Günlük burç yorumları – 12 Mart 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 12 Mart Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 12 Mart 2019, 09:25 Güncelleme 12 Mart 2019, 09:25
Günlük burç yorumları – 12 Mart 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Arkadaş çevreniz konusunda yapılanmaya gitmek güvenli olacak. Ateş elementi enerjinizin sebebi ile fazla insan profilini yüksek enerjinize çekiyorsunuz. Bugün, Ay para evinizi etkilemekte ve atağa kalkmanız için size bazı yeni fırsatlar sunmaktadır. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız. Uzun süredir iletişimi kestiğin insanlardan beklenmedik haberler alabilirsin. Kendine bugün daha fazla hak verebilirsin.

BOĞA

Mars'in önümüzdeki günlerde burcunuzda ilerliyor olmasıyla işleriniz bereketlenecek. Enerjisiz ve motivasyon eksikliği olan halinizden sıyrılabileceksiniz. Sağlam ve güvenilir dostlarınız sayesinde, bazı problemlerinizin üstesinden geleceksiniz. Kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Sabırlı davranmayı başarabilirseniz, kazançlı çıkacaksınız. Bugün etrafını gözlemlemek isteyebilirsin. İlişkinle ilgili çıkmaza girdiğini düşünüp bunu gündeme getirebilirsin.

İKİZLER

Gizlilik içerisinde yürüttüğünüz her iş size başarı getirecek. Kariyer ve hedef konularında demoralize olmanın önüne de bu şekilde geçebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla, bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak. İş ve sosyal çevrelerde yaşadığınız sorunları sevdiklerinizle paylaştığınız zaman kendinize olan güveniniz artıyor. Ay, boşlukta hareket edecek. Değişken ve duygusal tarafın her zaman olduğundan daha çok dikkat çekiyor.

YENGEÇ

Eril enerji ve prensiplerin hayatınıza aktığı bir döneme giriyorsunuz. Dostlarınızla yapacağınız işler sizi bir üst seviyeye çıkartacak. Bulunduğunuz şartları yeniden yapılandırmak adına, eski deneyimlerinizden yola çıkarak, olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. Hedeflerinizi kendiniz yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden kesinlikle etkilenmek istemiyorsunuz. Bugün bir şeyler yapma isteğin artabilir. Eğer çocuk sahibiysen, onu mutlu etmek isteyebilirsin.

ASLAN

Sektör değiştirmek istiyorsanız uzun bir sürece adım atacaksanız uygun bir zamandasınız. Girişim yapan Aslan'lar yüksek başarılar elde edebilir. Çevrenizle işbirliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. İş arkadaşlarına tahammülün kalmadı. Katılacağın toplantıda bazı konuların çözüme kavuşmadığını fark edebilirsin.

BAŞAK

Araştırma konularında oldukça verimlisiniz. Yeni bir konu öğrenmek üzerine oldukça başarılı olabilirsiniz, bir şeyler başlatmak için uygun bir süre olacak. Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Paslaşarak çalıştığınız zaman başarılı oluyorsunuz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Gezegenlerin seyri sabahki planlarını bozuyor. Sorumluluklarında değişiklikler yapmak isteyebilirsin.



TERAZİ

Yolculuk yapacak Terazi burcu üyeleri ufak aksaklıklarla karşılaşabilirler ancak kariyer ve mesleki konularda ilerleme kaydettiğiniz bir gerçek. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Ani gelişen olaylara tepki vermeden önce düşünün. Yaratıcılığının ön planda olduğu bugün kendini verimli hissedebilir, üretken bir gün geçirebilirsin.

AKREP

Maddi kaynaklarınızı toparlamak hususunda biraz sıkıntı yaşayacaksınız. Partnerinizle olan romantik bağınızın güçleneceği bir zaman dilimine giriyorsunuz. Ay, karşıt burcunuz Boğa'da ilerliyor ve ikili ilişkilerinizin önem kazanmasına neden oluyor. Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşünceleri paralelinde etkilenmeler yaşayacaksınız. İnatçı kişiliğinizi bugünlerde biraz törpülemekte yarar var. Bir süredir görüşmediğin arkadaşın bugün seninle iletişime geçip görüşmek istediğini belirtebilir.


YAY

Bazı hedeflerinizin zor yoldan olacağı aşikar bu sebepten de savaşmaktan kaçıyorsunuz ancak kaçmazsanız göreceğiniz manzara muhteşem olacak. Bugün Ay'ın konumu, duygusal yaşantınıza bazı kısıtlamalar getirecektir. Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman biraz huzursuz olabilirsiniz. Dinamik yapınızı sergileyeceğiniz davranışlar içinde olduğunuz zaman, daha mutlu oluyorsunuz. Gezegenlerin seyrinin açık seçik her şeyi ortaya çıkaran yönü, bugün seni hoşuna gitmeyecek olaylarla karşılaştırabilir.

OĞLAK

Size hizmet etmeyen amaçlardan özgürleşmek konusunda aksiyon aldınız, Aldığınız kararların arkasında durmak ayrıca önem arz etmekte. Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Ancak rahatsız edici kıskançlık duygularınızı mutlaka dengelemelisiniz.Mevcut iş hayatının yaratıcılığını kısıtladığını düşünüp farklı iş alanlarına yönelmek isteyebilirsin.



KOVA

Duygusal bağlantılara açık olmakla beraber temkini de elden bırakmıyorsunuz. Ancak fazlası insanların gözünde soğuk olduğunuz izlenimi uyandırabilir. Sistemlerin kişisi değilsiniz fakat ele aldığınız tüm konuları pratik bir şekilde sonuçlandırmasını iyi biliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için çok önemli. Size maddesel kazanç sağlayacak kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün istemediğin bir karşılaşma yaşayabilir ya da beklemediğin bir konuşmayla yüzleşebilirsin.


BALIK

Duygusal konulara eğiliminiz çok yüksek. Partneri olanlar zamanlarını partnerleri ile geçirmek isteyebilirler, bu da onları realiteden kopararak işlerini engelleyebilir. Ay, kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, duygusal anlamda size daha fazla bir derinlik kazandırıyor. Çevrenizde gelişen olayların iç yüzünü kolay bir şekilde görüyor fakat yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Aile bağlarınızı güçlendirici çalışmalar içindesiniz. Bugün, gün içinde yaşadığın kafa karışıklığı rutin işlerine yansıyabilir. Evliliğini veya ilişkini sorgulayabilirsin.