Günlük burç yorumları – 10 Mart 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 10 Mart Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 10 Mart 2019, 10:10 Güncelleme 10 Mart 2019, 10:10
Günlük burç yorumları – 10 Mart 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Hayatınızı yönlendirmek için gerekli kararları aldınız. Kaderinizi dizayn edip bunun için harekete geçmek planlı ve istikrarlı bir çalışma gerektirir. Çevre koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. İşinize konsantre olduğunuz zaman, sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz. Kendinizi sorgularken doğruyu daha kolay yakalayacaksınız. Enerjinizi yapıcı kullanacaksınız.

BOĞA

Partnerinizi mümkün olduğunca kafanızda karakterize etmekten vazgeçin. Sosyal ortamlarda bulunmak çok keyifli, size sosyallik de yakışıyor. Yatırım konusunda kafanız iyi çalışıyor. Beklediğiniz maddi kazançların size sağlayacağı sonuçlardan yola çıkarak, imkanlarınızı genişletme çabasındasınız. Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER

Niyetinizi net bir şekilde ifade ettiğinizde evren sizi destekleyecek, kariyer konularına yönelen İkizler burcu üyeleri için başarı kaçınılmaz olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çatışmalara girmemelisiniz. Yaptıkları her hareketten anlam çıkartmanız size yorucu gelir. Ortamlarda, kendi tarzınızı ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Çelişkiler içinde kalmak istemiyorsanız, çevrenize müdahale etmekten sakınmalısınız.

YENGEÇ

İstediğiniz her şeyin hayatınıza aktığını görünce kendinizi mutlu hissedebiliyorsunuz, zamanı aktif şekilde değerlendirmek keyifli zaman geçirmenin en güzel yolu. Partnerinizle beraberliğiniz bir anlamda farklı duygularla gelişecek. Onunla ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun isteklerinin senin tarzının dışında olduğunu daha sonra görmek hayalkırıklığı yaratabilir. En iyisi kendinizi oyalarken, hemen karar vermemelisiniz.



ASLAN

Kaybettiklerinizin kazandıklarınıza değdiğini gördükçe risk almaktan keyif alacaksınız. Hayat denge üzerine kurulu. Bu keşfiniz ufkunuzu açacak. Maddenin esiri değilsiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Çevrenizdeki gizemli ve çekici olaylara karşı bir merak söz konusu olacak. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza önem vermelisiniz. Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir.



BAŞAK

Sevdiklerinizin iyiliklerini kendiniz kadar istiyorsunuz. Bu enerji hayatınıza bereket olarak akıyor. Daha başarılı ve mutlu olmanızda çoğul düşünme biçiminiz etken. Karşıt evinizde geri giden Merkür'ün konumundan dolayı, mantıksal konulara sığınmak ihtiyacındasınız. Sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak çalışmalar içinde olmanız gerekebilir. İsteyerek ve severek işbirliği içindesiniz.



TERAZİ

İnsanlar hakkında kötü düşünmemeniz sizi iyi anlamda ön plana götürüyorken iş yerinde adalet düşkünlüğünüz olayları yanlış anlamanıza sebep oluyor. Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Dengeler sizin için çok önemli. Sorumluluk duygunuzun gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz.

AKREP

Hayatınızın manzarasını dışardan bir göz ile iyi tartıp biçerseniz sonuçlarında kendinize has bir güzellik ortaya çıkacaktır. Hayatı sezgilerle yaşayın. Aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık. Yapmak istedikleriniz için, yeni bir planlamaya ihtiyacınız var. Bugün bilinçaltı motivasyonunuz oldukça belirgin seyrediyor. Değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız bir gün.

YAY

Israr ettiğiniz bazı konularda yanılma payınız olduğunu gördüğünüzde bazı konularda kendinizi fazla gerginlik içerisinde bulduğunuzu görebilirsiniz. Fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birçok konuyu paylaşabileceksiniz. Dış etkenler enerji gücünüzü etkiliyor.

OĞLAK

Hayatınızın dengelerini sağlamakta problem yaşayabilirsiniz. İşte iyi iken aşk veya aile konularını dengeleyemiyor, onları görmezden gelebiliyorsunuz. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, bugün birçok başarıyı bir arada sentezleyebilirsiniz. Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve kafanızda bazı kıyaslamalar yapacaksınız.



KOVA:

Kendinize yöneldiğiniz ve içinize çekildiğiniz zamanlar olabiliyor, kabiliyetlerinizin farkına varmak ve başarılı yönelimler sağlamak için zaten bu çok önemli. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bilinç altınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Fakat duygularınızı paylaşmak istemiyorsunuz. Kişisel zevklerinizde aşırılığa kaçmayın.

BALIK

Zamanın keyfini sürmek ve bereket sürecini değerlendirmek elinizde. Aşkla ilgili problemlerinizi öne çıkartarak iyi ve önemli şeyleri görmezden gelebiliyorsunuz. Maddi hırslarınız ön planda. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları kombine edebileceksiniz. Gizli kalmış konular yüzünden başınızın ağrımasını istemiyorsanız, planlarınızda net olmak zorundasınız. Kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından biri, özgürlükten geçiyor.