye odaklanır ve Sebahat etmeyi alışkanlık haline getirirseniz başarı sizin. Bugün Ay, Terazi'de ilerliyor. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Merkür^ün geri gidişiyle fırsatların ayağınıza gelmesine rağmen enerjiniz ve bulunduğunuz konum yetersiz kalabilir. Ayak kaslarınızı güçlendirmelisiniz. Ay'ın konumu herkesin sabrını sınıyor. Kendi stresini senin üzerinden atmaya çalışan insanlara hiç acımayabilirsin.

İKİZLER

Maliyeti düşünmeden hareket etmiş olmanız maddi darlığa sebebiyet verebilir. İşinizle arkadaşlık ilişkilerinizin bağlantılı olacağı günlere girebilirsiniz. Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan bir çok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz.. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Yaşam sorgulamalarının artacağı bir gün. Hedeflerine ulaşamayıp 'Nerede hata yaptım?' diyebilirsin.

YENGEÇ

Arkadaşlık ilişkilerinizle alakalı duygusal değil mantıksal kararlar almalısınız. Kendinizi ön planda tutmak yerine hatalarınız kabul etmek sizi erdemli yapacaktır. Bugün kombinasyon burcunuz Balık'ta Merkür geri hareketine devam ediyor. Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Bugün yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz. Gün içinde bağımsız olma isteğinde bir yükselme olacak. Yeni fikirler edinmek, önemli olacak.

ASLAN

Eğitim öğretim hayatınızla ilgili ya da araştırmalarınızla alakalı yarım bıraktığınız bazı konularda tekrar aksiyon almak bugünün genel konusu olacak. Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Bugün yaratıcılığın tıkır tıkır çalışıyor. En iyi karar, kararsızlıktan iyidir. Atacağın her adım seni güçlü kılacak.

BAŞAK

Ticaret alanında atılım yapmak için uygun günlere giriyorsunuz. Fazla maliyet harcamadan orta karar gelirler elde edebilir, bereketinizi arttırabilirsiniz. Merkür karşıt evinizde geri gidiyor.. Duygusal konulara takılı hareket etmeniz sizi olumsuz kılıyor. Karşınızdaki kişilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir. Onların size karşı haksız davranmaları gururunuzu incinebilir. Sert çıkışlar yaparak kişiliğinizi ortaya koymalısınız. Ayaklarınız problem yaratabilir dikkat edin. Bugün farklı fikirlere açıksın. Özellikle kariyer yaşamında tanışacağın kişilerden önemli teklifler alabilirsin.

TERAZİ

Aşk, aile, sosyal ya da iş ilişkileriniz fark etmeksizin insanlarla olan ilişkilerinizdeki sorunların farkındalığına yönelmek için oldukça uygun bir dönem. Bugün, Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor.. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Jüpiter'in geri hareketi maddi ve çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanızı gerektiğini gösteriyor. Her konuda düşünerek karar verin. Arkandan konuşulanları tesadüfen öğrenebilirsin. Bununla, senin sakladığın küçük detaylar da açığa çıkabilir.

AKREP

Manevi duygularınızı uyandırmanız için uygun bir gün olacak. İbadetler, ya da kişisel gelişim konuları ile iç içe zaman geçirmeniz sizi daha soğuk kanlı yapacak. Merkür'ün geri hareketi, iletişim evinizi etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Düşündüğünüzü şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil. Resmi yazışmalar için ideal bir gün. Aklına takılan meseleleri geniş bir bakış açısıyla değerlendirebilirsin.

YAY

Partnerinizle canlı dostluk ve iletişime dayalı güzel bir ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. İşle alakalı ise bazı fırsatlar önünüze serilmek üzere. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır oluşu canınızı sıkıyor. Çevrenizdeki değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Bu yoğunluk karşısında aklınız karışabilir. Bugün çalışmalarına yön vereceksin. Ezberden iş yapmak sana göre değil. Yaratıcılığını ve fikirlerini konuşturacaksın.

OĞLAK

Radikal kararları almaya niyet etmek için uygun bir gün. İşle ilgili buluştuklarınız sizin de çabalarınız sayesinde verimli adımlarla daha yaklaşacaklar. Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var. Sınırlarını zorlayacağın güne merhaba de. Bugün önüne çıkan engelleri aşmak senin için zor olmayacak.

KOVA

Hayatın sunduğu sürpriz hediyeler karşınıda daha hızlı yaşama eğilimi gösterebilirsiniz. Akışta kalmak bu süreçte önemli olacak sizler için. Venüs, burcunuzda ilerliyor. .. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada duygusal coşkular yaşayacaksınız. Hayatına yeni bir soluk getirmek istiyorsun. 'Hep aynı insanlar, hep aynı iş' diyerek sıkıntını dile getirebilirsin.

BALIK

Sağlığınızla ilgili daha çok şükür, daha az eleştiride bulunmanız bugünlerde önem arz etmekte. Bedeninize yönelmeniz sağlığınızı düşünmeniz çok önemli olacak. Merkür'ün burcunuzda geri gitmesi sizi çevrenize karşı duygusal tavırlar takınmanıza neden oluyor. Onlarla ilişkilerinizde bazı pürüzlerin çıkabileceğini gösteriyor. Duygusal değişimleriniz işinizi arka plana atmanıza neden oluyor. Maddi konularda istediğiniz performansı yakalamak için biraz daha beklemelisiniz. Bugün duyacakların şoke etkisi yaratacak. İşlerinin arasında gelecek haberlere ne tepki vereceğini bilemeyeceksin.