Günlük burç yorumları – 9 Mart 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 9 Mart Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 09 Mart 2019, 09:25 Güncelleme 09 Mart 2019, 09:25
Günlük burç yorumları – 9 Mart 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

İki hafta içerisinde alacağınız olumlu yorumlar sizi daha da şevke getirecek. Yapabilirliklerinizi görüp başkalarına da yardım edebilirsiniz. Bugün, yoğun duygular içindeyken bile pratik yönünü ön plana çıkararak, isteklerini arka plana atmayı başarabileceksin. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz. Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmakta. Zincirleme olaylardan siz de payınızı alacaksınız.

BOĞA

Uzun zamandır takıntılı olduğunuz konuları bırakmak ve önünüzdeki güzel olaylara kenetlenmek için oldukça uygun bir dönem, geçmişle bağı kesin. İdeallerini gerçekleştirmek için gerekli verilere sahipsin. Bugün, güvenebileceğin bir çevreye gereksinim duyacaksın. Bugün kafanız oldukça karışık durumda. Venüs, Oğlakta, Merkür kombinasyon burcunuz Balık'ta geri hareketine devam ediyor. Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak.

İKİZLER

Sözlerinizin hayatınızı etkilediğini unutmadan hareket etmelisiniz. Cümlelerinizi dikkatli kullanmanız hayattaki ilerleyişinizde önemli rol oynayacak. İdeallerinle yaşamaktan son derece memnunsun ve bugün işine karışılmasından hoşlanmıyorsun. Duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan bir çok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz.

YENGEÇ

İsteklerinize sesli bir şekilde niyet etmek onların size gelişini hızlandıracağı gibi sizi de onlara götürecektir ve mutluluk gelecektir. Sabırlı olun. Aşk konusunda çekimsersin. Sevgilin hakkında arkadaşlarının farklı düşünmesine neden olabilirsin. Ay, kariyer evinizde ilerlerken toplumsal konulara yoğun bir derinlik getiriyor.. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Merkür'ün geri hareketi maddi ve çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanızı gerektiğini gösteriyor.

ASLAN

Özellikle de şehir dışı veya yurt dışı projeleri olan Aslan'lar için süreç lehlerine işliyor. Titreşiminiz yüksek olduğu için her şeyi başarabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Dengeyi korumak adına ne yaptıysan faydasını görebilirsin. Kendini ilişkiler açısından güçlü hissediyorsun. Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz.

BAŞAK

Hayatı şu aralar radikal kararlar vermeye en müsait burç gruplarından birisiniz. Bu durum sizi endişelendiriyor olsa da iyi ki yapmışım dediğiniz hamleler yapacaksınız. Seni etkisi altına alan endişe ve kaygıların son bulacak! Önümüzdeki günlerde ilişkilerini değerlendireceksin. Merkür karşıt evinizde geri gidiyor.. Duygusal konulara takılı hareket etmeniz sizi olumsuz kılıyor. Karşınızdaki kişilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir. Size karşı haksız davranmaları gururunuzu incitebilir. Sert çıkışlar yaparak kişiliğinizi ortaya koymalısınız.

TERAZİ

Aşk hayatınızda iletişimsel yetenekleriniz ortaya çıkacak. Attığınız adımlarla ilgili olarak alacağınız olumlu tutumlar sizi cesaretli tavra büründürecek. Gökyüzünün sert açılarına maruz kalmak istemiyorsan, alınganlık yapabileceğin olaylardan kendini çekmelisin. Pozitif enerji yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Maddi konularda bir güvene ihtiyacınız var. Karşı tarafın temposunun ağır oluşu canınızı sıkıyor. Değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Bu yoğunluk karşısında aklınız karışabilir.

AKREP

Psikolojik olarak yıpranmış hissetseniz de yapılanma sürecine giriyorsunuz. İş alanında dikkat verdiğiniz konunun büyüdüğünü göreceksiniz. Bugün detay gerektiren her işin peşinde koşuyorsun. Kendini fazlası ile yorulmuş hissedebilirsin. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularda karışık düşünceler içindesiniz. Merkür'ün Balık burcunda geri gidişiyle fırsatların ayağınıza gelmesine rağmen enerjiniz ve bulunduğunuz konum yetersiz kalabilir.

YAY

Kronik rahatsızlıklarınızın tetiklenmemesi için gerekli önlemleri almalısınız. Hobi geliştirmek için uygun bir süreç. Zamanla yarım kalan işlerinizin de çözülecek. Bugün ışığınla herkesi büyüleyeceksin. 2019 yılında mesleki hedeflerine ulaşmak için engelleri bir bir aşacaksın. Merkür'ün geri hareketi, evinizi etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Düşündüğünüzü şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapamazsınız.

OĞLAK

Aile ilişkilerinde işten daha başarılı olacağınız bir dönem. Zamanı iyi kullanmak sizi verimli hale getirecek. İş konularında sabrınızı zorlanabilir. Her zamankinden daha cesur, daha karalı olacaksın. Bu fırsatı yakalamak istiyorsan değişime izin ver. Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir. Vitaminlere ihtiyacınız var.

KOVA

Seyahat etmeniz gereken durumlarda eşyalarınızın yerlerine bilhassa dikkat etmeniz gerekiyor. Kariyer basamaklarını tırmanırken olumsuz konuları gündemeyin. Eleştirmekten yoruldun. Satürn, seni hayatın güçlüğüyle yüzleştirecek. Karşına çıkacak zorlukları çözebileceksin. Merkür'ün burcunuzda geri gitmesi sizi duygusal tavırlar takınmanıza neden oluyor. Duygusal değişimleriniz işinizi arka plana atmanıza neden oluyor. Maddi konularda istediğiniz performansı yakalamak için biraz daha beklemelisiniz.

BALIK

Maddi anlamda verimli adımlar atmak için uygun bir zaman. İş kurmak ya da var olan işte geliri arttırmak gibi konular bugünlerde sizin sezgisel yeteceğiniz... Dünyayı güzelleştirmek senin mizacında var. Hayal ettiğin işleri yapmak istiyorsan, bugün gökyüzü fırsat sunuyor. Merkür geri gidiyor.. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada duygusal coşkular yaşayacaksınız.