Günlük burç yorumları – 8 Mart 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 8 Mart Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 08 Mart 2019, 09:25 Güncelleme 08 Mart 2019, 09:25
Günlük burç yorumları – 8 Mart 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Girişimci yönünüz işinizde her zaman takdir görmenizi sağlıyor. İş konularındaki başarınızın yüksek titreşimli güzel halini aşk hayatınıza da yönlendirin. Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. İşinizde yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri, güzel konuşmaları ve dış görünüşlerindeki özen. Çevrenizi sınayacağınız bir gün. Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Kişisel ilişkilerini maddesel kazançlarınla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsin.

BOĞA

Olumlu bakış açınızın başkalarına faydası oluyor ancak kendinizi yönlendirmek konusunda başarısızsınız. Endişeye kapılıp hareket edebiliyorsunuz. Ay'ın konumu bilinçaltınızı etkilemeye devam ediyor. Huzursuz bir tutum sergileyerek, çevrenizdekilerin hakkınızdaki fikirlerini öğrenmeniz mümkün değil. Gelişigüzel olayların sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için, seçicilik konusuna özen gösteriyorsunuz. Ay, bugün sana pek yardımcı değil. Güne uykulu başlaman, basit görünen işlere adapte olamamana neden oluyor.

İKİZLER

Aşkı sadece olumlu yönleri ile yaşamayı istemek peri masallarından farksız olur. Partnerinizi her yönü ile kabul etmeniz çok önemli. Ani gelişen olaylara karşı bir B planı hazırlamanız güzel. Fakat, konuşmalarınız çoğu kez ikna edici olmayabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin ilginç fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Onları reddetmeden önce, düşüncelerini sonuna kadar dinlemeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Birlikte çalıştığın kişilerle iş birliği içindesin. Ay, disiplin gerektiren konulara yönelmene yardımcı olabilir.

YENGEÇ

İşinizde arkadaşlarınızı motive eden siz olduğunuz takdirde başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Topluluklar içerisinde öz güveniniz yüksek olsun. İşinizde arkadaşlarınızı motive eden siz olduğunuz takdirde başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Topluluklar içerisinde öz güveniniz yüksek olsun. Yaratıcı fikirlerinizi mesleki konularda kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, kararsızlık duygusu sizi engelliyor. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz. Duygu derinliği içinde olacağın bugün, her şeyi farklı algılayabilirsin. Geçmişi kafana takmamalısın.

ASLAN

Hobisel yeteneklerinizin geliştiğini göreceksiniz. Radikal kararlar almak isteyen Aslan'lar için olumlu bir dönem. Kendinizi yavaşça değiştiriyorsunuz. Her şeye meraklı bir yaklaşım içindesiniz. Bugün ilişkilerinizde gücünüzü farklı bir şekilde karşı tarafa yansıtabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Projelerinizi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Fikirlerinde bir inatçılık söz konusu. Bazı işlerini toparlayacak ve ekip arkadaşlarını da organize edebileceksin.

BAŞAK

Verimli olmak hususunda çok başarılısınız. Kendinizi değerli hissettirecek her türlü evrensel mesaj bugünlerde karşınıza çıkabilir, kalbinizi güzelliklere açın.Sosyal hayatınızda enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sizi destekleyen dostlarınız sayesinde yaratıcılığınız güncellik kazanacak. Bu tatil gününüzde, yollarla ilgili ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Senin için ilginç bir gün başlıyor. Birlikteliğinde karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalaman mümkün…

TERAZİ

Evinizde yapacağınız değişiklikler, enerjinizi değiştirecektir. Huzur enerjinizi aktive etmeniz şart. Özellikle iş stresi üzerinize fazla gelmeye başladı. Parasal konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vereceksiniz. Her başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz. Kişisel hırslarınızı sosyal ilişkilerinizle birleştirebilirsiniz. Maddi konularda fırsatları değerlendiriyorsun. Bugün, görüşeceğin kişilerin davranışları çok önemli.

AKREP

Kalbinizin sesini dinlemek sizin için çok önemli bu sebepten de çoğu zaman doğru karar alabiliyorsunuz, yanlışlarınızın ise asilce sonucuna katlanıyorsunuz. Her zaman ilişkilerinizde güçlü olan tarafsınız. Karşı tarafın dürüst yaklaşımlarından emin olabilirsiniz. Heyecanlarınızı enerjinizle birleştireceğiniz bir gün. Bugün, risklerden uzak kalmalı ve sezgilerinizin sizi yanıltabileceğini asla aklınızdan çıkarmamalısınız. Kişisel kariyerinin ve güvenin çok önemli olması, yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara yönelmeni sağlıyor.

YAY

Günlük bir sohbet esnasında bile farklı ilhamlar alabiliyor ve gününüzün tamamını bu ilham ışığında iyi geçirebiliyorsunuz. Sizleri üzmek imkansız bu yüzden şanslısınız.Yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, oldukça eğlenceli ortamlarda bulunacak ve duygusal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kalbi dolu olanlar, partnerleri ile birlikte ortak sosyal aktiviteler içinde olacaklar. Ay, ateş burcunda. Kişisel özgürlüğünün elinden alınmasına karşısın. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsin.

OĞLAK

Zodyak tablosunun ciddi çocukları olarak bugünlerde gelecek planlamasında çok başarılısınız. Ailenizin takdirini kazanacağınız bu sürecin sizin için zor olmadığını göreceksiniz. Dostlarınızdan aldığınız güzel haberler sizi oldukça mutlu ederken, değer verdiğiniz anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Çevrenizdeki kişilerle aranda duygusal çekişmeler olabilir. Bugün, yeniden düşünmeli ve beklemelisin.

KOVA

Bugünlerde düşünce yapınız ekstra önem kazanıyor. Uranüs'den ötürü her şey değişirken bunun kötü mü iyi mi olacağına düşünme biçiminiz karar verecek. Bugün parasal konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceğiniz ortamlarda, arzularınızı gemlemek zorunda kalmak, canınızı sıkmamalı. Bugün yaratıcılığını daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içindesin. Toplumsal başarını ön plana çıkarabilirsin.

BALIK

Bugünlerde arkadaş çevreniz genişleyebilir. Çıkarcı kişilerle samimi kişileri ayırt etmeniz çok önemli. Bu noktada da hisleriniz en yakın dostunuz olacaktır. Bazen çevrenizle aranıza keskin, aşılmaz sınırlar çiziyorsunuz. Bugün de, benzer tutucu davranışlar içinde olmanız, arkadaşlarınızın tepkilerine hedef olmanıza neden olacaktır. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz. Duygusal bağlarını güçlendirmek istiyorsun. Potansiyeli olumlu bir şekilde ortaya çıkarman bugün mümkün…