Günlük burç yorumları – 2 Mart 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Hafta sonunda burçları neler bekliyor? İşte 2 Mart Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 02 Mart 2019, 09:30 Güncelleme 02 Mart 2019, 09:30
Günlük burç yorumları – 2 Mart 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Aşk hayatınızda partnerinize karşı aşırı tedbirlilisiniz. Kendisi yer yer bu güvensizlik halinden rahatsız olabilir. Disiplini elden bırakmak istemeyeceksin. Hırslarına yenilmek istemiyorsan atacağın adımları iyi hesaplaman gerekebilir.

BOĞA

Birilerinin problemleri ile ilgilenmekten yorulmuş olabilirsiniz. Durağan bir sürece adım atmak sevindirici bir haber olacak. İlişkilerine dair bazı yaklaşımların değişebilir. Duygularını paylaşmadığın sürece huzursuz ve kaprisli olabiliyorsun.

İKİZLER

Komuta edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bu durumda işinizin selameti için ne yapmanız gerektiğine karar vermelisiniz. Yalnız kalmaktan hoşlanmadığın kesin. Bugün birçok dostunla bir arada olma ihtiyacı içindesin.

YENGEÇ

Kaderinizi yönlendirmenin elinizde olduğunu anlamak için ufak alıştırmalar yapmanız sizi mutlu edecektir. Sistemli olduğun zaman kendini rahat ve girişken hissediyorsun. Ailene karşı daha hassas olmalısın.

ASLAN

Gururdan hayır diyemediğiniz şeyler kendi kendinize hayır demenize sebep oluyor. Her şeyin sonucu var unutmayın. Sabırlı ve kararlı bir gündesin. Bugün seni kimsenin yıkmasına izin vermiyorsun. Kararsız davranışlara tavırlısın.

BAŞAK

Sezgilerinizin sizi yanıltmadığı sürece girdiniz. Kendiniz için değil, başkaları için de analizler yaparken bulmaya başladınız. Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapıda olacaksın.

TERAZİ

İş hayatınızda adil olmayan konulara çok takılmanız kendinize zarar veriyor. Kendinizi düşünmeli ve kendinize karşı adil olmalısınız. Evlilikler, ilişkiler için karar aşamaları gündemde. Sevdiğinle konuşurken eski konular tartışmaya dönüşebilir.

AKREP

Arkadaş çevresi ile aranıza bir süredir mesafe koyuyorsunuz. Bu yüzden yeniden ortaya çıkın ve sosyal olun. Sakin bir güne başlamışken oyunbozanlık yapacak bir haber, keyfinin kaçmasına neden olabilir.

YAY

Neşeli ve keyifli bir sürece adım atarken özellikle aşk konularında da kendinizden emin bir tavır sergiliyorsunuz. Midene giren ağrıların nedeni stres olabilir mi? Karşındaki kişinin seni dinlemesi için sakin olman şart.

OĞLAK

Başkaları ile olan iletişiminizi yapıcı olarak düzenlemek istediğinizde onlar bunu hemen fark ederek yapıcı cevap verecekler. Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak için bugünü dört gözle bekledin ancak üzerinde huzursuzluk var.

KOVA

Kendinizi geliştirmek için uygun bir zaman. Eğitimsel tedariği edindiğinizde önünüzde hiçbir şey duramaz. Bugün aksayacak hiçbir işe tahammülün yok ancak bazen işler bizim istediğimiz gibi gitmez, hazırlıklı olmalısın.

BALIK

Olumlu düşünce ruhunuzu kaybetmediğiniz sürece olumlu süreçler hayatınıza çekilmeye başlayacaktır. Hobilerini uzun zamandır erteliyorsun. Kendine zaman ayırman eleştiriye açık olsa da umurunda değil.