Günlük burç yorumları –15 Şubat 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 15 Şubat Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 15 Şubat 2019, 09:31 Güncelleme 15 Şubat 2019, 09:31
Günlük burç yorumları –15 Şubat 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

İş alanında daha şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Attığınız her adımda evrenin desteğini zaten hissediyorsunuz. Bugün olumlu işbirliklerine ve tekliflere hazırsınız. Size farklı bir biçimle, yeni bir iş sunacaklar ve desteğinizi isteyecekler. Çevrenizce seviliyorsunuz. Sadece beklentilerinizdeki mantığı bir türlü yakalayamıyorsunuz. Mesleki anlamda başarılı bir gününüz. Bugün daha dikkatli hareket etmen gereken bir gün. Son dakikada çıkan beklenmedik ödemeler bütçe planını bozabilir.


BOĞA:

Bugünlerde evren size en katı olduğunuz konularda farklı perspektifler kazandırmak için atağa geçecek. Siz kendi doğrularınıza inanan bir kişi olduğunuz için, bugün çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz. Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz. Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız ve kısa vadede sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapacak. Sorunları büyütmekten kaçınmalısın. Kuruntulardan uzaklaşman, sorumluluklarını yerine getirmene vesile olacak.


İKİZLER:

Sizi seven ve sizi her şartta destekleyen insanlar olması sevgi enerjisinde olan güveninizi arttıracak. Kendinize güveniyor ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz. Çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki. İleriyi görme yeteneğiniz sayesinde önemli başarılar sizi bekliyor. Şansınızı kullanmalısınız. Aşk yaşantınızla ilgili hassas bir gün. Bugün ayrıntı gerektiren işlerle ilgilenebilirsin. Bazı konulara odaklanman, çalışma verimini düşürebilir.

YENGEÇ:

Gerek içsel gerekse dış dünya ile iletişiminizde kendinizi geliştirmek için çabaladınız. Bu çabaların takdire şayan. Duygularınızda yaşadığınız değişimler size olumlu bir performans sağlayacak. Kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, başarılı oluyorsunuz. Neden bu kadar duyarlı ve hassas olduğunu sorgulayabilirsin. Eşinin şakası, gerginliğe neden olabilir.

ASLAN:

Her zaman bir şekilde adınızdan söz ettirmeyi bilirsiniz çünkü bir işi ya en iyi şekilde yapar ya da hiç karışmazsınız. Algılama gücünüzün en yüksek olduğu bir gün. Çevrenizde olup biten olaylara isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Bazı yolculuklar ve yüksek idealler gündeme gelecektir. Yaşam kalitenizi yavaş, yavaş artırıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bugün ortak işlere odaklı kalabilirsin. Parasal konular aklını karıştırabilir. Olayları iyi biçimde idare edebilirsin.

BAŞAK:

Eskilerden kalan plan eksiklikleriniz gün yüzüne çıkabilir ve günün yönetimi hususunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Sade ve öz işlerden hoşlanıyor, işinizi mantık çerçevesi içinde yorumluyorsunuz. Bugün daha seçici davranacaksınız. Bugün bir yere gideceksen, kafa karışıklığı yaratacak sorunlarla karşılaşabilirsin. Çözümler üretmeyi deneyebilirsin.


TERAZİ:

Yaptığınız hatalardan ders almış bir biçimde kendinizi ve başkalarını da affederek daha pozitif adımlar atacaksınız. İçsel olarak aşka aşık bir yapınız var. Dostluk duyguları en az aşk kadar önemli sizin için. Sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili planları var. Dengeli ve duygusal yapınızı tartışmalarla bozmak istemiyorsanız, karşınızdaki kişiye de şans vermeyi deneyin. Senin gibi sözlerinin nereye gittiğini düşünen başka bir burç daha yok! Bugünlerde lafllara takıldığını kabul et.

AKREP:

İnsanlar sizin sır tutuculuğunuza adeta hayran olduğu için bugünlerde dostluklar kazanacaksınız. Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı düşünen kişilerle paylaşacaksınız. İşlerinizi tamamlamak için gerekli zamanı yaratmalısınız. İsteklerinizde artış gözlenirken, yeteneklerinizi özgüveninizle birleştirebiliyorsunuz. Bugün finansal durumun seni biraz endişelendirebilir. Ani kararlar almamanda fayda olacak.


YAY:

Partnerinize hem sınırsız sevgi veriyor hem de sevgi almak istiyorsunuz. Buna karşı taraf hazır mı bunu görmeniz lazım. Çevrenizden destek beklemeniz yanlış yönlenmenize neden olabilir. Çevrenizde beğenilen bir kişi olmanız, çoğu kez başınızı ağrıtıyor. İş ilişkilerinizle ilgili duygusal davranacaksınız. Haftanın yoğunluğunu bu gün içinde tamamlamak gereğini duyabilirsiniz. Bugün maddi konularda kararsızlık yaşayabilir, gelecek kaygısına düşebilirsin. Değişken ruh halin işlerine yansıyacak.


OĞLAK:

Materyalist tutuma düşkünlüğünüz ön plana çıkabilir. Kendinizi fark ettiğiniz anda iradenizle kendinizi durdurun. Ailenizle ortak yapacağınız çalışmaların sonucunda manevi bir haz duyacaksınız. Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çalışmalarına hız kazandırmaya niyetlisin. Güçlü taraflarını ortaya koyarak, başarı sağlayacaksın.


KOVA:

İnsanlara ve olaylara bakış açınız değişebilir ancak burada sizi rahatsız eden herhangi bir durum yaratılmayacak. Baskıcı düşüncelerden nefret etmenize rağmen, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilere, siz de aynı tavrı gösteriyorsunuz. Bazı olayları yanlış değerlendirdiğinizi fark etmelisiniz. Görüştüğünüz insanların size sağlayacağı avantajları önemsemelisiniz. Ev ile alakalı bekleyen işlerini bitirmen zaman isteyecek. Ruh halini korumak için plan yapmaya ne dersin?


BALIK:

Son bir senenin en bereketli günlerine giriş yapıyorsunuz artık ne istiyorsanız iki katı olarak hayatınıza akacak. Yaşadığınız her şeyin tadına varmak istiyor, yaratıcı çalışmalarla göz doldurmayı amaçlıyorsunuz. Titiz yönlerinizi ilgilendiğiniz konulara yansıtabiliyorsunuz. Yaşamınızda güven duygusunun önemli olması, maddesel bağlarınızla ilintili ilerliyor. Bazı konulara ve dengelere hiç tahammülün yok. Sevdiğin birçok işinin yarım kaldığını görmek seni kızdırıyor.