Günlük burç yorumları – 21 Şubat 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 21 Şubat Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 21 Şubat 2019, 09:30 Güncelleme 21 Şubat 2019, 09:30
Günlük burç yorumları – 21 Şubat 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Yaşam tarzınızda değişiklik yapmanız gerekmese de başkalarına karşı anlayışlı olmanız gerekmektedir. Kendinizi enerjik hissedebileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki olaylara isteseniz de kayıtsız kalamayacaksınız. Sosyal yaşamınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklememelisiniz. Bugün isteklerinizde yoğunluk artışı gözlenecek. Haraketli bir gün. Önceliklerinle ilgili problem yaşayabilirsin. Herkesin kendini düşünerek hareket etmesi canını sıkıyor.


BOĞA:

Bir sonraki adımınızı atmadan her ihtimali hesaplıyorsunuz. Planlama yapmak iyidir ancak her adımı hesaplamak sizi geride bırakır. Düşüncelerinizde köklü değişimlere ihtiyacınız var. Kendinizi daha cesur ve atılgan hissederken, alışkanlıklarınız konusunda ısrar etmemeli ve içinizdeki cevheri size en yakın olan kişilerle paylaşmalısınız. Bugün, ikna etme konusunda başarılı bir gününüz. Sosyal hayatının ön plana çıktığı bugünlerde hızlı karar alıyorsun. Gezegenlerin seyri, fevri konuşmaları işaret ediyor.


İKİZLER:

Sosyalleşme isteğinizi bastıramayacak kadar neşelisiniz. Etrafınıza günün enerjisini adeta saçıyorsunuz.Yakın ilişkilerinizde güzelliklerin önemi oldukça büyük. Uyumlu ve güzel konuşan insanlar dikkatinizi çekiyor. Bugün iletişim konusunda oldukça rahat hareketler sergiliyor ve karşınızdaki kişilerin de rahatlamasını sağlıyorsunuz. Arkadaşlarınıza kapınız daima açık. Eğlenceli tavrınla etrafındakilerin dikkatini çekebileceğin bir gün. Kalabalıklara karışabilirsin.


YENGEÇ:

İş yerinizde kabul görmek için abartılı hareketler yapmak isteyebilirsiniz. Adımlarınızı sağlıklı düşünerek atmalısınız. İşinize göstereceğiniz ilgi sizi olumlu yönde geliştirirken, bilmediğiniz konularda da bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Maddi konularda kendinizi güçlü hissettiğiniz zaman, atılımlarınızda daha cesur davranıyorsunuz. Bugün, şansınızı istediğiniz kadar zorlayabilirsiniz. Ay'ın konumu sorunlara yapıcı yaklaşabileceğini işaret ediyor. Kırgın olduğun biriyle barışabilirsin.



ASLAN:

Burcunuzun lider özellikleri başkalarının da hayatlarını düzenlemeye ve yardım etmeye mecbur bırakıyor sizi. Yönetici gezegeniniz Güneş sizi duygusal ve sevdiklerinize düşkünlük veriyor. Bu gün yollarla ilgili planlarınız var ve iletişime çok önem vereceksiniz. Ani öfkeden uzak kalın. Kişisel cazibenizin yükseldiği bugün, isteklerinize kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Kariyerini merkeze almak isteyeceksin. Kafanın ve duygularının karışık olduğu hassas günlerden geçiyorsun.


BAŞAK:

Partnerinizle sağlıklı bir iletişim kuramadığınızı çokça hissedebilirsiniz. Emin olun ki bu bir süreçtir ve geçecektir. Gizliliklere ilgi duyacağınız bir gün. Duygusal konularda isteklerinizdeki artışların yanlış anlaşılmasını istemiyorsanız, kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Amaçlarınızın saptırılmasına sinirleniyor, bu konuda taviz vermek istemiyorsunuz. Yoğun bir gün! Bugün konuşmalarınla insanları organize edebilir, kalabalıkta bir görev dağılımı yapabilirsin.



