Günlük burç yorumları – 17 Şubat 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 17 Şubat Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 17 Şubat 2019, 10:00 Güncelleme 17 Şubat 2019, 10:00
Günlük burç yorumları – 17 Şubat 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Kendinizi hislerinize kapatıp mantığınız ile hareket edeceksiniz. Bunun sebebi insanlardan gördüğünüz farklı muamele. Bugün bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna yakın olup, sürekli her şeyden şikayet eden yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabul etmek istemeyişinizde haklı olabilirsiniz. Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalabilirsin. Uzun süredir beklettiğin bazı planlarını yürürlüğe koyabilirsin.


BOĞA:

Dış kaynaklardan gelen problemlerden ötürü dostlarınıza yardım etmeniz gerekebilir. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Bugünlerde güçlü olmanı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsin. Yeni fikirler hakkında araştırmalar yapabilirsin.


İKİZLER:

Tutumunuzu iş arkadaşlarınıza karşı biraz değiştirmeniz gerekse de problemleri çözme noktasında olumlusunuz. İşinizde yaşadığınız çekişmelerin nedeni siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak. Zihinsel olarak yorgun ve duygusal davranabilirsin. Kendini toparlamak ve motive olmakta zorlanabilirsin.


YENGEÇ:

Yaşadığınız aksiliklerde yanınızda olan kişiye karşı kurduğunuz gönül bağı artarak çoğalmaya başlayacak. Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Aklınıza koyduğunuz her şeyi başarı ile uyguluyor ve hiç kimseyle yarışmıyorsunuz. Özgün kişiliğinizi her alanda sergilerken, anlık öfkelerinize hakim olmalısınız. Bugün sevgiline karşı biraz kırıcı olabilirsin. Ona karşı gerçekçi yaklaşımlarda bulunman gerekebilir.

ASLAN:

Kendinizden çok başkalarının refahını düşünüyorsunuz. Bunu fark ettiğiniz anda kendinize bir dur demelisiniz. Kendinizden çok başkalarının refahını düşünüyorsunuz. Bunu fark ettiğiniz anda kendinize bir dur demelisiniz. İdealleriniz çerçevesinde yaşayan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir. Bugün sevdiğin konularla meşgul olacak, etrafındaki kimsenin seni huzursuz etmesine izin vermeyeceksin.

BAŞAK:

Entelektüel ve farklı konuşmalar içerisinde bulunarak kendinizi geliştirme ve yenileme fırsatı bulacaksınız. Acil düşünmeniz gereken konular varken, olayların kökünde aksayan yönlerin, araştırmasına giriyorsunuz. Hedeflerinizi saptırmak istemediğiniz kesin. Bugün Ay'ın konumu, isteklerinize ısrarcı bir tutumla yaklaşacağınızı gösteriyor. İşindeki aksaklıkları gözünde büyütüp stres yapabilirsin. Kendine seni sakinleştirecek yollar bulman gerekebilir.


TERAZİ:

İş yerinizde sizin alanınızla diğer iş arkadaşlarınız arasında fark oluşuyor. Bu fark akranlarınızın kıskanmasına sebep olabilir. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. Çevrende şüpheli davranışlar sergileyen insanların olduğunu düşünebilirsin. Kaygınla baş etmen gerekebilir.


AKREP:

Gözlemci olduğunuz konularda kendinize hareket alanı sağlayarak müdahil konuma geçmek isteyebilirsiniz. Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Araştırmacı yapınızı yeniden hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Bugün sabah saatlerinde yaşayacağın kararsızlık, planlarını ertelemek istemene sebep olabilir.

YAY:

Neşeniz kendisini belli ediyor ve sizi bulunduğunuz ortamda kolaylıkla idare eden, yardım eden konumuna getiriyor. Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferlerinizi için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün, duygusallığınızda odaklaşmayın. Bugün hiçbir şeyi gözden kaçırmayacaksın. Bu dikkatli tutumun etrafındakiler tarafından yanlış anlaşılabilir.

OĞLAK:

Aşk hayatınızda yaşadığınız güzelliklerden aldığınız enerjiniziyi iş yerinizdeki özgüveni yansıtmayı çok iyi biliyorsunuz. Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgileriniz çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı İhtimaller denizinde boğulmaktan kurtulup artık karaya doğru yol almanın vakti sence de gelmedi mi?

KOVA:

Kendinize bazı zorunluluklar getirdiniz ancak bu zorunlulukların şimdilerde faydasını göreceksiniz.Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz. Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Geçmiş saplantılarından kurtulmaya başladığın şu günlerde, çevrendekilere de pozitif yaklaşmaya başlayacaksın.


BALIK:

Olumlu bakış açınızı mantıklı yaklaşımınız ile birleştirerek bir çok probleminizin üstesinden geldiniz. Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Akraba, komşu ziyaretlerinin gündemde olduğu bir gün. Bugün birçok olayı tekrar gözden geçireceksin.