Günlük burç yorumları – 4 Mart 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 4 Mart Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 04 Mart 2019, 10:34 Güncelleme 04 Mart 2019, 10:34
Günlük burç yorumları – 4 Mart 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Koç'lar bugünlerde Merkür metrosunun aldatıcılığını derinden hissedebilirler. Eski sevgili veya eşten gelen samimi olmayan geri dönüşler gerçekleşebilir. Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, öğle saatlerinden sonra, kişisel düşüncelerinizi derinleştireceğinizi gösteriyor.

BOĞA

Bugünlerde kendinize ait özel sırlarınız konusunda dikkatli olun. En yakınınızdan bile bir atak alabilirsiniz ve sırlarınız bir şekilde dilden dile gidebilir. Dengeli yapınız yüzünden, her olaya oto kontrol sisteminiz dahilinde, akıllıca çözümler getiriyorsunuz. Sevdiklerinizin menfaatleri çerçevesinde gelişecek olaylara el atabilirsiniz. Bugün, ortak ilişkilerinize yeniden yön vermeniz gerekebilir.

İKİZLER

Genel konunuz dikkat dağınıklığı. Bir de üstüne iş yerinizde sizden üst pozisyonda çalışan kişilerin radarına yakalanarak problemler yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için birçok vasıfa sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz.

YENGEÇ

Seyahat etmesi gerekenlerin bilhassa eşyalarını gözetimi altında tutması çok önemli olacak. Seyahat dönüşü bulunduğunuz yerde eşyanızı unutabilirsiniz. Bugün duygularınızı rahat şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Yönetici gezegeniniz Ay, duygusal konularda değişim göstermenizin uygun olacağını gösteriyor. Yaratıcılık konusunda farklılığınızı çevrenize hissettirebileceksiniz. Dost toplantıları sizi bekliyor.

ASLAN

Bu metronun en kazançlıları sizler olabilirsiniz. Diğer burç grupları talihsizlikler yaşıyor iken siz öğrendiğiniz derslerin başarılı sınavlarını vereceksiniz. Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız.

BAŞAK

Yalan bilgilere ya da aşk problemleri ile sınanabileceğiniz bir gündesiniz. Bu süreç aldatıcı bir süreç olduğu için hemen her duyduğunuza inanmayın. Bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmek istemiyor ve duygularınızı gizlemek istiyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarının olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, kendinize zaman tanımalı, koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

TERAZİ

Bu aralar sağlığına dikkat etmelisiniz. Doğal bitki çayı hem kendinize hem ev arkadaşınıza yapmak, eve doğal portakal esansları eklemek hayatınızı rahatlatacak. Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında, kendiniz daha iyi yönlendirebiliyorsunuz. İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir. Venüs'ten aldığınız olumlu etkiler sayesinde olayları hızlı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz.

AKREP

Siz de bugünlerde yalana itibar etmemesi gereken grupların başında geliyorsunuz. Sağlık açısından önemli kararlar almaktan bugünlerde kaçının. Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz Güç ağırlıklı sosyal platform hazırlığındasınız.

YAY

Yay'lar bugünlerde aile içi problemler yaşayabilirler. Olayların odak noktasında kalmamak için mümkün olduğunca hatırlayın ve sessizce olayları uzaktan izleyin. Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri, bazı fırsatları da birlikte getirecek. Bugün Ay, sosyal ilişkilerinize olumlu yansırken, ilginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz.

OĞLAK

Özellikle mailleşerek çalışan Oğlak'lar bugünlerde iletişim kopukluklarına karşı dikkatli olmalısınız. Gerekirse bir maili iki kere gönderin. Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün, Ay, para evinize olumlu yansıyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor.

KOVA

Aşk gibi duygusal alanlarda başarı sizinle. Fiziksel çekiciliğiniz de karşı cinsin ilgisini çekmeye başlayacak ve onların size yaklaşması sizin hoşunuza gidecek. Duygu yüklü bir gün. Ay'ın burcunuzda bulunurken, sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz.

BALIK

Yanlış anlaşılmalar ve iletişim kopuklukları başlıca probleminiz olacak olsa da pes etmeden devam etmeniz hayat sınavını geçmenizi sağlayacak. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Bugün, etrafınızdaki kişilerin size davranışlarından anlamlar çıkarmak yerine, olayların alt yapısını araştırmalı ve gerekli müdahaleyi göstermelisiniz