TERAZİ:

Dürüstlüğünüz hayranlık uyandırıcı olsa da bugünlerde dostlarınıza karşı kırıcı olmaya meyillisiniz. Güçlü kişilerin iş birliği ile yaşantınızda birtakım yenilikler olacak. Organizasyon çalışmalarından hoşlanıyorsunuz. Bugün özel dostlarınızla ortak çalışmalar başlatabilirsiniz. Partnerinizin de, düşünceleri ile yanınızda olduğunu görmek sizi sevindirecek. İş arkadaşlarına tahammülün kalmamış olabilir. Kalbin boşsa bugün tanıştığın birisiyle iletişimin kuvvetlenebilir.


AKREP:

Eşiniz, dostunuz ile anlaşamıyor da en uzakta kim varsa ona yakın hissediyorsunuz. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini benimsemek zorunda değilsiniz. Fakat tüm enerjinizi onları ikna etmek için kullanmakla hata yapabilirsiniz. Olayları karşıdan seyrederek, zamanlama konusunda acele etmemelisiniz. Bugün, öğleden sonra enerjiniz daha da yükselecek. Bugün duygusallığın üzerinde. Toplumsal meseleler karşısındaki duyarlılığın seni düşündürecek.


YAY:

Hayat sizi radikal kararlar almaya zorlasa da düşünmeden hareket etmeyin. Yeri geldiğinde geri adım atmaktan korkmayın. Kombinasyon burcunuz Terazi'den önemli destekler alıyorsunuz. Bu dönem olumlu yönlerinizi ortaya çıkarırken, enerjinizin sizi desteklediğini göreceksiniz. Yaşam kaliteniz ve isteklerinizde artış gözlenecek. Düşüncelerinizi paylaşırken, buyurgan bir tavır içinde olmamalısınız. Kimseyi sıkacak biri değilsin. İnsanlar sendeki bu rahatlığı ve temkinli olmayı elden bırakmayan tarafını çok seviyor.


OĞLAK:

Kaygılarınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Bu sizi paylaşımcı biri yapar. Korku endişelerinizi güvendiğiniz kişiler ile paylaşın. Koşullarınızı istediğiniz alanlarda kullanma şansına sahipsiniz. Tercihlerinizi, alışkanlıklarınızla bağdaştırırken, başarılarınızı yeniden gözden geçirmeli ve hangi noktada olduğunuzu tespit etmelisiniz. İnatçılığınızı belirgin bir şekilde vurgulayacağınız bir gün. Yoğun bir gün. Ay'ın konumu, gün içerisinde ev düzeni ile ilgili ani kararlar alabileceğini vurguluyor.



KOVA:

Yeni şeyler araştırma gibi konularınızı bugün başlatırsanız istikrarlı gelişmeler elde edebilirsiniz. Partnerinizin isteklerine karşı çıkmadan önce, konunun özünü dinlemeye özen göstermelisiniz. Özgürlükçü duygularınızı inatçı tavırlarınızla daha belirginleştirmeniz, hata yapmanıza neden olabilir. Sevdiğinizi kişiden duyacağınız güzel sözlerinden etkileneceksiniz. Çalışma ortamında rekabet halinde olduğun insanların seni tartışmaya çekmelerine izin vermemelisin.


BALIK:

Bazı konularda dile getirmekten çekinseniz de pişmanlıklarınız var. Onları sevin ve onlardan ders alın. İş yaşantınızda beklediğiniz özel pozisyonlara yaklaşmanız çok kolay. Bugün, planlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızın özveriyle yardım etmeleri sizi mutlu ederken, kazançlarınızı arttırma konusunda yeni ufukların doğmasına neden oluyor. Gün rengini sabah saatlerinden belli ediyor. Bir program, evden acilen çıkmana sebep olabilir, eşyalarını unutabilirsin.