Günlük burç yorumları – 28 Şubat 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 28 Şubat Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 28 Şubat 2019, 09:32 Güncelleme 28 Şubat 2019, 09:32
Günlük burç yorumları – 28 Şubat 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Iş konularında oldukça şanslı bir süreç karşılıyor sizi. Başkalarının fikirleri ile de desteklenmeye açık olmalısınız. İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Etkiniz yüksek ve duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün. Bugün, güne hakim olan duygusal atmosferden sıyrılıp risk almaya, yenilikçi nitelik taşıyan olaylara dahil olmaya hazırsın.


BOĞA:

Herkesin saygı duyduğu şanslı olan bir grup olarak aile içerisindeki negatif problemlerin ortasında kalabilirsiniz. Belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni projelerinizi gündeme getireceksiniz. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, yönetim kadrosunda yapılacak değişiklikleri de beraberinde getirebilir.


İKİZLER:

İş hayatınızda ve aşk hayatınızda bilmediğiniz konuları kabul etmeniz bugünlerde çok önemli. Dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermemili, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı, riskleri göze alarak ortaya çıkarmalısınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Bugünlerde azimlisin. Ama arada neyi ne için feda ettiğini düşün. İşe başlamak için kolları sıvayabilirsin.



YENGEÇ:

Aile yaşamınızda saygı sevgi çerçevesini elden bırakmazsanız bu enerji size yeni dostluklar olarak dönecek. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Tecrübelerinle stabil olarak kazançlı işlere girişebilirsin. Kendi işindeki çalışmalarını genişleteceksin.



ASLAN:

Sezgi yeteceğiniz artacak ve bunu fark etmenizde büyük rol oynayacak. Maddi açıdan ferah bir döneme giriyorsunuz. Bugün görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün. Değişim sağladığın konuların üzerine gittiğin bir gün. yenilenmelerin karşısında gelişmelere tanık olabilirsin.


BAŞAK:

Bu günlerin en şanslı burçlarındansınız. Özellikle iş alanında potansiyelinizi ve zekanızı ortaya koymanın vaktidir. Gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün.ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasını sağlayacak. Geleceğinle ilgili güzel adımlar atacaksın. Tavsiyem, biraz daha sabırlı olman ve kendine iyi bir plan yapman.


TERAZİ:

Çekiciliğinizle beraber zeka ve ruhsal gelişiminiz de artmakta. Yaptığınız yatırımlar hem aşk hem de iş alanında meyvesini veriyor. Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Mesleğinizde değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bugün ortamlarda takdir göreceksiniz. Yaşayacağın teknik bir sorun seni zorlayabilir. Bu konuda yardım etmek isteyen insanlara karşı tavrın sertleşebilir.


AKREP:

Eski ortak, iş ya da aşk partneri olsun yeniden ortaya çıkmasına dayalı problemlerin tekrarlanmaması hususunda dikkatli olun. Dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden, tepki alabilirsiniz. İletişimde yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve bazı kıyaslamalar yapacaksınız. Kardeşlerinizin bir sorununa yardımcı olabilirsiniz. Çalışıyorsan, karşındaki insanları konuşmanla etkileyebilir. Yeni anlaşmalara imza atabilirsin.


YAY:

Tam bitti dediğiniz bir ilişkinin yeniden kendini göstermesi söz konusu. Ruygusal etkiler sonunda karşılık buluyor. Olaylara daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bugün iradenin çok güçlü olduğunu ispat etmek isteyebilirsin. Özellikle kariyerin adına farklı sorumluluklar alabilirsin.



OĞLAK:

Hem kendinize hem partnerinize karşı adil olmalısınız. Her konuda başarılı olabilirsiniz lakin sizi kullanmaya çalışanları bulun.Geleneksel yapınızı zorlamaktan hoşlanacağınız bir gün. Ay'ın konumu, yanınızda çalışan kişilerle aranızda görüş ayrılığına neden olabilir. Duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Dostlarınız bazı konularda sizin fikrinizden yararlanmak isteyecekler. Bugün Ay'ın konumu ile sır niteliğindeki bilgilerin ortaya çıkışı, içindekileri dökme isteği uyandırabilir.



KOVA:

Sevenlerinize karşı egonuzu yöneltmeye başladığınızı fark ettiğiniz anda buna son vermez iseniz sert tepkiler sizi üzebilir. Ay bilinçaltınızı pozitif bir biçimde etkiliyor. Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyacağınız bir gün. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Bugün kariyerinde yol gösterebileceğin insanlarla karşılaşabilirsin. İyi bir konuşmacı olduğunu gösterebilirsin.



BALIK:

Gelişime açık olursanız işinizde başarınız artacak. Değişiklikler gündeme gelebilir. Yeni enerjilerin hayatınıza girmesine izin verin.Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman, bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Yoğun bir gün. Duydukların seni oldukça derinden etkiliyor. Bugün duyacağın bazı şeyler seni şaşkına çevirebilir.