Günlük burç yorumları – 21 Mart 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 21 Mart Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 21 Mart 2019, 09:36 Güncelleme 21 Mart 2019, 09:36
Günlük burç yorumları – 21 Mart 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Pozitif tutum ve cümleler bumerang gibi size dönerken bunu keşfettiğinizde enerjinizi doğru alanlara kanalize etmeniz gerektiğini de fark etmiş olacaksınız. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle ters bir şey yaşamak istemiyorsanız olayları çok fazla irdelemekten vazgeçmelisiniz. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz. Dolunay, bugün saat 03:42'de karşıt burcunda gerçekleşti. Yarım kalan işler, ulaşmayan epostalar biraz canını sıkabilir.

BOĞA:

Dostlarınızın sorunlarını şifalandırmayı ana göreviniz olarak kabul edebilirsiniz. Bu sürede halledilmeyen durumları zorlamamalı dengeyi bulmalısınız. Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacak davranışları benimsiyor ve çevrenize hakim olmak istiyorsunuz. İçsel enerjinizin ortaya çıkmasıyla girişimci yönleriniz atağa kalkıyor. Bazı farklı ortamlar içinde olacak ve enerjinizi yükselteceksiniz.. Gelişim içindesiniz. Bugün kafanızda bir çok değişik fikirle yola çıkabilirsiniz. Sorumluluk duygunun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacın var. Huzur ve dürüstlük senin için önemli.

İKİZLER:

Bugünlerde iyi niyetinizi kullanmaya çalışan insanlar etrafınızda bulunabilir. Bunu durdurmanın en iyi yolu söz vermeden önce düşünmeniz. Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Karışık ruh halin ile başın bir hayli dertte. Gezegenlerin seyri, seni isyankar bir havaya sokabilir.

YENGEÇ:

Takım çalışmalarını yönetmek gibi konularda bilhassa dengeleme yeteneğiniz önplana çıkabilir. İş arkadaşlarınızla oluşan gerginlikleri düzeltebilirsiniz. Kombinasyon burcunuz Balık'ta Neptün, isteklerinizi kısıtlarken, bazı beklentilerinin duraksamasına neden olacaktır. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı plansız durumlara hedef olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci kazanmalı ve çalışmalarınızda belli bir strateji seçmelisiniz. Çalışmalarına hız kazandırmak isteyeceksin. Gün içerisinde göreceklerin seni daha hırslı yapabilir.

ASLAN:

İç dünyanızdaki karmaşa ve çekingenlikleri ortadan kaldırmak için içinizde başarısız olduğunuz konulara eğilerek onları güçlendirmeniz şart. Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Neptün'ün Balık burcundaki hareketi, bilinçaltınızın karışmasına neden olurken, eski sorunlarınız konusunda hassas davranacaksınız. Değişim içinde olduğunuz zaman, ideallerinizi geciktirebiliyorsunuz. Bugün, iç dünyana dair meseleler kafanı meşgul edebilir. Dalgınlık ve unutkanlık problemi ile karşılaşabilirsin.

BAŞAK:

Aşk hayatınızda dinlemek ve anlamak hususunda planlama yaptığınız için bu planınızı hayata geçirerek partnerinize karşı daha anlayışlı olabileceksiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün idealleriniz konusunda size unuttuğunuz konuları hatırlatabilir. Beklediğiniz paraların gecikmesiyle birlikte size sunulan şartlardaki değişimlerden, canınız sıkılabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Midenizin hassas olduğu bir gün. Bugün, kalbinin ve aklının söz birliği etmesine ihtiyacın var. Bugün gündemin, ruh halin gibi sürekli değişebilir.

TERAZİ:

Verimli olmak bugün sizin için önem arz ediyor. İş ortamındaki ilişkiler ve sosyal hayatınızda arkadaşlarınıza karşı verimli olmak sizi mutlu ettirecek. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz. Bugün, geleceğini garanti altına almak adına kariyer hedeflerini gözden geçirmek isteyebilirsin.

AKREP:

Eğitim gibi konularda zihninizin açık olacağı bir günde olsanız da ulaşım aksaklıkları gündeme gelebilir. Yolculuk için pek uygun bir gün değil. Duygularınızdan emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bugün ,içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Moralinizi bozan konuşmalar duymak istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, katılacağın bir toplantının iptal olduğunu öğrenip planlarını değiştirmek zorunda kalabilirsin.

YAY:

Sözlerinizin hayatınızı etkilediği, bir döneme giriyorsunuz. Her düşündüğünüzü hızlıca hayata geçirebilecek olduğunuz için düşüncelerinizi seçerek ilerlemelisiniz. Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Kıvrak zekanızın biraz daha oto kontrole ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz. Gökyüzü, enteresan olaylara şahit olacağını işaret ediyor. Haliyle bugün duygularında uçları zorlayabilirsin, aman dikkat!

OĞLAK:

Araştırmak istediğiniz bir konuda sizden daha bilgili kişilerle etkileşim içerisinde olmanız size fayda sağlayacak. Daha başarılı ve daha hevesli olmanıza vesile olacak. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz.. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız. Değişmek konusunda çok sorun yaşayan biri değilsin ama dış kaynaklı değişimler biraz sorun yaratabilir.

KOVA:

Sorumluluklarınızın bilincinde olsanız da bir konuda istikrarlı devam etmede problem yaşıyorsunuz. Zekanız sayesinde başaramayacağınız hiçbir şey yok. Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, partnerinizle ortak aktiviteler içinde yeni bir sosyal çalışma başlatabilirsiniz. Eğlenceli ortamlardan davet alacaksınız. Olumlu değerlendirmelisiniz. Gün içerisinde hayatınla ilgili karamsar düşüncelere kapılabilirsin. Fakat hemen harekete geçmene gerek yok.

BALIK:

Dedikodu gibi ortamlardan uzak durup, kulağınıza gelenler hususunda da seçici olmanız bugünleri kolay atlatmanıza vesile olacak. Dost ve arkadaşlarınızı iyi seçin. Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız. Merkür'ün burcunuzda gerilemesi, isteklerinizde zorlanmaya neden oluyor.Enerjinizi farklı konulara kaydırmak isteyeceksiniz. Bugün bazı dostlarınıza maddesel destek sağlayabilirsiniz. Mart ayının gerçek yüzünü bugünden itibaren görmeye başlıyorsun. Artık değişim fikrini kabullenmeye başlamalısın.