Günlük burç yorumları – 5 Mart 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 5 Mart Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 05 Mart 2019, 09:50 Güncelleme 05 Mart 2019, 09:50
Günlük burç yorumları – 5 Mart 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Hayatınızı yeniden düzenlemekle alakalı alacağınız kararlar sizi başarıya götürecek. Radikal kararlar almak, iş kurmak gibi planlar için şartlar çok uygun. Bugün işler biraz karışmaya başlıyor. Gezegenlerin seyri, ufacık meseleleri bile kafanda büyütmene neden olabilir. Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayları görecelilik kavramıyla bağdaştırdığınız için, hata kaybını minuma indirebiliyorsunuz. Kazançlarınızla ilgili detaylar kafanızı karıştırabilir.

BOĞA

Uranüs'ün sizin burcunuza gelmesi ve 7 senelik misafirlik sürecinin başlamasına yaklaştıkça hayatınıza gerçekleşen küçük değişimleri fark edebilirsiniz. Çalışkan tavırlarınla çevrene örnek olabilecek çalışmalar içine gireceksin. Kendini cesurca ortaya koyabileceksin. Çevresel koşullarınızı yeniden irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Güven duygunuzun pekişmesi, biraz da sizin tutumunuzla ilgili gelişiyor. Olaylara isteksiz yaklaşıyorsunuz. Yalnız kalmalı ve kendinizi izole ederek, yorumunuzu etki altında kalmadan yapmalısınız.

İKİZLER

İş konularında cesaretinizi yeniden topluyorsunuz. Geçmişte istediğiniz fakat bir türlü girişemediğiniz işlere girişmek için oldukça olumlu bir süreç. Yönetici gezegenin Merkür, durağan hayatına esneklik katabilir. İletişimde hızlı çözümler üretebilirsin. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Yaşadığınız olayların birçoğu, sizin özgün bakış açınızdan ileri geliyor. Bugün, partnerinizin fikirlerinden olumlu etkileneceksiniz. Aşk ve sosyal hayatta ilginç gelişmeler var. Hayaller ve gerçekler arasında yanılmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ

Elde ettiğiniz başarılar bir zafer göstergesi olsa da bunların karşılığında birçok fedakarlıkta olacak. Bazı dostlarınızı hayatınızdan çıkartmak için uygun bir gündesiniz. İletişim odaklı konularda yapacağın açıklamalar birilerinin canını sıkabilir. Düşünmeden konuşmamalısın. Bugün güçlü bir mantık içindesiniz. Kolay iletişim kurabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün. Bir akrabanızın sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bugün, bağırsaklarınıza dikkat etmeli ve abur cubur yemekten sakınmalısınız.

ASLAN

Bereketiniz günden güne artıyor. Korkularınızı yenmek için uygun bir gün. İş konularında atılım yapmak size uzun vadede büyük karlar getirecek. Bugün geri hareket etmeye başlayacak olan Merkür, çevrenin sorunlarıyla uğraşacağın bir günü işaret ediyor. Zihinsel yoğunluk yaşadığınızı bildiğiniz halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerden gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Ay'ın konumu, fikirlerinizi paylaşma konusunda dikkatli olmanızı öneriyor.

BAŞAK

Aşk ilişkilerinde gardların indirildiği ve daha yapıcı konuşmaların gerçekleştiği bir gün olsa da direkt olarak duygularınızı belli etmeyin. Endişelisin. 'Hiçbir şey yetişmeyecek' gibi söylemlerin, iş arkadaşlarınla aranda problem olabilir. Dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz yükselecek.

TERAZİ

Yatırımlar yapmak ya da para biriktirmek için uygun bir sürece giriyorsunuz. İstikrarlı olarak sürdürürseniz evrenin destekleri görünüyor. Merkür'ün geri hareketi ile amaçların doğrultusunda hareket edeksin. Gereksiz masraflardan kaçınmalısın. Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Ailenizle ilgili düşünceleriniz olumlu ve onların desteğini görüyorsunuz.

AKREP

Anlaşma ve sözleşmelerinizde sabit kalmanızı destekleyen tutum sizi zora sokmayacak. Sağladığınız imkanları beğenmeyen kişiler ile çalışmamak husunda net olmalısınız. Gün içinde çevrende senin tarzına uygun arkadaşlarınla birlikte ortak çalışmalar içinde bulunacaksın. Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın nedenini araştırırken, sevdiğinizle çatışabilirsiniz.

YAY

Verimli bir kariyer elde etmek için dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlarınızla verimli iletişim kurabilme yeteceğiniz de göze çarpıyor. Başarılısınız. Önüne farklı fırsatların çıkması söz konusu. Çalışma azminin önüne kimsenin geçmesini istemiyorsun. Ay'ın konumu, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda detaylar üzerinde durabilirsiniz. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

OĞLAK

Geçmişten gelen salt değişimler gözünüze bugünlerde daha çok ilişebilir. İşe yaramayan gidiyor ve işe yarayan ise gelerek size konfor alanı sunuyor. Geri hareket edecek olan Merkür'ün seyri, güvensizlik duygusu içinde olmana neden olabilir. Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ilginizi çekiyor.

KOVA

Verimli çalışma ortamının olması için şahsi dokunuşlarınızın içinde olması şart. İş alanınızla ilgili gerekli değişiklikler yapmak için oldukça uygun bir dönem. Yaklaşık 21 gün geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür, iş hayatını etkisi altına alıyor. Ay burcunuzda ilerlerken, cazibenizi öne çıkarıyor. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir.

BALIK

Etrafınızdaki kişilerin hassasiyet sahibi olmadığını görmek üzebilir. Başkalarının yaptıklarını düşünmek yerine verimli kullanmak sizi mutlu edecektir. Kendi işi olan bir Balık burcuysan, gelir-gider dengesnde karışıklık yaşayabilirsin. Söylemlerine dikkat etmelisin. Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, enerjinizi güçlendiriyor. Bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. İşinizde yoğunlaşmaktan mutlu olduğunuz bir gün. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.