Günlük burç yorumları – 19 Mart 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 19 Mart Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 19 Mart 2019, 09:24 Güncelleme 19 Mart 2019, 09:24
Günlük burç yorumları – 19 Mart 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Anlaşmalara girmeden önce iki kere düşünmeniz gerek. Sezgilerinize de kulak vermeniz çok önemli. Bir işin size gerçekten iyi geleceğine eminseniz o işi yapın. Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor.. Önünüze sunulan seçenekleri doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Değişik alanlarda tercihlerinizi kullanabilirsiniz. Ay'ın konumu, yaratıcılığını belirginleştirecek çalışmalar içinde olmana ve toplumsal başarını ön plana çıkarmana neden olacak.

BOĞA:

Zamanınızı iyi değerlendirmeniz oldukça taktir topluyor. Bunu bilerek hareket etmeniz iş çevrenizde hamlelerinizi seçebilmeniz için kolaylık sağlayacaktır. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Bugün, yeni tanışacağınız kişilerin farklı tasarımları olacak. Mükemmel bir tekniğiniz var. Yaşama geçirme konusunda zorluk çekmeyeceğinizi bilmenize rağmen, motivasyon konusunda yakın çevre desteğine ihtiyacınız olabilir. Duygusal bağlarını güçlendirmek istiyorsun. Bugün potansiyelini olumlu bir şekilde ortaya çıkarman mümkün.

İKİZLER:

Özellikle bugünlerde en sevdiğiniz kişilerin değişkenlik göstermezi göze çarpabilir. Aşk hayatınızdaki bazı ufak detaylar gözünüze çarpacak. Bugün, olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin anlamsızlıklarına kızıyor, ve bazı konuları kafanızda fazla irdeliyorsunuz. Bilinçaltında geliştirdiğiniz olayların size bir faydası yok. Yaşamı kendi kurallarınıza göre değerlendirdiğiniz için, ani gelişen olaylar karşısında bocalayabiliyorsunuz. Çalışma alanına yenilik katmak isteyeceksin. İş ortamını dekore ederek hayatına farklılık katabilirsin.

YENGEÇ:

Sorumluluklarınızın bilincinde, başkalarına da yardım ederek sevgi ile büyüyorsunuz. Bahar ekinoksu ile beraber sevgi hayatınızın gündem konusu olacak. Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. . Alacağınız haberleri olumlu bir şekilde kendi tarzınıza göre yönlendirebilirsiniz. Yeni açılımlar için farklı şeylere ihtiyacınız olduğunu biliyor fakat bazı konularda kendinizde gerekli cesareti göremiyorsunuz. Maddi konularda bazı kişilerle anlaşmazlık yaşayabilirsin. Kolay kolay yılgınlığa uğramayacaksın.

ASLAN:

Bugünlerde alacağınız finansal kararları iyi düşünmenizde fayda var. İş anlaşmaları, sözleşmeler gibi konularda olayların artı ve eksilerini iyi değerlendirin. Gerekli cesarete de sahip olduğunuz halde isteklerinizi birkaç parçaya bölerek, iş potansiyelinizi azaltıyorsunuz. Uzun zamandır aramak istediğiniz dostlarınızın beklenmeyen ziyaretleri sizi şaşırtabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha farklı ve olumlu hissedeceksiniz. Fikir alış verişi içinde olacağınız kişilerle olmak motivasyonunuzu arttıracak. İşte yoğunlukla karşılaşabilirsin. Planlı hareket etmen günü kurtaracak. İş arayışındaysan görüşmeye çağrılabilirsin.

BAŞAK:

Dönemsel olarak iş konularına fazlaca eğilebiliyorsunuz. Bazı sorunlarınızdan kurtulmak veya düşünmemek için işe yönelmeniz doğru değil. Çevresel koşullarınızı olumlu değerlendirmek için uygun bir gün. Yenilikler için destek almak zorunda değilsiniz. Çevrenize üstünlüğünüzü ispat edeceksiniz. Değişimler için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yalnız ayrıntılardan çabuk sıkılabilir ve bir an önce sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Hedeflediğin noktaya ulaşmak için uğraşacaksın. 'Bir şeyler eksik' diyerek eğitimlere yönelebilirsin.

