Günlük burç yorumları – 6 Mart 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 6 Mart Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 06 Mart 2019, 09:28 Güncelleme 06 Mart 2019, 09:28
Günlük burç yorumları – 6 Mart 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Geçmişte hala bırakamadığınız problemlerle yüzleşmenin son evresine geldiniz. Bugünden itibaren hayat sizi yeni olana adapte etmek için hazırlayacak. Bugün su burcunda gerçekleşecek yeni ay, değişimin sinyallerini verecek. Kendini güvence altına almayı başarabilirsin. Güçlü kararlar verebileceğiniz bir gününüzdesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. Bugün, iş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli. Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz.

BOĞA

Hayatınıza girecek olan güzellikleri taktir etmeyi unutmamalısınız. Evrenin özellikle sizlere karşı en cömert olacağı zaman dilimine geçiyorsunuz. Sakin bir gün istiyorsun ancak öğleden sonra alacağın haberle birlikte hareketlenmen ve yollara düşmen gerekebilir. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok. Onun davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O, bir süredir sizden haber bekliyor. Yoğun iş temponuz sizi yorgun düşürüyor.

İKİZLER

Hayatınızda saklı olan ufak çaplı hazineleri gördükçe olumlu ve verimli olduğunuz için kendinizi bir kez daha taktir edeceksiniz. Uzun soluklu bir ilişkin varsa, geleceği konuşmak için bir araya gelip ciddiyet kazanmasını isteyebilirsin. Yaşam dengelerinizde aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz.

YENGEÇ

Sizler için oldukça sert bir gökyüzü hareketi gerçekleşmek üzere. Hayatım alt üst oluyor gibi bakarsanız deneyimler sizi zorlayabilir. Olgun tavırların sayesinde işte parlaman mümkün. Çalışma arkadaşlarınla uyumun takdir toplayabilir. Arzularınıza gem vuramazsınız. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız. Motivasyona ihtiyacınız var.

ASLAN

Maddi anlamda ferahlayacağınız ve bereketinizin artacağı bir sürece giriyorsunuz. Paranız çoğalacak, varsa borçlarınız bitecek ve üstüne ekleyebileceksiniz. Arkadaşlarınla yapacağın çalışma her şeyi ortaya çıkarabilir. Öne çıkmak ve gücünü göstermek istiyorsun. Son günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Ay'dan aldığınız etki bağımlı olduğunuz konularda sizi daha yaratıcı yapıyor. Fakat, özgürlüğünüzü korumak için her şeyi yapıyorsunuz.

BAŞAK

Yalnızlığınızı paylaşacak ve size iyi gelecek biri hayatınıza girmek üzere. Aşka bakış açınız adına da değişimler yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Akıl akıldan üstündür, bugün bir yakının ile yapacağın konuşma, aklını karıştıran meseleyi çözmeni sağlıyor. Yaşam süreci içinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda, yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Bugün, sezgilerinizi doğru kullanmalı ve düşüncelerinizi farklı konularda yoğunlaştırmalısınız. Polemiğe girdiğiniz kişilerden istediğiniz karşılığı alamayabilirsiniz.

TERAZİ

Sosyal ortam ve iş grupları içerisinde kendinizi dinletebilmeniz güzel olsa da bugünlerde dinlemeye de yer açmanız çok önemli olacak. Bugün gerçekleşecek bir yeni aya şahit olacağız. İnsanları anlamakta güçlük çektiğin günler yaşıyor olabilirsin. İş yaşantınızda alıngan olacağınız bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Sessiz kalmakla birçok sorunu biriktiriyorsunuz.

AKREP

Aşk hayatınızla ilgili almak istediğiniz kararları almak için uygun bir sürece giriyorsunuz. İlişkisini bitirmek isteyenler de yeni ilişki isteyenler de aksiyon alabilir. 7 yıllık bir serüvene hazır mısın? Gezegenler, içsel sıkıntılarını çözmen için sana alternatifler sunacak. İdealist yapınızı çok fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konularında sorunlar çıkacak.

YAY

Yenilikleri hayatınıza çekmek için yavaşça uygun bileşenleri bugünlerde toparlayın. Aksiyon almak için uygun bir gün olmasa da hazırlık yapmak için uygun olacak. İletişim kurduğun insanların bugün ani çıkışlarına anlam veremeyebilirsin. Etrafındaki herkes ateş topu gibi. Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın desteği önemli olacak.

OĞLAK

Zamanlama açısından ve yön çizme açısından kalp çakranızı harita gibi görürseniz bulunduğunuz yerden istediğiniz yer ve konuma geçişiniz daha kolay olacak. Gezegenlerin seyri, ciddiyet kazandıracak gelişmeleri işaret ediyor. Kendini halsiz hissedebilirsin. Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Mantıklı davranışlarınızla istediğiniz platformu yakalayabileceksiniz.

KOVA

Retrodan en az etkilenen burç grubu olarak oldukça şanslısınız. Bugünlerde ise olumlu gelişmeler ile hayatınız yeniden şekilleniyor. Yardımcı ve yönlendirici tarafın dikkat çekiyor. İş dışında yaşayacağın gelişmeler aklını karıştırabilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Bugün, etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayların alt yapısını araştırmalı ve gerekli müdahaleyi göstermelisiniz.

BALIK

İş ve arkadaşlık ortamınızdaki bazı anı değişimler lehinize olacak. İş yerinizde hiç sevmediğiniz biri gidebilir dedikoducu arkadaşınızla aranız bozulabilir... Bugün ilişkilerine heyecan katarken, bir yandan merhametli tarafını da göstermeden edemeyeceğini işaret ediyor. Bugün özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili güzel değişimler söz konusu. Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz.