Günlük burç yorumları – 20 Mart 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 20 Mart Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 20 Mart 2019, 09:20 Güncelleme 20 Mart 2019, 09:20
Günlük burç yorumları – 20 Mart 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Evrak ve mail işlerinizde anlaşılamamazlıklar olabilir. Böyle durumlar sakin kalabilmeniz ve kendinizi tanımanız için güzel bir fırsat olacak. Yapabileceğiniz işleri planlamalısınız. Yoksa kariyerinizle aile arasında sıkışmak sizi yoracaktır.. Eğlence dünyasında yerinizi alırken, sosyal hayatınızı güçlü tutmanın zevkini yaşayacaksınız. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Kariyer yolunda attığınız adımlar, ilerisi için sağlam yapı taşlarını oluşturacak.

BOĞA:

Aşk hayatınızla alakalı sorunları aşmak için çok çaba sarf ettiniz ve anlayışlı oldunuz. Şimdilerde ise bunun faydalarını görmeye başlayacaksınız. Bu hafta para gezegeniniz size istediğiniz desteği vermeye başlıyor. İkili ilişkilerinizde size para kazandıracak aktivitelerin içinde olacaksınız. Sezgileriniz çok önemli. İş yerinizdeki yorucu çalışmalarınız nedeniyle oluşan stresli anlarınızda, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın.. Gücünüzü ortaya çıkaracak işlerin altına imza atacaksınız.

İKİZLER:

İletişiminizin iyi olması her yerde eliniz kolunuz olmasını sağlıyor. İşlerinizi kolayca halledebileceğiniz gibi çevrenizi daha da genişletebilirsiniz. Maddi konularda bazı gecikmeler ve aksilikler olabilir. Mümkün olduğu kadar mantığınız doğrultusunda sakinliğinizi ön plana çıkararak beklemede kalın.. Bekarlar için bu durum daha farklılıklar gösterecek. Kalbi boş olanlar da, kafalarını karıştıracak kadar yoğunlukta fırsatlarla karşı karşıya kalacaklar. Birçok kişi, eğlence mekanlarının değişmezi olacak.

YENGEÇ:

Sezgileriniz sizi yanlış olandan alı koyarken gerçek dostlarınız da doğru olanın mesajını vermekte. Hayat akışta ve durmaksızın sizinle konuşuyor. Enerjinizi doğru kullanırsanız, öfkenizin ve sabırsızlığın üstesinden geleceksiniz. Maddi konularla ilgili bilançolarını gözden geçirerek beklemede kalabilir, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz.. Yine bu dönem sosyal yaşamınız genişleyeceği için karşılaşacağınız önemli fırsatlar olacaktır.

ASLAN:

Aşk hayatınızda bazı konularda açılımlar yapmaya hazırlanıyorsunuz. Her konuda muvaffak olabilmek için istikrar önemli. Üşengeçliğinizi yenmelisiniz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Çevrenizde gizemli bir hava estirecek, toplumsal kariyerinizi mistik olaylarla bağdaştırabileceksiniz. Yaratıcılığınız ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız.

BAŞAK:

Kalpten gelen isteklerinizi gerçekleştirmemek için hiçbir sebebiniz yok bu yüzden kendinizi şüpheler ve soru işaretleri ile boğmaktansa anı yaşayın. Maddi açıdan değişim olmaması sizin için oldukça memnun edici olacak en azından kendinizi yormayacak ve mevcut durumunuz koruyacağınız içinde, en azında hırslı şekilde hareket etmeyeceksiniz.. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. En önemlisi duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız.

TERAZİ:

Gergin uyanabilirsiniz ancak gergin olmak için bir neden olmadığını gördükçe rahatlayacaksınız. Karşınıza iş fırsatları çıkabilir iyi değerlendirmelisiniz. Cesur ve mücadelen kaçmayan işler sizi aynı zamanda başarının kucağına götürürken tahammülsüz de yapıyor. Özellikle iş konusunda başkalarının fikirleriyle hareket etmek istemiyorsunuz. Kariyerinizi duygusal huzurunuzu sağlayacak şekilde şekillendirin ve kendinizi uyumsuzluk ortamlarından uzak tutun.

AKREP:

Sevgi sizin için çok önemli. Fazla çaba harcamak doğallığın samimiyetini bozacağı için düşünmeden, içten sevgi gösterilerinde bulunmak ilişkinize iyi gelecek. Hala maddi açıdan mutlu bir dönemdesiniz. Aşkı bildiğiniz gibi yaşayıp, kendi istekleriniz doğrultusunda davranacaksınız. Kalbiniz boşsa, birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz fakat yine de bildiğinizi okuyacaksınız.. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır.

YAY:

İş konularında yarım kalan işleriniz sinirlerinizi bozabilir. Hareketli olmayı sevseniz de iş temposunda nereye yetişeceğinizi şaşırmanız dengenizi bozabilir. Maddesel imkanlarınız yeniden gözden geçirmek için bol zamanınız olacak. Her şey netleşmeye başlayınca yeniden her şeye dört elle sarılmak isteyeceksiniz. Özellikle sevdiklerinizin sizden maddi istekleri bir hayli fazla. Birlikte çalıştığınız kişilerin desteklerini olumlu kullanmak adına fırsatları değerlendirmelisiniz. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız.

OĞLAK:

Yorumsuz kalmanız gereken konularda fikrinizi birden söylemeniz özellikle sosyal ortamlarda çıkışmalara ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor. Güven duygusunun, maddi olanaklarla paralel geliştiğini bildiğiniz için, bu konuda farklı düşüncelere sahipsiniz. Geleneksel hale gelmiş bir imaj sizin için daima geçerli olmasına rağmen, bu dönemde içinizde kıpırdanmalar söz konusu olacak. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde yoğunlaştıracaksınız.

KOVA:

Ev dekorasyonunda salon ya da çalışma odanızı dizayn etmek için oldukça uygun bir gün. İş alanlarınızı düzenlediğinizde her konuda akışa geçeceksiniz. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. İlişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu. Atılımlarınız için beklemelisiniz.

BALIK:

Mutluluğu yakalamak bugünlerdeki genel planınız olsa da önceliğiniz iş meselelerini halletmek bu yüzden günü ikiye bölmek sizin için planlı olacaktır. Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi taktirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar..Aşk İlişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu. Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmayacak ve iç disiplininizin bozulmasına izin vermeyeceksiniz.