Günlük burç yorumları – 26 Şubat 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 26 Şubat Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 26 Şubat 2019, 09:25 Güncelleme 26 Şubat 2019, 09:25
Günlük burç yorumları – 26 Şubat 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Yaşadıklarınız sizi gerçekten yordu ve bitkin düşürdü. Affederek yük atma zamanı geldi ve siz bunun farkındasınız. Bugün düşüncelerinizde kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdekiler bu yönünüzü algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyor. Ateş burcu etkisinde olan Ay, ani kararlar alacağını işaret ediyor. Kariyerin söz konusu olduğunda gözün kimseyi görmüyor.



BOĞA:

Çevresi geniş ve bereketli bir karakter olduğunuz için sevdiklerinize hayır diyemiyorsunuz. Ancak yeri geldiğinde demelisiniz.Arkadaşlarınız arasında farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Manevi yardım, onları rahatlatacaktır. Gezegenler, hayatın gerçeklerinin arasına karışmakta zorlanabileceğini vurguluyor. Yardım istemek için ideal bir gün.



İKİZLER:

Arkadaşlarınızla vakit geçirirken söylememeniz gereken şeyleri söylüyorsunuz. Bu konuda oldukça net olmalısınız. Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Bugün kendinizi ispat etme konusunda ustaca ve kibarca yaklaşımlar sergileyin. Parasal konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre pozisyonunuzu ayarlayın. Partnerinizden yardım göreceksiniz. Ay, karşıt burcunda hareket ederken iş hayatına yönelik mesajları olacak. Yeni fikirlere yönelebilirsin.



YENGEÇ:

Her konuda, özellikle de işinizde insanlar sizi ön plana atarak işlerden sıyrılabilirler. Hayır demeyi öğrenmelisiniz. Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bakıyorsunuz. Kurallı hareket ettiğiniz zaman işlerinizi çok kolay sonuçlandırıyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni süreç başlatmak üzeresiniz. Söylediklerinin her biri önemli etkiler yaratabilir. Sorumluluk, toplantı gibi konular ön plana çıkacak.



ASLAN:

Hayatınızın kontrolünü ele alarak ne yaşadıysanız kendinizin bunu gerçekleştirdiğinin farkına varıyorsunuz.Duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz Bugün düşüncelerinizle ilgili ulu orta konuşmayın. Çünkü sizi yanlış yönlendirebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ay, tüm gün ateş burcu etkisinde olacak. Bugün etrafındaki insanları organize edip, programlayabileceğin bir gün.



BAŞAK:

Partnerinizle iletişiminize neşe geliyor. Kendisi ile bir süredir mesafeli duruşunuz vardı şimdi ise birbirinizi anlıyorsunuz. Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacaktır. Kısa sürede yapmanız gereken çok şey olacak. Yapacaklarına odaklanacaksın. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, alacaklarını toparlamakta zorlanabilirsin.



TERAZİ:

Bugünlerde spiritüel yetenekleri en yükseklerde olan burçlardan biri olarak sezgilerinizi fark edeceksiniz. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması nedeniyle ertelediğiniz bazı özel işlerinizin birikmesine meydan vermemelisiniz. Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışarak ortaya çıkarma konusundaki stratejik planlarınız size başarı getirecek. Sabah saatleri hareketli geçecek. Yetişmesi gereken işler, dosyalar ve evraklar epey vaktini alabilir.


AKREP:

Dostlarınızla geçirdiğiniz etkin zamanın size kattıklarının bilincindesiniz. Bugününün sosyal burcu sizsiniz. Değişik fırsatların size getireceği avantajların bilincinde olarak ilişkilerinize yön verin. Çok tepkili hareketleriniz sizi zor durumda bırakabilir. Bugün bu konuda dikkatli olun. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız bazılarına ters gelebilir. Hayatındaki gidişattan memnun olmayabilirsin. Emeklerinin karşılığını alamadığın düşünebilirsin.


YAY:

Özellikle ilişki içerisinde olan Yay'lar romantizmi dinamik hale getirerek partneri ile mükemmel uyum yakalayacaklar. Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çünkü, çabuk değişim gösteriyor ve onun da size ayak uydurmasını bekliyorsunuz. Kendini henerjik hissediyorsun. Rutinine adapte olacaksın. Planlı ve programlı bir şekilde işlerini tamamlayabilirsin.



OĞLAK:

Kendinizi ihmal ettiğiniz bugünlerde her halinizden belli oluyor ancak sizin için en değerli sizsiniz bunu unutmayın. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var. Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Senin topluluğun peşine takılıp gittiğin ne zaman görülmüş! Bugün rutine ayak uydurmaktan kaçınabilirsin.



KOVA:

Bir süredir sizi sıkan problemleriniz yavaşça geride kalırken siz rahatlama içerisinde ileriyi düşünebileceksiniz. Siz duygularınıza hakim olduğunuz müddetçe bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Bugün fırsatlar konusunda bazı aksilikler söz konusu olacaktır. Bugün düşüncelerine sahip çıkarken, seninle aynı fikirde olmayan insanlarla tartışma yaşayabilirsin.



BALIK:

Konuşkan bir birey olmanız ve art niyetli değilsiniz. Başkalarının değil fakat kendi sırlarınızı saklamakta başarısızsınız. Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. İçinizde yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Bugün hedeflerin çok önemli olacak. Çevrende endişeyle koşuşturan insanlara inat, rahat ve kendinden eminsin.