Günlük burç yorumları – 11 Mart 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 11 Mart Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 11 Mart 2019, 09:35 Güncelleme 11 Mart 2019, 09:35
Günlük burç yorumları – 11 Mart 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

İş birliği ve toplu çalışmalar hususunda uygun bir gündesiniz. Başkaları ile kontakta kalmak, onları daha anlayışlı karşılamak bugününüzün genel konusu. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz artıyor. Bugün Ay, para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kendini daha iyi hissetmek için bugün bütün yaratıcılığını kullanacaksın. Akşam saatlerinde ise huzur arayacaksın.



BOĞA

Bazı konularda üzerinizdeki yükü atmak size iyi gelebilir. Yolun sonundaki ışığa ilerlemek için bazen yüklerimizden arınmalısınız. Bağ kesme meditasyonları size iyi gelecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve çok canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için son derece uygun bir gün olacak. Bugün, rakiplerinin ne yaptıklarını daha net göreceksin. Öğlen saatlerinde kendinden daha emin adımlar atabilirsin.

İKİZLER

İdealist bir ruhunuz var ve bu da size iyi geliyor. Eğer bir şeyi gerçekten çok isterseniz onun sonuna kadar peşinden gitme yeteceğiniz var. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Partnerinize kızmaktan vazgeçmelisiniz. Bu sabah karışık bir güne uyanmış olabilirsin ama endişe etme, kısa sürede kendini toparlayacaksın.



YENGEÇ

Sizden küçük kişileri ciddiye aldığınızda cümlelerinde hayatınızla ilgili mesajlar içerdiğini göreceksiniz. Kariyer basamaklarını tırmanırken aşk hususunda da harekete geçin. Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz. Başlangıçlar yapmak içi beklemeyi tercih etmene rağmen, güvenliğini garanti altına almak istiyorsun.



ASLAN

Maddi olanaklarınızın artacağı ve hedeflerinizin yükseleceği bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte bencilliğe yönelmemeniz kesinlikle önem arz ediyor. İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Sorunların üst üste gelmesinden dolayı canınız sıkılacaktır. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor. Kendinizi hiç kimse ile kıyaslamak istemiyorsunuz. Senden yaşça büyük kişilerin tecrübelerine gereksinim duyabilirsin. Heyecan verici bir gün seni bekliyor olabilir.

BAŞAK

Aile içi çatışmalara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki herkes sizinle aynı fikirde olamaz, onların da fikirlerine saygı göstermelisiniz. Bugün, çevresel ilişkilerinizde zincirleme yapılanmalar söz konusu. Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkilerken, arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor. İlişkisi olmayan bir Başak'san, tanışmak için can attığın kişi ile nihayet bugün karşılaşma imkanı bulacaksın.

TERAZİ

Maddiyat ve sağlık açısından kendinizi oldukça güçlü ve idealist hissedeceksiniz. Spora başlamak ya da yatırım yapmak için oldukça uygun bir gün olacak. Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle, sonradan kullanmayacağınız bir şey alabilirsiniz. Ayın konumu, sert gündemleri önüne getiriyor. Yapman gereken birçok iş varken, üşengeçliğin bugün tavan yapıyor.

AKREP

Rakipleriniz olduğunu unutmyın. Özgüvenli olmanız güzel bir davranış olmakla beraber istediğiniz pozisyonu başkaları ile de paylaştığınızı fark ederek daha çok çalışarak ilerleyin. Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak size iyi gelecek. Hayatındaki tüm sorunları halletmek isteyebilir, görüşmediğin arkadaşlarınla iletişime geçebilirsin.



YAY

Yeni başlangıçlar için uygun bir gün, beklediğiniz haberleri de alarak içinizi ferahlatabilirsiniz. Keyfinizin yükselişe geçeceği bir süreçtesiniz, uzun süreli olacak. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar sizi tatmin etmeyebilir. Bugün, ailenize karşı kesin tavırlı yaklaşırken, fikirlerinizde aykırılıklar olabilir. Bugün, hiç ummadığın konuşmalar yapmana neden olabilir. Seninle ilgili beklenmedik sırlar ortaya çıkabilir.

OĞLAK

İş konusunda emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Sonuç itibari ile kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir noktaya gelmeye başlıyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddesellikle paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz. Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bir süredir yaşadığın maddi sıkıntılar, bugün alacağın haberle birlikte rahatlamana sebep olabilir.



KOVA

Bereketinizin arttığını görebilirsiniz, ailevi ve geleneksel bazı konularda hayatınızda yükselmeye ve önem kazanmaya başlayacak. Araştırmaya yönelik davranışlarınızın olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, kendinize zaman tanımalı, koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmek istemiyor, duygularınızı gizlemek istiyorsunuz. Gezegenlerin seyri, hislerinde değişimler yaşamana neden olabilir. Dün iyi dediğine bugün kötü diyebilirsin.

BALIK

Bazı konularda sonuçların olumsuz olduğunu gördüğünüzde yeniden değerlendirme yapmanız yerinde olacaktır. İstediklerinizi başaracak gücünüz var. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Bugün bilinçaltı Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Paylaşım duygunuzun çok daha önemli olduğu bir gün. Bugün biraz alıngan olabilirsin. Hakkında konuşulanları yanlış anlayabilirsin. Kendini ödüllendirmek isteyeceksin.