TERAZİ:

Arkadaşlarınız belirli kişiler olsa da çevrenizin geniş olması asıl hedefiniz. Çevrenizi genişletirken size emek veren dostlarınızı ihmal etmemelisiniz.Venüs ve Ay'ın bulunduğu konum, dostluk duygularınızın çoğalmasına neden oluyor Yakın dostlarınızın sizinle aynı fikirde olduğunu görmek olumlu bir gelişme. Bugün, birlikte oturup; hepinizi ilgilendiren konularda sohbet edebilirsiniz. Bazı yardım kuruluşlarının faaliyetlerini destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız.. İdealist birisin ve zorunluluklarından değil, isteklerinden bahsediyorsun! Bu, kendine olan inancını artıracak.

AKREP:

Zaman kısıtlamasına kendinizi sokmamanızda fayda var. İşleriniz biraz fazla olacak elbette yine de düzene sokabilecek gerekli pratiklik yeteneğiniz mevcut. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve entelektüel konularda aynı düşünce içinde hareket edeceksiniz.Bugün kardeşlerinizle ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.. Bugün, enerjinizi geçmiş deneylerden yola çıkarak yeni bir şekilde değerlendirme yoluna gidebilirsiniz. Kariyerine ivme kazandırmak isteyeceksin. Kendini yetersiz görebilirsin. Hiçbir şey için geç değil.

YAY:

Kendinizin farkında daha özgüvenli daha verimli bir hayat benimsemeye ve farkındalık geliştirmeye başladınız. Başkalarına karşı değişen tutumunuz belirgin. Maddi konuların ve karşılıklı iletişim önemli olduğu bir gün. Olaylara gelişigüzel yorum getirmekten hoşlanmadığınız için, çekimser tavırlarınızın altında, bazı şeyleri daha iyi kavrama özelliği yatıyor. Maddi konularda çevresel destekleri hissedebiliyorsunuz. Dostlarınızla paslaşmanız, olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor. Sabah saatlerinde çalışma arzunu kimse durduramayabilir. Pratik zekan yönlendirmeleri, eleştiri gibi algılıyor.

OĞLAK:

Yorumlarınızın ve eleştrilerinizin sert olmaması asıl hedefiniz olmalı zira bilhassa partnerinize karşı iyiliğini isteseniz de bugünlerde biraz kırıcı olabilirsiniz. Karşılık göremediğiniz zaman ilişkilerinizde sorun yaşadığınız bir gerçek. Bugün Ay ve Venüs size olumlu etkiler veriyor. Zevklerinizde aşırıya kaçabilir ve duygusal harcamalar yapabilirsiniz. Zamanınızın çoğunu arkadaşlarınıza ayıracak ve onlarla ortak sorunlarınızı paylaşacaksınız. Kimse üzerine gelsin istemeyeceksin. Hayatla arana mesafe koyarken üzerinde ağırlık hissedeceksin.

KOVA:

Kalbinizin sesini dinlemek sizi daha özgür ve mutlu yapıyor. Bahar ekinoksunun etkisi ile aktif bir şekilde hayatınızda iyileşme söz konusu. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. Duygusal ilişkinizde karşılıklı beklentiler içinde olmanız, ikinizi de farklı bir şekilde etkiliyor. Siz gizlilikten hoşlanmadığınız için; onunda aynı davranışlar içinde olmasını istiyorsunuz. Bir araştırma yapabilir, telefonunu değiştirebilirsin. Alışveriş için doğru kararlar verebileceğin bir gün.

BALIK:

Farkında olmasanız da çoğu konuda şansınız çok yüksek. Özellikle iş gibi madde konularda belirgin başarılar elde ederek adınızdan söz ettireceksiniz. Bugün bilinç altınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Kendinizi sorgularken bir çok doğruyu daha kolay yakalayabileceksiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. Aklınızı doğru kullanabileceğiniz bir gün. Bugün hiç beklemediğin bir paranın ya da fırsatın eline geçmesiyle, kendini şanslı hissedebilirsin.