Günlük burç yorumları – 25 Şubat 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 25 Şubat Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 25 Şubat 2019, 09:33 Güncelleme 25 Şubat 2019, 09:33
Günlük burç yorumları – 25 Şubat 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bir iş ya da tecrübeye atıldığınızda kalbinizle o olayın içinde olabiliyorsunuz ve ruhunuzla da besliyorsunuz. Maddi konularda ketum olduğunuz kesin. Bugün karşılıklı iş görüşmelerinde, finans konularının gündemde olacağını bilmelisiniz. Çalıştığınız iş yerinde yapmak istediğiniz birçok şeyi, kısıtlı koşullar yüzünden yaşama geçiremiyorsunuz. Bugün işine karşı daha tedbirli olmanda yarar var. İşle ilgili düşüncelerini başkalarına aktarırken dikkatli olmalısın.


BOĞA:

Gökyüzü hareketleri özellikle sizleri gitmek istediğiniz yönün tersine yönlendirerek akışta yüzme kabiliyetinizi sınayabilir. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşabileceksiniz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşacak. Yaşadığın maddi sorunlardan dolayı aklını işlerine vermekte zorlanabilirsin. Uyarıları dikkate almadığın için pişmansın.



İKİZLER:

Partnerinizle duygusal açından uyumunuz yüksek olacak ve hatalarınızı affetmek ve devam etmek için uygun bir gün. Olayları kapsamlı bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır. Yakın çevrenizle uyum içinde olmanıza rağmen, hiç kimseyi kırmadan, gizli bir inatçılık sergilemeniz, ilginç bir durum.Heyecanlandığın zaman sabırsız oluyorsun. Bazı haberlerin gelmesi elini ayağına dolaştırabilir.



YENGEÇ:

İş konularında ufak tefek başarılar elde ediyor iken bir yandan da partnerinizle sorunları çözmüş olmanın huzurundasınız. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Pratik zekanız sayesinde, olayları çok çabuk çözümleyebildiği için, çevrenizin size karşı egoları olabilir. Kendi bildiğiniz yolda ilerlediğiniz için, olaylar sizin lehinize gelişiyor. Bugün kafanın karışıklığını işine de yansıtabilirsin. Unutkanlığın ufak sorunlar yaşamana sebep olabilir.



ASLAN:

Kaynaklarınızı sadece kendiniz için değil başkaları için de kullanmaya başladığınızda başarınız artacak. Duygularınızı inatla savunduğunu bir gün. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde. Bugün aşırı sinirli olduğun görülebilir. Sinirini çevrendeki insanlardan çıkarmak yerine uzak kalman en doğrusu.


BAŞAK:

Duygusal olarak sınanacağınız bir süreçten geçebilir yanlış ve doğru arasında gezinirken kendinizi sorgulama fırsatı bulabilirsiniz. Derin bir ruhsal denge arayışı içindesiniz. Bugün, sözlerinizin arkasında durarak, yakınlarınıza verdiğiniz tavizleri yerine getirmek isteyeceksiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi işlerinizin uzamasına neden olacaktır. Hırslı bir tavır içindesin. Bu durum seni zorlasa da inancını kaybetmeden yola devam etmek isteyeceksin.


TERAZİ:

Yüksek pozisyonlarda çalışan Terazi'ler personellerinize karşı daha anlayışlı olmak için elinizden geleni yapın. İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Kafandaki tereddütler karar vermeni zorlaştırıyor. İkilemde kaldığın konuları zamana yaymayı denemelisin.


AKREP:

İş konularında hemcinslerinize karşı değil de yanında durarak, destekleyerek devam ederseniz başarınız katlanıyor olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmeyin. Yaratıcılığın ile beklediğin fırsatı yakalayabilirsin. Bunu değerlendirirken telaşına yenik düşmemelisin.



YAY:

Aşk konularında kontrolcü olmanız sadece partnerinize değil, kendinize karşı da aynı tutumda olmanız önemli. Çevrenizle iş birliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz. Bugün içinizde medcezirler yaşıyor ve hissettiklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Yaşam standardın ve kazancın artarken çevrendeki insanların tavırlarında değişiklikler gözlemleyebilirsin.


OĞLAK:

Biri bir hatayı tekrarlıyorsa mesafe koyun lakin herkese tanışır tanışmaz potansiyel damgası vurmamaya özen gösterin. Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Korkularından uzaklaşıp hayatına güç kazandırmaya hazır mısın? Kaygıların, değişiklikler sağlayacak.



KOVA:

Maddi ve manevi her konuda olumlu ve verimli olduğu şansınızın hep peşinizde olduğu bir döneme giriyorsunuz. İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Ailenizin bireylerini ilgilendiren bazı iş konumları, sizin de ilginizi çekebilir. Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız. Birçok sorunu çözmeyi kafana koyduğun için hızlı hareket edeceksin. Gözlemci olmanda yarar var.


BALIK:

Yargı kapısıyla ilgisi olan Balık'lar bugün işlerinizi hayrınıza düzenlemek hususunda başarınız ile herkesi kıskandıracaksınız. Bugün rakip tanımıyorsunuz. Partneriniz, ilişkilerinizi olumlu etkiliyor ve istediğiniz her türlü desteği size veriyor. Kişisel ilişkilerinizde yeterli enerjiye sahip oluşunuz ve partnerinize verdiğiniz değer birlikteliğinize olumlu yansımalar getiriyor. Projelerde fikirlerin önem kazanabilir. Dedikodulardan uzak kalmak istesen de kendini ortasında bulabilirsin.