Günlük burç yorumları – 19 Şubat 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 19 Şubat Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 19 Şubat 2019, 09:20 Güncelleme 19 Şubat 2019, 09:20
Günlük burç yorumları – 19 Şubat 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bir süredir etrafınızda yükselen sesler yavaş yavaş duruluyor. Bugünlerde eşyalarınızı kaybetme riskine karşı dikkatli olun. İnatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Özgür hareket etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.. Ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz ve şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz. İstediğiniz haberlerde bazı aksamalar söz konusu olacaktır. Güneş, burç değiştiriyor ve toprak burcunda dolunay gerçekleşiyor. İşlerin için istediğin formu yakalayabilirsin.


BOĞA:

Karşı cinsten arkadaşlarınızın tutumları akıl alışverişi şeklinde olduğu için onların olaylarına müdahil olmaktan kaçamıyorsunuz. Neşeli ve iyi niyetli davranışlarınız duygusal etkileşimlere çok açık. Moralinizi bozan her şeyden çok kolay etkilenebiliyorsunuz. İlişkilerinizde beklediğiniz güven duygusunu abartabilirsiniz. Sezgilerinizle her şeyi kolay çözerken, düş kırıklıkları da yaşayabiliyorsunuz. Kalabalık ortamlar ve iş toplantılarının dışında yapacağın organizasyon, coşkulu bir gündem yaratıyor. Kendinden eminsin.


İKİZLER:

Affedicilik güzel bir özellik olsa da karşınızdaki kişiye karşı tutumunuzun eskisi kadar sıcak olmamasına karşı da dikkatli olmalısınız. Çevrenizde çekiciliğinizle dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Dostlarınızla aranızda gelişen yeni durumlar karşısında, derin bir anlayış geliştiriyor ve herkesi olduğu gibi kabul etmenin duyarlılığını gösteriyorsunuz. Fakat gerçekler gözünüzden kaçmıyor. Kişisel meselelerini büyük problemler varmış gibi yaşayabilirsin. Bugün düzen ihtiyacı duyabilirsin.


YENGEÇ:

Aşk hayatınızla ilgili olarak kısmetinizin artacağı bir güne giriyorsunuz. Çekiciliğiniz herkesin ilgisini çekebiliyor. Düşüncelerinizi gizleme gereği duymadan duygularınızı ortaya dökebileceğinizi gösteriyorsunuz. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Şartlandığınız kurallarınızı bir kenara iterek, daha özgürce konuşabilir ve davranabilirsiniz. Ani değişimler size iyi gelecektir. İş hayatında net konuşmalar yapacaksın. Dağınık olduğunu düşündüğün konuları inceleyebilirsin.


ASLAN:

Olaylara daha pozitif yaklaşmasını bilin. Bazı şeyler göründüğü gibi çıkmayabilir olayları damgalama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınıza basıcı davranmadığınız için, onlar her zaman size karşı olumlu duygular içindeler. Ay'ın konumu, çevresel ilişkilerinizde yaratıcı ve özgürlükçü dostlarınızla bir arada olacağınızı gösteriyor. İletişim halinde olabileceğiniz kişilerle ortak aktiviteler üreteceksiniz. Maddi destek göreceğin bir gün. Aile büyüklerinden göreceğin destek, rahat nefes almana yardımcı olabilir.


BAŞAK:

Partnerinizle olan ilişkinizde daha sıcak ve sevgi dolu olabilirsiniz. İç dünyanızda derin bir sevgi var. Bunu dışa da yansıtın. Zihinsel aktivitelerinizi hızla yaşama geçirmek istediğiniz bir gün. İyi niyetli ve enerjik davranışlarınızın altında, çevrenize yardım etme isteği yatıyor. Yanlış anlaşılmaktan çekiniyorsunuz. Kendinize güvenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Yatırımlarınız için biraz daha beklemelisiniz. Kendini bugün biraz yorgun ve bazı konularda hazırlıksız hissedebilirsin. Dolunayın etkilerini hissedeceksin.


TERAZİ:

Hayatın yükünü affederek atmalısınız. Bu eylemi arada bir tekrarlayıp herkesi derinlemesine affetmeye çalışın. Duygularınızda hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Ay'ın konumu, çocuksu heyecanlarınızı körükleyebilir. Çılgınlıklar söz konusu. Aklınıza gelen her şeyi paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Düşüncelerinizi keyifle savunacağınız bir gün. Çocukları olanlar için, daha da hareketli bir gün. Fikir geliştirmek ve patronun önüne çıkmak, pişmanlıklarını eşine anlatmak ya da evlilik teklifi için iyi bir gün.


AKREP:

Kendinizi olumlu duygulara besleyip kindar olmaktan kaçınırsanız olgunlaşmış olursunuz. İkinci kez aynı hatalara düşmeyin. İşinizle ilgili bir morale ihtiyacınız var. Coşkuların sizi yönlendirmesinden hoşlanıyorsunuz. İşinizle duygusal bir bağ oluşturmalı ve özel duygularınızı yansıtacak işler yapmalısınız. Ailenize karşı görevlerinizi yerine getireceğiniz bir gündesiniz. Himayeci tarafınız oldukça yoğun. Mücadele dolu bir gün seni bekliyor. Kazananın belli olmadığı bir gün de olabilir, aklında olsun.


YAY:

Hayallerinizi gerçekleştirmek için yüksek pozitif enerjiyi sabit tutmanız, size ummadık kapıların açılmasına vesile olacak. İçsel güdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizde yapıcı davranırken, çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz. Gözlemciliğinizin size sağladığı yararı inkar etmiyor ve dengelerinizi korumaya özen gösteriyorsunuz. Aklına takılan soruları sahiplerine sorma zamanı geldi. 'Bunu yapmak ne kadar doğru?' dersen, bugün pek değil.


OĞLAK:

Sınırlarınızı bilen kişilerle anlaşma problemi çekmiyor ve uyumunuzu yüksek bile tutabiliyorsunuz. Dengede kalmalısınız. Kendinize güveniyor ve yaşama farklı bakıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, kişisel kazançlarınızı genişletmek için yeni fırsatlar aradığınızı gösteriyor Karşınızdakilerin size sağlayacağı avantajları düşünmeli ve bu alış verişlerde kendi kurallarınızı kendiniz koymalısınız. Sabırlı olman gerektiğini hatırlaman gerek çünkü bugün kendini her şey için acele ederken bulabilirsin.


KOVA:

Biraz daha öğrenmeye ve denemeye açık olabilirseniz bugünlerde potansiyelinizin üstüne geçeceksiniz. Ay karşıt evinizde ilerliyor ve duygularınıza yepyeni bir enerji sunuyor. Bugün, onunla birlikte ortak fikirler üreteceksiniz. Romantik yönleriniz ortaya çıkıyor. Partnerinize karşı daha anlayışlı olmanız gerek. İletişimde olumlu gelişmeler var. Arkadaşlarının arasında sorunlar varsa arabuluculuk yapabilirsin.


BALIK:

Maddi konularda birikimlerinize dikkat etmelisiniz. Bugünlerde maddi istismara açıksınız. Kendinizi zora sokmayın. İdeallerinizi yeniden gözden geçirmek ve kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Yapacağınız çalışmalardan olumlu yanıt alacak ve daha belirgin bir davranış sergileyeceksiniz. Bugün ilişkinize gereken değeri vermeli ve duygusal paylaşımlarınızı yoğunlaştırmalısınız. Bugün radikal çıkışlar yapabilirsin. Taleplerin uçuk bulunsa da üstlerinin seni dinlemeye hazır oldukları bir gün.