Günlük burç yorumları – 3 Mart 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 3 Mart Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 03 Mart 2019, 10:11 Güncelleme 03 Mart 2019, 10:11
Günlük burç yorumları – 3 Mart 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Aşk hayatınızda çarpıcı gelişmeler olabilir. Özellikle alacağınız ani kararlar etrafınızdaki insanlar için fazla olabilir ve büyük yankı uyandırabilir. Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün birçok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor. Ay, meraklı bir ruh halinde ilerlerken duygusal konulara eğilimin artabilir. Sevgilinle bazı problemler yaşayabilirsin.


BOĞA:

Bazı konularda gerekli adımları atmak hususunda geri planda kalmıştınız. Bugünlerde atacağınız adımlar uzun vadede sizlere iyi yönde sonuç getirecektir. Duygusal iniş çıkışlar yaşıyorsunuz. Çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Duygusal takıntılarının seni yönlendirmesine izin verme! Aşk konusunda ileriye dönük kararlar alabilirsin.

İKİZLER:

İnsanlarla savaşmak yerine akışta kalın. Direkt olarak sizinle iletişimi olmayan konulara fazlaca dikkatinizi vererek zamanınızı harcıyorsunuz. Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak. Gezegenlerin seyri, kendini olduğundan daha meraklı ve hassas hissetmene neden olabilir.


YENGEÇ:

Duygularınızla harp içerisindesiniz. Olaylar dingin bir su gibi hayatınızdan akmaya başlarken siz durumunuzun dünden daha iyi olduğunu görebileceksiniz. Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Ailenin sorunları bugün senin için önemli olacak. Onlarla daha yapıcı konuşmalar yapacaksın.

ASLAN:

Sezgilerinizin kuvvetlendiği, kendinizi geliştirdiğiniz ve keyfini de sürdüğünüz bir süreçtesiniz. Etkin olarak hayata katılmamak için bir sebebiniz yok. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız. Yapacağın girişimler, sevdiğin kişiyi heyecanlandıracak. Bugün, alışveriş konusunda ısrarcı davranabilirsin.

BAŞAK:

Kendiniz ve diğer insanlara karşı daha yapıcı ve motive edici olmayı denemelisiniz. Sarf ettiğiniz cümlelerin farkında olmak yapıcı motivasyon getirecektir. Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz.. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı sağlayacaksınız. Ay'ın konumu seni eleştiriye açık hale getiriyor. Huzurlu bir pazar için detaylara takılmamanı tavsiye ederim.

TERAZİ:

Arkadaşlarınızla konuştuğunuzda sosyalliğinizi derinden hissediyorsunuz. Kalabalık içerisinde sessiz kalmaktansa küçük gruplarda derin sohbetleri tercih edin. Yönetici gezegeniniz Venüs, Kova'da ilerlemekte ve özgür düşünceler içinde hareket etmenize neden olmaktadır. Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Bugün ailene zaman ayırmak isteyeceksin. Ama bu durum, sevdiğin kişiyi ihmal ediyorsun anlamına gelebilir.

AKREP:

Çekiciliğinizin bilincinde olarak bugün karşı cinsi manipüle etmeye yönelebilirsiniz. Uzun vadede çevrenizdekileri kaybetmenize sebebiyet verebilir. Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.b Arkadaşların bazı sorunlarını seninle paylaşmak isteyecek. Onlara akıl verirken kendinle yüzleşeceksin.

YAY:

Kalbinizi kıran kişilere karşı anlayışlı ve tölere eder şekilde olmamalısınız. Sebeplerini anlarken kişileri hayatınızdan uzaklaştırma cesaretine sahip olun. Çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmesi için çaba göstermemenize karşın, onların size ilgileri çok yüksek. Her zaman doğallıktan yanasın. İlişkilerindeki beklentilerini karşı tarafa yansıtman, bazı gerilmelere neden olabilir.

OĞLAK:

Haklarınız üzerinde hak iddia eden kişiler olabilir. İş ve eğitim alanlarında kendinizi korumalı hatta gerekirse bu saboteleri edenlere akranlarınızı da korumalısınız. Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Hatalarınızı büyütmemelisiniz. Bugün hızlı hareket ederken, önemli detayları gözden kaçırabilirsin. Küsleri barıştırmak için efor sarf edebilirsin.

KOVA:

Hayata bütünsel bakabilme yeteneklerinizde artış gözlemlenebilir. Kendinizi olumlu yöne götürürken başkalarına da yardımcı olmayı unutmamalısınız. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyorsunuz. Bugün Ay burcunuzda ve özgür düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı enerjiyle birçok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız. Aşk konusunda acele karar vermemelisin. Gördüğün her şeyden nem kapman, seni şüpheci biri yapabilir.

BALIK:

İş ve eğitim alanında mantığınızı konuşturuyor iken, doğuştan gelen yeteceğiniz olan sezgilerinizi bastırmak yerine onlarla beraber ilerleyin. Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Her zamankinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları irdelememelisiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Bugün karşına çıkan kişiyle ilgili yapacağın minik araştırma, kafanın iyice karışmasına neden olabilir.